Гонг научи кои млади волейболисти за първи път попадат в списъка от играчи за мъжкия ни национален отбор. За първи път Ви представяме евентуалните бъдещи участници в първия ни тим, които със сигурност вече са следени от Радостин Стойчев.

За сега шест са новите имена в списъка от волейболисти на селекционера ни, научи Гонг. Тези момчета може да бъдат повикани на лагер с първия ни тим и с изявите си в Б-състава да се борят за място в А-отбора.

196-сантиметровият разпределител на Пирин Балканстрой и младежката ни селекция Добромир Димитров е в този списък. От Марек Юнион Ивкони са следени центърът Борислав Апостолов и капитанът посрещач Златан Йорданов, които също са младежки национали. Новият пък представител на Левски волей е най-резултатният играч на сините този сезон Симеон Александров (посрещач). Славия също има двама представители: натрупалите доста опит в младежкия ни национален тим и втори в Европа Венцислав Рагин (център) и разпределителят Борислав Георгиев.

Шестимата „нови” играчи присъствали на срещата с кондиционния треньор Енцио Брамард по обед. Италианецът е разговарял с младите волейболисти.

На срещата в столичен фитнес заедно с Брамард са били помощниците на Стойчев в националния ни отбор Найден Найденов, Георги Петров, Мирослав Живков, масажистът Александър Върбанов, кондиционният спец Николай Цветков и българският остеопат д-р Мартин Еремиев.

Енцио Брамард пък е направил пълни прегледи, тестове, замервания и тренировка с Теодор Салпаров, Владислав Иванов, Мартин Божилов, Георги Братоев, Костадин Гаджанов и Светослав Гоцев. Италианецът също така е изготвил програми за тренировки на последните шестимата вече обличали националната фланелка.