Бившия футболист на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла изрази подкрепа към Стойчо Младенов. Треньорът на "червените" бе изпратен с викове „Оставка!“ от фенове след равенството 0:0 на "Българска армия". Майкъла заяви още, че махането на Любо Пенев е било грешка от страна ръководството.
 
„Моето мнение, че трябва да се даде нужното време на Стойчо Младенов. Не може да сменяме постоянно треньорите. Вината е във футболистите, а не в Младенов. Те не знаят в кой отбор играят. Не знаят какво е ЦСКА! Стойчо ли да влезе и да вкара топката във вратата?! Играят толкова, колкото да им се плащат заплатите.
 
Ще се отклоня малко от темата, но гледах Лудогорец и Левски. Много силна игра на „сините“ и едно браво на Мъри Стоилов. Играха агресивно през цялото време. Добре влязоха в мача. Това ни липсваше на нас в мача срещу Царско село. Липсваше ни агресия! Те са на прага от фалита, Стойне Манолов се е хванал за главата, а ние не можем да ги победим. За съжаление се вижда и отлива на публика. Това е предизвикано от футболистите, които не се стараят и не показват нужното, за да бъдат на висота и да печелят мачовете си. ЦСКА има нужда от привържениците си“, заяви пред "Мач Телеграф" Майкъла.
 
„След като има един собственик в лицето на Гриша Ганчев, който плаща всичко и иска и ще вдига стадион, феновете трябва да са зад отбора. Стойчо Младенов има добри футболисти. С тези играчи трябва да бием без проблем отбори като Царско село. Има качество, но нямат манталитет за отбор като ЦСКА. Нямат шампионски манталитет, който трябва да притежаваш. Спортно-техническият щаб, играчите и ръководството не са подготвили клуба. Нямат манталитета за този тим. Лудогорец успя да победи Левски с манталитет и качество. В ЦСКА няма характер. И това е по вина на хората, които изброих. Стойчо няма вина.
 
За да бъдеш част от този отбор трябва да изиграеш поне десет мача на високо ниво. Играчите не могат да се отблагодарят за това, което им се дава като заплати. За съжаление нямаме вече шансове за титлата. Трябва да се концентрират в спечелването на Купата на България, въпреки, че тя никога не е била приоритет за този отбор. Приоритет пред ЦСКА е била винаги титлата и мачовете срещу шампионите в Европа. Никога Купата не ни е интересувала толкова много. Интересували са ни победите срещу шампионите на Европа и титлата. Трябва да им се вдигне самочувствието на тези играчи. Грешка беше и това да махнат Любо Пенев. ЦСКА има селекция за два отбора, но тук всичко е до манталитет. Те живуркат и не им пука за ЦСКА! За съжаление това е истината“, каза още бившият футболист.