След крушението на Англия на полуфиналите на Мондиал 2018, феновете на „трите лъва” се събудиха на идната сутрин, желаейки да потърсят вина у някого заради неуспеха си.

Както вървеше четвъртъка, то в социалните мрежи се появи „жертвата” на английските фнове. Те набелязаха невинно прасенце, което е давало своите прогнози за срещите на Англия на Мондиал 2018.

Мистик Маркъс  бе със запечатана съдба, след като направи грешна прогноза, че англичаните ще триумфират срещу Хърватия в полуфинала на Световното пъревнство. Това се случва в последния епизод на сутрешния блок по национална английска телевизия.

Английските фенове в Туитър предложиха прасето да бъде направено на бекон, за да получи своите последствия.

Англия бе равностоен с Хърватия, но във важните моменти в хода на срещата си личеше, че „шахматистите” бяха по-солидният от двата отбора. Изненадващ е факта, че броят на хората, които призовават малкия шопар да се превърне в бекон е огромен.

 „Надявам се това лудо прасе, което предсказа Англия да бие да бъде убито, нарязано на паречета и да бъде сервирано на дебели парчета, а по средата да има боровинки. Ш***н Маркъс!”, пише Натън Уърд.

„Опасявам се, че прасето Маркъс трябва да умре”, пък пише Нед Донован.