Задава се нов огромен скандал между двете дружества с името ЦСКА, които в момента водят подготовка.

ПФК ЦСКА, воден от Адалберт Зафиров смята да изиграе контрола на "Българска армия" на 23 юли - датата, на която тимът на Христо Янев трябва официално да бъде представен с двубой срещу Удинезе на същия стадион.

Новината бе потвърдена от пред Нова телевизия от Адалберт Зафиров, който днес изведе отбора от юношите на ПФК ЦСКА АД на едно от помощните игрища на стадион "Българска армия".

„На 23-и със сигурност ще има контрола, но с кой не мога да ви кажа на този етап. Ще трябва противникът да е подходящ за нашето ниво и за представяне на "Българска армия". Не може да излизаме с някакъв отбор просто да играем така просто, трябва да подберем правилният противник съперника. Контролата е обявена за тук и трябва да бъде тук“, заяви Зафиров.

„Другият отбор, доколкото знам, е заявил стадион "Васил Левски". Предполагам, че там ще си водят и някакви други контроли, не мога да разсъждавам върху някаква тяхна програма. Нямам тяхна програма, аз имам моя програма“, допълни Зафиров.

Той е уверен, че нова ескалация на напрежението на „Българска армия“ обаче няма да има: „Притеснително е и няма да се стига. Нещата дотогава ще бъдат решени. Такова уверение имам. До 20-и, 23-и най-късно нещата ще са приключили и ще се знае кой, накъде и как.“