Треньорът на Австрия Ралф Рангник
Ардиан Исмаили - автор на единствения гол срещу Италия, който е отбелязан през 2022 г.
Никога не се е правил на руснак,а го представяха за българин работещ за Русия! Добре,че му върнаха образа на български войн,а ти турска подлого спри да спамиш навсякъде!
Господин хейтър,само да Ви кажа драги,че Глушков е бил средно за сезона с по 5 точки на мач и по 3.3 борби,а в началото започва ударно,но заради проблеми с теглото формата му спада...това е едно на ръка,но основното е,че българин за първи път е избран в драфта на НБА! Кое не му е хубавото,драги?! Чужденец и то млад е напълно нормално да бъде по-назад,има време тепърва да се развива! А за отбора,какво по-хубаво от това да бъде в слаб такъв...ще играе повече и лесно би се адаптирал,а е възможно дори и да стане звездата на Бруклин в бъдеще! Но продължавай да хейтваш,хората си успяват за разлика от теб!
Много долна и провокативна статия,драга Симона! Всички в Реал обожават Кристиано и точно когато Кралския клуб диктува световната мода и Роналдо получи поредната си Златна топка,е меко казано глупаво някой да го освирква! Правете разлика между желание за победа от страна на феновете и освиркване на даден играч,а не заради това,че самата игра просто не върви на отбора,както е и всъщност в не малка част от времето поради многобройните отсъстващи играчи! Поздрави на сепаратистите!
Публикувалият журналист явно има безкрайни комплекси за малоценност и се рови за да търси подобни колажи...Истината е,че нито някога ще имаш жените,нито парите му! А още по-глупавото е когато някой започне да гледа и следи живота на другиго,повече отколкото своя собствен!!!
Всички тези,които говорят за педали явно имат комплекс,че самите те са такива...нищо направо се отдайте на страстта с изрусения педераст Меско...
Колко комплексарски сайт,или по-скоро комплексиран журналист от величието на Роналдо и типично по български,опитващ се да го омаскари. Написал нещо,което е говорено много преди това,само и само да запълни с нещо редовете и търсещ колкото се може повече кликания...Явно за човек държащ на приятелите си не сте чували и за такъв за когото семейството е преди всичко...сам си отговаряш за жените с които е бил и всичко приключва дотук с комплексите ти,господин Курналисте!
До авторчето:ти си точно това,което са и голяма част от българите,а именно комплексирани и озлобени хорица,нямащи нищо и единственото което имат в смотания си животец е да злословят срещу успелите! А точно в България и точно срещу Роналдо,няма как да няма вой,просто защото всички му завиждат на успехите,на живота,на външния вид,на всички жени с които е бил,на парите и на това,че е най-великия футболист развил се сам,а не получил всичко даром и за разлика от други даряващ най-много за благотворителни организации и със сигурност не е на път да влезе в затвора,както и не вкарващ с ръка и правещ се на ощипана мома като двама аржентински мангала...няма нищо,радвайте се на провала,ако един хикс на Европейско първенство е такъв и дори в първия мач,злобни хорица...авторчето само това е чакал и сън не е спал да напише този апотеоз на свинщината,особено след Единадесетата! Дори и с една точка да завършат,на края на годината знаете Четвъртата Златна топка къде ще намери своето място!
Форца Италия! Без съмнение най-големия европейски отбор в историята! И с този осакатен състав и въпреки,че не са фаворити пак ще бъдат фактор! И за невиждащите и повтарящи едно и също и без собствено мнение,като dRugs - гледал си друг мач мой човек,в този Италия победи напълно заслужено и имаше по-чистите положения!!!
От сега е ясно кой е по-добрия план и кой ще покрие поне част от задълженията...същия този,който се сети по-рано от другия и е с едни гърди напред,колкото и чорбарите да не го искат той ще бъде нашия Троянски кон! И все пак ще бъдете в А група,но с Божков! До този под мен - в какъв филм се намираш да сравняваш футболисти играли по селата и пълни аматьори,направили един или два и то купени мача,с такива прочули се по-света!?
Един чорбар се опитва отчаяно да брани честта на свинефермата - обречена кауза! А-окръжна ви зове,прости свине!
Дано катунския цирк претърпи най-голямата издънка в историята и загуби титлата след толкова точки преднина!
Най-големите педали и травестити доказано са английските дървари,наричащи се ритнитопковци!
Вие и двамата ли сте толкова комплексирани,или сте просто озлобени от живота!? Какво общо има Гришата сега? Това,че е плейбой и че спи с най-желаните жени е факт и само може да му завиждате!
Това е нещо напълно нормално за големите отбори! Лошото е,че не знаем столицата на Турция...но е простено,защото все пак е родината на свинете!
САМО ЛЕВСКИ!
Кое ти е нормалното,да си фен на отбора играещ най-грозен футбол,или с ръководители най-големите мутри и престъпници в държавата...във Варна има само един отбор и той е Спартак...САМО ЛЕВСКИ!
А кой е отбора с най-негативна статистика в Лига Европа - кака Цеца!!!
Провери Актобе кого са елиминирали четири години по-рано,след това виж и Кайрат...8-9 отбора има преди Левски,другарю нерез!
Изродът ЦСКА не трябва да съществува повече - прекръстете го,сменете му емблемата...без соц звездата,започнете на чисто от най-долното ниво и заедно с останалите ви фенове ще вървите само напред и нагоре и без задължения,както и без всеки ден да се пишат ла*на по вас...
Тук изобщо не става въпрос за великия Левски и няколко прасета да не пропуснат да отбележат своите непреодолими комплекси към вечния враг! Като няма с какво да оправдаете своята нищета се обръщате към по-големите от вас...да ви е честито поредното "постижение" аматьори!