Вратарят на Лудогорец Хорхе Броун е попаднал в полезрението на един от най-големите клубове в родната си Аржентина. Според най-авторитетното издание в страната "Кларин", той е искан от Расинг. 

Грандът от покрайнините на Буенос Айрес наскоро се раздели с титулярния си вратар и е в усилено търсене на негов заместник. И според вестника стражът на Лудогорец е една от обсъжданите опции. 

Броун направи много силни изяви в родината си и е уважавано име там. Той пази дълги години в Росарио Сентрал, после игра за Антофагаста и Колон, като едва миналата година, на 31-годишна възраст, излезе за първи път в кариерата си от родината, за да заиграе със зеления екип на родния шампион. 

Все пак най-големият фаворит на Расинг е връстникът на Броун - 32-годишният Маркос Диас от Уракан. Цената му е 3 млн. долара, а тимът от Буенос Айрес иска да мине по-тънко и затова проучви други опции.

Иначе в Лудогорец гъмжи от добри вратари. Освен Броун, там са още бразилецът Ренан дос Сантос и възстановяващият се от травма български национал Владислав Стоянов. Младият Даниел Наумов също е в първия състав за момента.