Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри изпрати цветущо видеопослание по адрес на промоутъра на Антъни Джошуа - Еди Хърн.

Еди Хърн обяви трима потенциални съперника за Тайсън Фюри

Във видеото Фюри показва средни пръсти и рапира на изключително популярното парче "Without Me" на Еминем, на което британеца е променил текста в свои стил: "Те се опитаха да ме изгонят от спорните канали, но се оказа, че се чувстват празни без мен. Пригответе се, защото нещата ще станат тежки, току-що уредих всичките си дела, така че ма*ната ти Едиии.

След като Фюри уреди проблемите си с Британската антидопингова агенция (UKAD), генералният секретар на Британския боксов борд по контрола (BBBofC) Робърт Смит заяви, че неговата организация няма да разглежда пре-лицензирането на британеца поне до януари. 

Край на драмата! Фюри отново може да се боксира

Затова Фюри заплаши, че дори няма да се опита да си върне лиценза от британските власти, заявявайки, че много други организации биха аго приели с отворени обятия.

"Кой знае? Може би дори няма да се обърна към Британския боксов борд по контрола. Избийте си от главата мисълта, че със сигурност ще се върна при вас, защото има много организации, който ще ме посрещнат с отворени обятия", заяви Фюри.

 

Special message to @eddiehearn

Публикация, споделена от Tyson Fury (@gypsyking101) на