Аржентинският гранд Расинг изглежда няма да привлече вратаря на Лудогорец Хорхе Броун. В последните дни медиите в южноамериканската страна бяха категорични, че стражът еще се завърне в родината си и ще заиграе в тима от Буенос Айрес. Сега обаче има друга развръзка. 

От Расинг бяха готови да платят 1.3 млн. долара за сънародника си. Но в последния момент са се насочили към титулярния страж на националния отбор на Перу Педро Гайесе, който е по-млад, по-евтин, а вече и по-нашумял от Броун. 

Според списание "Оле", от Расинг са опитали да намалят цената на Броун, изтъквайки като причина за това напредналата му футболна възраст - 32 години. Но са получили отказ от Лудогорец и са се спрели на Гайесе. Очаква се трансферът му да бъде обявен официално до часове. 

Така разградчани продължават да разполагат с четирима вратари за новия сезон. Освен Броун, това са още Ренан дос Сантос, Даниел Наумов и Владислав Стоянов. Последният обаче все още е контузен и едва ли ще се върне на терена преди късната есен.