Тази вечер два тима от Европа ще си гарантират място на Мондиал 2018 в Русия. Гърция приема Хърватия след поражение с 1:4 в първата среща с надежда за евентуален обрат. Балканското дерби не предложи интрига в Хърватия, тъй като "шахматистите" съкрушиха съперника в рамките на едно полувреме.

Все пак "елините" ще разчитат и на горещата си публика, но ще е доста трудно да сътворят обрат. Все пак традицията показва, че у дома Гърция има две победи и равенство от три мача в Атина, но шансовете за краен успех не са големи.

Една от звездите на домакините Сократис Папастатопулос даде шанс от 5 % за тима си.

Хърватите ще гостуват спокойни след успеха у дома, а вие може да гледате двубоя пряко в ефира на DIEMA SPORT от 21:45 часа, както и на GONG PLAY. Съдия на двубоя е холандецът Бьорн Куиперс.

В Швейцария "кръстоносците" домакинстват на Северна Ирландия след минималния успех дошъл по скандален начин от несъществуваща дузпа. Със сигурност ирландците не са се отказали от атака на Мондиала, но ще им бъде доста трудно.

Швейцария за последно загуби у дома преди 3 години от Англия, но в квалификациите за Световното първенство в Русия направи 5 победи и голова разлика 13:2.

Двубоят е от 19:00 часа и ще може да го гледате в ефира на DIEMA, както и на GONG PLAY. Главен рефер на двубоя е Феликс Брих от Германия.