Българският кечист Русев се завърна в САЩ след почивката си в родната България. У нас звездата на WWE си прекара чудесно, но в интервю за Световната кеч федерация сподели, че е бил посрещнат със срам и разочарование. Причината? Фактът, че в последния си мач Русев загуби от Ренди Ортън след само 10 секунди на ринга. Той обаче има ясна идея какво трябва да направи, за да заслужи отново гордостта на своите близки.

"Другата игра" с Русев: В света на най-известния българин в САЩ

"На "Летен сблъсък" преживях най-големият срам в моята кариера и живот, след като Ренди Ортън ме победи за 10 секунди. Затова се нуждаех от време да се върна у дома, да презаредя и да бъда със семейството и хората, които ме обичат", заяви Мирослав Барняшев, както е истинското име на кечиста.

"Но те не ме посрещнаха с отворени обятия, не ме посрещнаха изобщо, те гледаха на мен със срам и разочарование. Очакваха да се прибера у дома като победител, а се прибрах като загубеняк. Но Русев не е загубеняк, загубих моя убийствен инстинкт, но знам какво трябва да направя, за да си го върна - трябва да смачкам легенда!"

Българският кечист Русев: Пловдив ми е любимият град в света

Българската звездна двойка в кеча снима риалити на родна земя

Жената на Русев дои крави в българско село