Тази вечер ЦСКА се изправя срещу Виктория Пилзен в мач-реванш от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите. 
 
Двубоят, който ще се играе на стадион "Васил Левски", започва в 20:00 часа и можете да го гледате пряко по DIEMA SPORT 3, а в Gong.bg да проследите всичко най-интересно. Съдия на срещата е Али Палабъйък от Турция.
 
Червените" загубиха първата среща с 0:2, но вярват, че ще отстранят чехите и ще влязат в групите на турнира Лига на конференциите.
 
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е оптимист преди реванша с Виктория Пилзен. 
 
„Ние успяхме да убедим играчите, че нашето поведение в Пилзен беше 40-50-60% от възможностите на тима. Ако прибавим и останалите, ние сме способни да направим необходимия обрат. Надявам се, че всички са мотивирани да покажат качествата и възможностите си, говорим за колективна игра и в определените моменти да отбележим и това да ни даде импулс, за да търсим положителен развой в двубоя“, добави той.
 
В титулярния състав на ЦСКА се завръщат Брадли Мазику и Иван Туризцов, които пропуснаха шампионатния двубой с Пирин. "Червените" ще са без наказания Амос Юга, който ще бъде заменен от възстановилият се Тибо Вион. Капитанът Валентин Антов ще изиграе последния си мач с екипа на ЦСКА и е амбициран да си тръгне с победа. Националът ще продължи кариерата си в Монца.
 
 
ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ 
 
ЦСКА: Бусато - Турицов, Матей, Антов, Мазику - Вион, Жеферсон - Йомов, Кери, Вилдсхут - Кайседо
 
Резерви: Алекс Божев, Евтимов, Жуниор Нзила, Чатакович, Митков, Асен Дончев, Бисмарк Чарлс,  Християн Петров, Ахмедов,  Томас Лам
 
Треньор Стойчо Младенов
 
ВИКТОРИЯ: Хрушка - Резник, Каша, Перница, Хавел - Янушек, Буча - Ба Лаула, Сулч, Мускера - Чори
 
Резерви: Твърдон, Станек, Жоел Каямба,  Бугел, Хибс, Хлавати, Фалта, Брабец, Чермак, Матейка, Качер, Ндаие
 
Треньор Михал Билек