Дано го продадат!!!
Супер
ДАНО!
Аз лично се надявам някой да има желание да предложи поне едни 100 милиона за теб и то още това лято!!!
Дано!!! Реал бъдете сериозни!!!
Мен лично ме "притеснява" да не му вземат по-мако от 130-140 милиона! Приятен път!
Е през 1984 как ставаше, когато Левски спечели требъл?!?! И това с осем юноши на Левски, които бяха твърди титуляри! Най-младият Никоай Илиев на 20, Боби Михайлов и Красимир Коев на по 21, Божидар Искренов, Наско Сираков и Емил Велев на по 22, Петър Петров на 23 и единствено Емил Спасов на 28.......
@Kritichen Мане, Салах и Фирминьо са на по 28! Първите двама не са под 100 милиона, а Фирминьо поне 70! Ван Дайк е на 29 и той не е под 100 милиона.............
Е откога Борусия Мьонхенгладбах са ""зебри""? Сигурно Дуисбург са станали вече ""жребчета""?!?!
Понеже всеки си пише без да е прочел, предлагам Ви следния материал: https://mmg-bg.de/bg/znajte-vashite-prava-kak-da-stana-nemski-grazhdanin/
И разбира се най-важния абзац: "Немският законодател не допуска придобиването и притежанието на повече от едно гражданство, което води до загуба или отказ от настоящето гражданство."
@Kritichen ти не си болен, ти си МНОГО БОЛЕН!
@neptunzemya търси КАРЛУКОВО! @neptunzemya търси смяна на дилър за по-силни МЕДИКАМЕНТИ!
@delibaltov Математически си прав! Но Сити имат отложен мач с Арсенал и ще трябва да играят 10 мача до края. Затова "математически" трябват две победи. За журналистите..........ще замълча!!!
По-скоро МакКатиър беше ляв защитник, запомнил се най-вече като част от "Спайс Бойс", а не толкова на терена....Като му чета писанията и го слушам понякога като анализатор Скай не се развил и в тази област много!!!
@flipicha За Клоп съм съгласен, но за "бандата смотаняци" НЕ! Кой остана от тази банда? Лалана, за който за съжаление след контузията в повечето случаи е провал, Ловрен,който през този сезон наистина надскача себе си, Хендерсон, който след реванша с Барселона в ШЛ като че наистина заигра като капитан (с малки изключения) и един вече наистина моделиран от Клоп, много четящ играта и вече великан Фирминьо!!!
@Messi1365 БОЛИИИИИИ......4-0
@Mitko1372 хахахахахахахахахахахахахаха
За кой хиляден път бе "журналистче"??? А колко гола ни бяха отменени поради засада и игра с ръка??? Да не оказаха влияние в крайна сметка, но заслугата за това си е на отбота!!! Аман от "РАЗБИРАЧИ" с правописни грешки! Аман от шуробаджанащина в тази държава!!!
@neptunzemya
няма измислени лекарства...Успешна Нова година!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Аз такова мачкане като срещу Лестър не бях виждал!!!!!!
Побързайте с новината
https://www.youtube.com/watch?v=oIKSwyHYRsw&feature=em-uploademail
cskarzaklet95, ах колко жалко е да си чорбар!!!
Respect!!!
Изглежда и на Садио Мане му писна от "еГипетския кРал"!!!!! Не стига, че не вкарва и заради неговите пропуски(МС-топкта се разхожда по гол линията, а той подскача като сърничка, а всеки друг от отбора без Шакири би легнал на шпагат, Евертън и МЮ) не станахме шампиони, а сега и на егоист се прави в нарисувани ситуации! Оказва се, че е добре, че не игра в реванша срещу Барселона!!! При третия гол на Фирминьо пак искаше да завърши сам, но добре че топката го удари в кората и избяга, та стана удобна на Боби!!!
Може и да съм краен и да не се харесвам с мнението си, но искам момчето от Нил или да е отборен играч, или да си ходи!!!!!
И още нещо, защото в яда си пропуснах, и при третия гол на Фирминьо пак искаше да завърши сам, но добре че топката го удари в кората и избяга, та стана удобна на Боби!!! YNWA
Изглежда и на Садио Мане му писна от "еГипетския кРал"!!!!! Не стига, че не вкарва и заради неговите пропуски(МС-топкта се разхожда по гол линията, а той подскача като сърничка, а всеки друг от отбора без Шакири би легнал на шпагат, Евертън и МЮ) не станахме шампиони, а сега и на егоист се прави в нарисувани ситуации! Може и да съм краен и да не се харесвам с мнението си, но искам момчето от Нил или да е отборен игеач, или да си ходи!!!!!
А ти все повече започваш да приличаш на един друг сърдитко.......
"Египетският крал" сериозно трябва да се змисли какъв КПД има от година насам!!! Извинявам се за правописните грешки в предния пост!
"Египетският крал" сериозно трябва да се змисли какво КПД от година насам!!!
  • 1