С отбори от четирима, с участието на поне една жена, стартираха турнирите по плажен волейбол от веригата Red Bull BEAT4.

Този уикенд се проведоха първите два турнира от състезанието, организирано съвместно от Red Bull и Volley Mania, като домакини бяха Крапец и Варна.

Ветровитото време не смути желаещите да се докоснат до необичайния формат за отбори по четирима в Крапец и там се включиха осем отбора. Кулминацията беше вълнуващият финал, в който Черешка победи с 2:1 Exit.

На следващия ден Алеко - парти-джипът на Red Bull, пренесе купона край бар "Рапонги" във Варна. Общо 13 отбора се включиха във вълнуващия турнир и показаха забележителните си умения. Най-добри бяха състезателите от Beach Team Mirage, които спечелиха с 2:0 срещу Туршия във финала.

Сега Red Bull BEAT4 се насочва към следващите си два турнира - на 17 август на Какао бийч и на 18 август на бар Перла край Приморско. 

Завършилите на първите три места във всеки от турнирите ще играят във финалния турнир на 19 август на бар Перла край Приморско. Шампионът ще спечели голямата награда - посещение на мачове в Милано от световното първенство по волейбол за мъже от 21-23 септември.