Най-новото попълнение в ЦСКА Али Соу ще играе с номер 22 през настоящия сезон. Нападателят тренира извънрендно на базата в Панчарево, за да влезе максимално бързо в оптимална форма, информира клубният сайт.

След два дни почивка "армейците" започнаха подготовка за двубоя с Черно море, който е в събота (15 септември) от 20:00 часа на стадион "Българска армия". 

Нестор Ел Маестро даде почивка на националните състезатели, които ще започнат да се присъединяват към отбора от утре. Последен се очаква Стивън Перейра, който ще се присъедини към своите съотборници в сряда. 

Енрике Рафаел вече тренира наравно с отбора и съвсем скоро старши треньорът ще може да го използва в официалните мачове. 

Отделно от своите съотборници се готви единствено Стойчо Атанасов, който получи травма на една от тренировките на националния отбор до 21 години.

Изследванията му днес показаха, че травмата не е сериозна и след няколко дни на облекчен режим ще може да се включи пълноценно в заниманията на отбора. 

Единственият трайно контузен остава Жеферсон Телес, който все още е в Бразилия, където преминава част от неговото възстановяване.