К*урви на гела, ооо к*урви на геееела! Лизачи на цеко, оооо лизачи на цеееко! Това сте вие тошев и новият гонг.бг!
Алоо цеколизачи от гонг, защо не цитирате целия текст от сайта на ЦСКА, а пак избирателно цитирате части от текста? Мисирки сте, подлоги сте! Пак се самоцензурирате и пишете избирателно!
А ве барби, ще ти кажа какъв е смисъла: Дори и при твоя период в този еврейски отбор тотнъм бяхте все зад Арсенал! Десетилетия наред сте зад тях! Арсенал е най-титулувания лондонски отбор, кукло такава! В момента са в криза, но винаги ще са по-големия и по-обичан отбор во Лондон!
Значи документът с "професионалните насоки" за месец май, който изтече днес в социалните мрежи е актуален и за месец юни! Продължавате да давате думата на подлогата на властта цецо - шизогренията! Не сте журналисти - подлоги сте!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@Mariana74abvbg , Браво за коментара!
cskarzaklet95, Щот гледам нашите Българи са по Ман. Ютд., Челси, Ливърпул :D
Тва е коментар на някой си Бисер или Ясен тошеви! Накрая леко намекват техният васал домус-свинята да поеме контрола, защото успял и независим е той, но много са престъпно зависими от него! Намеква се да не е Любо и Илиев, но реално само те могат на тропнат на масата и да направят нужните промени, а не само да купонясват с преслава и да пият денонощно, за Любо знам, че такива при нето ги няма!!!
Нищо изненадващо, тоя Насранмилтън пак бе избутан служебно до по-предно място 😤
Нормално е да се отказвате да ги четете! Техни редактори са сестри Тошеви, най-продажните бг спортни журналя! Освен това са гейши на домус баба!
Айде Ференцфарош 😁 Аз показвам искренност, не мога да съм лицимерен като домус-прайд 😁
Gong, къде са ви акредитациите 😁
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Сега вече Спортал ли ви пишат статиите? А може би лично мангала Петричев?!?! Както каза колегата по-долу "дано се задавите с парите от Домуса", които естествено са крадени от бедния народ! А иначе УЕФА вече ви разследва разградското недоразумение! И както се казва "волът рие, но върху гърба си рие"! Мамка ви мръсна и медиите!
Алооо гонг, защо Ники Александров ви напусна? Защо не публикувате резултата от полиграфа? Защо не напишете логична статия, че резултата на Л-ц срещу Черно море трябва за бъде анулиран? Защо? Или гела не е поръчал това?!
Да взимат Арсенал, че тоя Крьонке никога няма да налее собствен долар в отбора!
@Mariana74abvbg , виждам, че много ти се иска левски да е в играта за титлата, но нали знаеш, че това ще стане само, ако ЦСКА победи днеска и в следващия кръг левски бие лудогорец? Малко трудно звучи да има трибой за титлата! САМО ЦСКА!
И тази година томе, и тази година сте подизпълнитил на делиорманци! Затова съдията ви подпря с ЦСКА, но чест ти прави, че си призна, че нищо не играхте тогава! С човек повече бяхте и играч на мача ви стана вратарчето, щот ви спаси от резил! Освен прокоба сте и подлога! А май месец за жалост пак ще правите шпалири на тия!
Вместо фалит шампиони ще ги правят, това може да де случи в държава като Абсурдистан! Но Кьовеши скоро ще ви погне! 😊
А защо никой не казва нищо за абсолютно 100% дузпа на горанчето срещу Джеси, където съдията гледаше дърпането от 2 метра? А г-н mon_cool?
Чичо гошо, ти и иванков трябва да се конкурирате за играч на мача, дебелооки говеда, евалла осъществихте директивата! Но така е в Булгаристан, където пеефски и боко командват!
Да, фен съм на Барса, НО снощното беше наглост! Аякс вкарва гол, целият стадион се радва, РЕАЛ НЕ ПРОТЕСТИРАТ, Куртоа изобщо не претендира, че му е попречено И тогава ония в стаичката имащи ЗАДАЧА да измислят как да вдигнат сваления на земята пРовАЛ Мадрид намериха нещо незначително и го превърнаха в основан факт само и само Несправедливостта от последните 3 сезона да продължи! Ако гола беше зачетен. дори и фенчетата не пРовАЛ Мадрид нямаше да протестират! ФАКТ!
То присмял се хърбел на щърбел... Наблюдавал съм Шаш в мнгого мачове, дрибльор, който в заключителната фаза от атаката на 95% от положенията взимаше грешни решения! А Кирчо е точно това, което Шаш не бе! Хем е дрибльор, хем може сам да завършва положения, хем и асистенции дава! Лично мое мнение е, че тоя Шаш бая е завидял на Десподов!
@m65 ще ме извиняваш, но ти фен на ФК Лафчис 1992 ли си, Лефски Спартак ли, или на Лефски 1996, а на оня отбор от 1949 обединен с пощенския на цола драгойчева? Леле, колко фк лефски софия има? Май нито един автентичен!
Нямам думи за българската спортна журналистика! Ако тази статия беше написана от спортал нямаше да ме учуди тази грешка с онова 1:7 от Германия! Но Гонг, алооо, Ники, Томе, за какво аджеба сте редактори?
Ех томиславе - прокобен! Пак съдията ти виновен, пак 3-ти ти отбори! Локо скачали на едни, а на други не! Ами пусни си мача им срещу ЦСКА на Армията и виж добре, че Локо играха същата игра, но играта на ЦСКА беше поне 2-3 пъти по-борбена от тая на лесни! А съдията беше перфектен, трябва да сте благодарни, че не изгони някой от Тиам- докторчето и франсето, който посегна още в началото на мача да удря главички, а това по Европа е червен картон моето момче! Така, че си гледай паницата, защото 5-те поредни победи ви бяха с късмет, най-вече тази с Берое и определено тогава бая съдийски грешки във ваша полза не забелязвахте, но видиш ли сега Тодоров ви резнал! Все така да свири тоя съдия и далече ще стигне, надявам се и на лудогорчето така да свири, но надали!
@Leroy_Kincaid , защо не се поинтересуваш кой е отбора играещ на Виваком-Гунди от 1992г. насам, а след това да се изказваш под тема за ЦСКА! Лек и спокоен ден!
Тия имат 5 платени фена от парите на домуса и наглеят , виждаш ли тях трябвало да помолят :D Обелките, вземете се в ръце и или си сменете името, щот така петните 4-те златни букви, или вие се молете да се обедините с ЦСКА, което е безсмислено според мен, защото ЦСКА на Армията нищо не печели от това обединение - и феновете си са при нас и отбора играе на Армията!
Г-н журналист в Турция не празнуват Рамазан, а и Рамазан не е празник а свещен месец. Като пишете статия първо се запознайте с темата, а и винаги може да се допитате до някои мюсюлмани, в България не липсват! А празника, който бави трансфера на Кариус се казва Курбан Байрам! Лек и спокоен ден :)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
  • 1