Наставникът на Барселона Луис Енрике заяви след поражението от Реал Мадрид с 1:2, че за него този мач не съществува. Специалистът каза, че се случват такива неща във футбола и добави, че пораженията също учат.

„Случи се нещо, което може да се случи във всеки мач. Има двама съперници, като Реал се беше затворил в своята половина през втората част. Ние се опитахме да избегнем всички опасни положения, които те създадоха. Смятам, че първият им гол ни разколеба. За жалост, загубихме у дома си. Трябва да продължим напред, да се вдигнем и да мислим за Шампионската лига“, започна Енрике.

„Не мога да кажа къде точно сме сбъркали. Трябва да анализирам мача внимателно. Това, което трябва да се направи веднага, в такъв момент е да се окуражат играчите“.

„За мен този мач не съществува. Вече няма болка. В много двубои побеждавахме, но загубите също учат. Всеки успех, в това число и постигането на титла, е трудно и това се знае от играчите“, каза още специалистът.

Помолен да коментира съдийството, Енрике обясни: „Не обичам да говоря за съдиите. Тези срещи са трудни и за играчите, и за треньорите, и за арбитрите“.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS