Баскетболният треньор Тити Папазов се спря пред журналистите след днешната важна среща на "Герена". Той за пореден път отправи призив към Васил Божков да даде акциите на клуба. 

"Г-н Божков да махне оковите и да даде свободата на Левски", заяви специалистът.

Lap.bg
23 снимки

"Няма лоши въпроси, има лоши отговори. Бих отказал дарение от БФС или от продажба на наркотици. Няма нищо срамно да приемеш дарение, когато имаш нужда. Голям проблем на нашето общество е късата памет. Искам всички да си купят като мен по 106 билета и тогава всичко ще е точно. Достатъчно много хора минаха през Левски и станаха известни". 

"Всички действия, които той прави, за съжаление пред очите на цялата "синя" България, бяха за сметка и унижение на Левски. Последният  му акт тази сутрин за електронно гласуване може би не е лош, но той е свързан с много дълъг път от време. И с много условности, за които ние нямаме време. Смятам, че след 17 май "синя" България избра този, който най-много заслужава и този, когото всички обичат Левски и ще го последват. Левски е знаме. А знаменосецът се казва Наско Сираков! Затова от името на цяла "синя" България моля г-н Божков, заради милионите, обичащи "сини" сърца, бъдете коректен и ни дайте час по-скоро шанс да направим всичко възможно да ви помогнем да не записвате името си с черни букви в историята на Левски", заяви Тити пред "Блиц".