Как няма да се радват като победиха отбор само от чужденци . Един българин нямаше в тоя Кемнатен.
Значи чернилките дето ги вземат на кило могат да подписват договори , все едно че са били титуляри от няколко години пък за собствения си юноша не може. Баси управията. После не ние сме си виновни а перукан. Най лесно е да прехвърлим вината на някой друг.
Че Благоевградско кога се отделиха от България че си организираха Благоевградски Футболен Съюз и избраха Бербатов за президент.
Тоя много си е повервал нещо. Никога не е късно да станеш за резил.
Играят не играят заплатите си ги получават. Сто малки негърчета. Колко футболисти има от школата които да играят и да носят отбора в сърцето си. Няма и втори отбор където да се развиват талантите.
@redfist Според тебе Кайседо е бягал от Петков ама онзи е бил по-бърз и го енастигнал та му е налетял. Я по-добре гледай повторенията. Сблъсък имаше като и двамата се движеха един срешу друг гледайки топката.
Сигурно за Мбапе става дума.
И като се събудих , краката ми отвити.
@1973red Попитай се защо повечето отбори имат дубъли с български футболисти а това ЦСКА няма и ще разбереш защо нищо ни е на ред. Още когато го създадоха това новото попитах защо ги пръснаха като пилци всички които спечелиха купата на България , като можеха да направят втори отбор във втора лига за да се обиграят , но отговор не получих пък и не знам някой да получи. Не знам дали и някой ще се опита да го попита Гришата какво смята да прави , щото да неби пак да каже че напуска отбора , че нещо не му отърва.
По килограми
Закривай. Само Локомотив Бургас. Играх в този отбор преди казармата . Като се върнах бяха го закрили и стадиона беше саборен.
Левандовски вкара два гола и като го смениха не правеше физиономии.
Всеки като отиде да работи в друга фирма трябва да се доказва че може. Същото е и с футбола. Като си бил голмайстор някъде , а сега не показваш същите качества много ясно че ще те сменат. Левандовски хем вкара гол и пак го смениха ама не се държа като ощипана мома , защото знае че света не се върти около него
Желая им успех и влизане в групите.
@damian_7 В Лудогорец може да са малко , но виж Лудогорец 2 , Лудогорец 3 са само българи. Каде са ЦСКА-София 2 да подготвят българи. Още преди съ го казал - защо Ганчев пръсна отбора който взе купата , като можеше да направи дублиращ отбор и да играят там. Старши треньора щеше да ги ползва когато има нужда , но явно от български футболисти нямат нужда.
Успех на всечки български отбори
@bumerang58 прочети третото изречение
@Stanimir_81 Може и гръцкия Карабах
А бе някой с българско име няма ли , че все чужденци незнайни вземат.
@the_heaviest_punch Само не намесвай майките бе смесица между теле и свиня. После ходи да лижеш нечий гъз ибрикчия такъв. Не исках да съм груб но такива педераси като теб си го просат отворко. Гъзът ти е отворен за всеки бащица.
Победител в мач е отбора вкарал повече голове в противниковата врата , а не отбора на когото съдията е давал повече рамо. Като не пожеш да уцелиш вратата чакай съдията да я вкара. За това не съдиите са некадърни а измислените футболисти /балерини/ получаващи големите заплати. А пък всички вие си плюете в устите вместо да погледнете истината.
Да не ти е студено в България , че си там.
@np1888 А според мен с обявяването от съда , че са правоприемник на фалиралото ЦСКА , се приемат и пасивите в размер от 40 милиона лева и като прибавиш и парите за ремонт на стадиона ще си потърси и най-малкия повод да избяга.
@blue_bear Щеше да е изненада ако не бяха писали изненада , незабравяй това е ГОНГ.
Първо боли ма дедовия за Левски и ЦСКА-няма значение кое. Второ тирето като не е от Ловеч що на Соу кучката му е от там - само питам , случайности много. Само Черноморец Бургас.
Защо няма статия за мъжкия тур , където един руснак ги мачка всичките или , защото не е американец.
Тая още ли не си е намерила футболист.
За кое ЦСКА става въпрос - Червено знаме , Септемврийско знаме , цифра или тире.
@an4o_321 Кралят е Пели Господ е Марадона , а останалите им имят краката. Ако нети харесва го.
Не един , много се тия дето трябва да си отидат.
  • 1