Американецът Райън Гарсия (25-1, 20 нокаута) отговори на въпросите на диктора на ринга веднага след сензационната победа над сънародника си Девин Хейни (31-1, 15 нокаута) в супер лека категория. Припомняме, че основното събитие на боксовата вечер на Golden Boy Promotions в Ню Йорк (САЩ) завърши в полза на Райън със съдийско решение. Той обаче не спечели титлата на съперника, защото на кантара бе с килограм и половина по-тежък от необходимото.

"Благодаря ти, Боже, нямаше да се справя без твоята помощ! Толкова много те обичам! Хайде, наистина ли си мислехте, че съм луд? Вие самите сте луди!", обяви Гарсия. "Лявото ми кроше  си е ляво кроше. Знаете какво имам предвид. Тя е благословена от Бога. В момента, в който ви ударя, падате или в нокдаун, или в нокдаун".

"Момчета, вие надценявате всичко, подигравате се с мен, защото съм симпатичен. Боксирам се през целия си живот и единственото, което правя, е да обичам Бога и да се опитвам да помагам на децата. А вие, момчета, ме мразите, вие не обичате истината. А истината е точно тук, пред вас! Заложих репутацията си на карта, а сега всички освен мен мълчат."

"Трябва да събера мислите си. Трябва да взема въздух, да изпия една бира, за да си подредя мислите... Майната му! Момчета, вие разбирате ли шегите или не? Знаех, че след това (лявото кроше в първия рунд) той беше под мой контрол, знаете, че е трудно да се възстановиш от такива големи удари. Вероятно не подходих към двубоя в най-добрата си форма, но в крайна сметка си свърших работата“.

„Имам ADHD (синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност), така че понякога започвам да правя случайни неща. Бил съм се с него шест пъти (преди това) и знаех на какво съм способен. Но искам да благодаря на моя екип, който премина през този лагер с мен. Благодаря на Оскар, благодаря на Бернард. И благодаря на залата в Ню Йорк! Обичам Ню Йорк, искам да се върна тук!. Хайде да направим реванш“.