Целият спортен свят е в шок от контузията на голямата звезда на Португалия Кристиано Роналдо във финала на Европейското срещу Франция. Нападателят на Реал Мадрид беше контузен още в 7-та минута, остана на терена до 20-та, но малко след това беше сменен от Рикардо Куарешма.

Все още няма официална информация какво е състоянието на CR7. Травмата е в коляното и при това в тази част, която му създаваше проблеми в края на сезона. Лекарите обаче ще го преглеждат тепърва, а всички му стискат палци.

Съотборниците му в Реал Мадрид Марсело и Гарет Бейл веднага написаха в Туитър, че стоят зад него и се молят всичко да е наред.

"Много е жалко да видиш как Крис излиза контузен. Дано всичко е наред и не е нещо сериозно", написа Бейл, а бразилецът добави: "Крис, ти направи всичко, ние сме с теб! Дано не е нещо лошо."

В същото време, дори фенове на Барселона пожелаха бързо възстановяване на звездата на Реал и се молят да няма тежка травма в коляното, която може да извади Роналдо от игра в следващите месеци.

"Аз съм фен на Барселона, но е твърде жалко, че Роналдо излезе контузен и няма да довърши финала. За съжаление, понякога спортът е твърде несправедлив. Дано всичко е ОК", написа мотоциклетистът Марк Маркес.