Лято, море, плажен волейбол...? Време е за Red Bull BEAT4 - новото нестандартно предизвикателство към всички почитатели на плажния волейбол.

Предстоят четири турнира за отбори, съставени от по четирима души. Задължително условие е във всеки отбор да има поне по една жена, като всички участници трябва да са пълнолетни. Най-добрите ще се класират за финалното състезание на 19 август, неделя в Приморско. Шампионите на турнира ще бъдат наградени с посещение на Световното първенство по волейбол за мъже в Милано между 21-23 септември .

Желаещите могат да се запишат безплатно онлайн или на място, като попълнят формата: http://beat4.fourp.bg/. Крайният срок за подаване на заявка е до провеждането на техническата конференция – или един час преди турнира.

Турнирите ще се проведат в два уикенда. Програмата започва в Крапец на 4 август - събота, а на 5 август, домакин ще е "Рапонги бийч" във Варна.

На 17 август, петък турнирът е в Слънчев бряг на "Какао бийч". На 18 и 19 август играта е на новия бар "Перла" в Приморско. Там щесе проведе и големият финал, който ще е решаващ за голямата награда.  

Организаторите от Red Bull и любителската волейболна лига Volley Mania осигуряват официалните топки за плажен волейбол и подготвят игрищата при височина на мрежата 2.38 метра. Всеки турнир е съпътстван от парти, а най-добрите отбори получават награди от света на Red Bull.

Facebook страница на събитието: Red Bull BEAT4 Varna-Sunny Beach-Primorsko

Форма за регистрация в турнира: http://beat4.fourp.bg/