Съвсем до скоро, Ериона Сюлеймани бе женена за швейцарския национал Блерим Джемайли, но бракът им не продължи дълго. Причината за това е, че албанската красавица заяви, че полузащитникът на Швейцария хич не го бива в леглото, а това е основен елемент за нейния живот, който не трябва да бъде по никакъв начин пренебрегван.

Въпреки това, бившата госпожа Джемайли сподели, че ще вика за Блерим Джемайли и неговия отбор на предстоящия Мондиал, тъй като полузащитникът е баща на нейния син.

„Секс преди мач? Футболистите не са от най-добрите любовници. Те предпочитат да се самозадоволяват сами”, бе изказването, което обиди Джемайли и той предприе да се разведе с красивия модел на Албания.

Зашеметяващата 30-годишна Ериона, чийто син от брака и с Джемайли се казва Луан, споделя, че след раздялата с футболиста не е имала никакви дрязги с него. Даже напротив – двамата са останали приятели и ще се опита да го развесели в Русия.

Швейцария е в група „Е” на Мондиала, а там „часовникарите” ще мерят сили с Бразилия, Коста Рика и Сърбия в груповата фаза.

„Никога с Блерим не сме се карали. Винаги ще се радвам бащата на сина ми да печели. Той е баща на Луан и негов триумф би не накарала да се чувствам щастлива”, сподели госпожица Сюлеймани.

Ериона сподели, че най-красивите швейцарци в отбора са Роман Бюрки и Ремо Фройлер. Тя описва двамата, като най-красивите футболисти на земята.

Ериона е албанка и съжалява, че нейната страна не е на Мондиала, но е приела, че Швейцария е нейната втора страна, която е обикнала отдавна.

„Гранит Джака и Джердан Шакири са фундаменталните футболисти в отбора на Швейцария. Те са специални за мен, тъй като имат албански корени, както и аз”, продължи с разбора Ериона Сюлеймани.