а блеееееещите, миризливиииии, подхуянскииииии говедааааааа като мууууууучащото телееееее, къдеееее?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
точно така миризма, прав си говедо. уески винаги ще вони на говна както ти, прасе комунистическо! ходи врътни на насо-гъза едно федерче ако си забравил как изглежда косматия му гъз, къде ви лепна пред оборо на народо
айййй сиктир блееееееееее смърдящи говедааааааал ай си заврете мууууучащите селски мууууууцуни под опашката на насо-гъза и на дебелян на уя и си ебете говеждата вера идиотска деееба! смрад, смрад, смрад на стогодишна дърта говежда кууурва сте дееба!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
ох, оооох, говеждини, ще повърнаааааа!
не, това не е сериал, а подуянски говеждини! ок, събираш, отчиташ, но за всяка пръдня да се обявява публично е идиотско! в сайта на фенските организации сигурно има предостатъчно инфо и, който иска отива там и четее жалното блеееене, но идиотските медии са се заели да ни заливат с говеждиниииии.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
невъзможна мисия само от феноветел та те преди месеци събраха по-малко при играни мачове и 200-300 х.лв. само от един мач. ако от дрогата отделят седмичната печлба става
банскалийска, говежда синяя сфиня си ти фурнаааааа
Бахти говеждини фантазии?! Да си намалили дълговете?! И как блеееее телееееее?
Блеееееее, телета простиииии, уискито е в комааааа, а връщане нема говедааааааа. Фалутче и на село мама ви говежда смръдлива!
баааахти блеееещото компетентно говеееедо е тоя смехурко гъзпет! оди вържи кравата тъпо телеееееее!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
бахти блееенето, бахти философите. собственика им дължи 400 млн. не внесени данъци, които раздава налево и надесно за говеждия обор, били си покрили дълговете?!?! с какво, с дължими данъци?!?! като оня идиот къде обра адна банка с няколко милиона и направи нещо у Филибето и сега и те риеват. ай сиктир блеееее!
браво! добре написано. подхуенската пасмина да ходи да си бие рогата у оборо на народо. блееееее, блееееееее, курзауескиииииииии!
ейййй, блеййййй, нещастно, комплексирано говедо, блеееее
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
пфуууууу, говеждиниииии, блееееееене, говеждинииииии, блееееееене, ай малко се спрете блееееееее.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
още по-правилно е, че си блееееещ дебил
Ужаас! Кюстендилският селяк пърди от обора. Това рогато прасе да се завре в Мишата си дупка и да се потапя. Смрад!
умници, това ли ви родиха кухите кратуни? посланието на човека е ясно, но не и за идиотите.
говеждини, говеждини и пак говеждини. Имат си сайт, ФБ и кви ли не там информационни канали, а от 1-2 месеца съмва и се стъмва с говеждини за обора на народа. Ай сиктир!
хихи, е на това му е вика аактивно мероприятие, типично по говежди, милиционерски и ченгесарски. пускаш инфо за продадените билети с точност до едно и след като не ти е харесало нещо, то го правиш така за да е наред за обора. никой не отрича, че са били повече рогата и по първото инфо с 25%, сега ново двайсе. ок, и какво излиза, в говеждия обор "Блеее" е имало 10 хил.копита, при положение, че капацитета е 6 хил., т.е. с 4 хил. повече. /секторите с лъвчетата не се броят/. но както и да е, в държавата на ченгетата и доносниците е така. важното раята и вожда да са доволни.
Браво на подуянските броячи! за първи път такава аналитичност за брой продадени билети. почти 7 хил. за "Г" и общо към 11 хил. за неправещите поход!!!
Е по-тапи от говедата нема! Дерби, мерби, дрън, дрън говеждите. Айде марш в обора на народа и си гризете копитата.
То не е блеееине, то не е мучееееене. Беж в обора на народа, говежда сган.
Брей, брей, тия с лилавите венци от подхуене много мууучат нещо. Беж в обора да спасявате миризливите говеда, че яко бой по ротите ви чака, пасмина воняща.
  • 1