Наставникът на ПФК Бургас Ангел Стойков коментира, че завършекът на полусезона е добър за тима му. Както е известно, ПФК Бургас направи 0:0 в домакинството си на ОФК Пирин (Бл). Това бе последният мач от есенния полусезон в „Б” група.

След XV изиграни кръга, с актив от 20 точки, бургазлии се намират на 8-о място в класирането (5 победи, 5 равни и 5 загуби, г.р. 14:15).

„Добър завършек на полусезона, предвид че играхме срещу много стойностен противник. Момчетата се вложиха максимално в двубоя. Играта не ни спореше така, както в последните два кръга. В голяма степен това го отдавам на натрупаната умора. Освен фактът, че е краят на полусезона и изиграните от всеки футболист мачове се натрупаха, в предишния кръг всички положиха огромни усилия, изразходваха изключително много физически сили. Знаете, че срещу Локомотив (ГО) играхме повече от час с човек по-малко, при това на много тежък терен. Това се отрази на играта ни с Пирин, тъй като не бяхме достатъчно свежи. Пак ще повторя – мисля, че направихме добър завършек на есенния полусезон, доволен съм абсолютно всички момчета”, коментира наставникът на ПФК Бургас Ангел Стойков.