Старши треньорът на Левски Георги Дременджиев отказа да коментира съдийството на дербито с ЦСКА, който „сините” спечелиха с 1:0. Реферът на дербито Владимир Вълков обаче се превърна в главна фигура на стадион „Васил Левски”, след като изгони пресилено Едвин Джеси в края на първата част.

„Аз искам да ви кажа, че не коментирам съдиите. Добре се справиха. Нека ги оставим да си свирят. Няма как да коментирам. Аз отговарям за спортно-техническата част.Има много повторенията, ще ги видите. Не това е най-важното на този мач”, коментира старши треньорът на Левски.

„В части от мача Левски игра интелигентно, но все още има натиск. Мисля, че в по-големи моменти от мача футболистите се справиха добре. Искам и пак го казах, искам Левски да играе мач за мач. Имаме още много работа за вършене. Това си е точно за днес. Ние ще го анализираме. Много добра победа, радвам се заради феновете. Заслужават я тази победа. Ние трябва да вървим постепенно напред”, продължи той.

„Има време за тия договори на футболистите. Това са клубни неща, които ще бъдат решени. Дербито е емоция е наистина. Аз съм прекалено спокоен и искам да го предам на футболистите. Това е игра на интелект и тактика. За мен тези неща са по”важни”, каза още Георги Дерменджиев.

„Апетитът идва с яденето, но искам първо да видя отбора, че е готов за титла. Не искам да има химери. Не може да бием в един мач и да ставаме шампиони. Аз го искам това, искам го заради феновете, заради футболистите, но няма как”, завърши наставникът на „сините”.

"Имаше риск, но Ники Михайлов каза, че може да довърши мача. Можеше да се усложни контузията дори", добави още треньорът по повод контузията, която вратарят получи. Ники Михайлов все пак доигра срещата с ЦСКА.