XA-XA-XA
Хората в черно са абсолютните любимци на Доньо Донев!!!
Абсолютно! Никакъв лидер не е! Освен по заплата, гонене на лични рекорди и да се сърди, когато го сменят! Кога е влязъл от скамеката и с неговото влияне да е обърнал мач? Кога е успял да надъха съорборниците си? Кога е направил фаул, камо ли да се е забъркал поне в един скандал? Добре, че не игра в реванша на полуфинала с Барселона!!!!!!!!!
Знам, че трябва да биеш въпреки съдиите!!! И Ливърпул го направи!!! Направи го по категоричен начин и без своята "звезда"!!!!!!!!!!!!!
@kakasia то и Къртис Джонс нямаше умисъли дори игра с топката и крака му се плъзна по нея, но го изгониха! Не виждам никаква разлика в двете ситуации!!!
@mimo13 Най-после още един съмишленик! Писва ми да споря и да показвам положенията пропилени или отиграни по най-егоистичния начин от техния "идол"!!!!!!!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@Nikred Много лесно! Защото това нарушение въобще не е за картон!!!!!!!! Да не говорим, че при първото няма фаул, та какво остава за картон!!!!
При толкова хулене, което пада за този сайт, анализа за втората партия е абсолютно перфектен! Дано успее утре, най-вече за себе си и да ни зарадва!
Еми не си взехме Уорд Праус. Не е стар. На 28 е! Боец като Милнър и много по техничен, виждащ играта, изпълняващ перфектни фалове и дузпи, че нещо го закъсваме с нашия дузпаджия!! Да не говорим, че за сегашните стандарти Уест Хям го взеха само за 30млн€!
Ще видим?! От това, което гледах би трябвало да е по-добър в доста компоненти от моментното състояние на Фабиньо, но..........едно е немското първенство и съвсем друго ПЛ!
@LittleThief За какъв ранг ми говориш? Да то припомня ли последния финал за ШЛ и неговите пет 100%-ви пропуска и купата отиде в Мадрид!!!! Е колко още да прахоса, за да може да вкара????? Като толкова искаш да си показва рогата, пардон гърбиците си направи отбор и нека да се ядосва там!!!!!!
@mimo13 Еми........... :Х :Х :Х :Х :Х
Абе алооооо, ти да неси по-голям от клуба бе камилар??? Айде бегом към Саудитска Арабия и многото милиони дето теблазнят или пък към Мадрид да играеш ШЛ! Втори сезон го играеш недосегаем и гонещ индивидуални рекорди!!! А заради теб и твоите пропуски губим точки! Да не припомням двете изпуснати дузпи, заради които не сме в ШЛ! Чао или как е там на арабски!!!!
Явно и следобеден сън е имало и пак си е променил мнението!
@FearLess1 Боли нали! Нищо ще ти мине ! Повече вазелин слагай!
@FearLess1 Нещо те мъчи @н-у-с-а! Не вярвам да са хемороиди!? Но ти си заченат @н-а-л-н-о и най-добре знаеш какви са ти мъките!!!
@mimo13 Дано, дано......Ще го продадът!!!
@djdo Така е! Те все още имат какво да покажат, особено в по-малко натоварени първенства, където ще бъдат използвани предимно за реклама! За парите няма какво да коментираме...То и в МЛС тактиката е същата!
@FearLess1 ти на коя спирка си? Яко си дръпнал ръчната!
@LittleThief Със сигурност подготвя почвата да си ходи!!!
Единственото, което не разбирам е защо Клоп и целия треньорски щаб продължават да търпят бездарието на този КАМЛАР?!?!
Ехаааа......ДАНО
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Продадат ли безполезната КАМИЛА, нещата ще се оправят!!!! Мане сега се хили и казва:"Аз ви предупредих, а вие не ме послушахте!!!"
Скоро и отдясно ще е свободно!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Докато не продадат тоя КАМИЛАР, трудно и победа ще видим! ЕГОИСТ, СКЪПЕРНИК и всичко без покритие!!!!
@nicko88 Ако не беше този гол щеше да е друг!!! И не толкова заради японските приходи, колкото заради добра сметка на испанците!!! По-добре на 1/8 финал с Мароко и евентуален 1/4 финал с Поругалия, отколкото 1/8 финал с Хърватска и евентуален 1/4 финал с Бразилия!
@Iv4o80 Абсолютно вярно!!!!!!! Мафия!!!
  • 1