От 17 до 19 август в "Royal Club Victoria – Елените" ще се състои първото издание на турнир по плажен волейбол "Elenite Beach Volley". Участват най-добрите състезатели на България - 16 мъжки и 8 женски двойки, като турнирът е кръг от националния шампионат. Патрон на събитието е Стефка Костадинова.

Кметът на София Бойко Борисов ще награди победителите. Генералът пристига по специалната покана на председателя на БОК Стефка Костадинова и президента на плажния волейбол д-р Митко Иванов.

Турнирът ще бъде открит с демонстрационен мач, с който ще участват популярни лица от новините и шоу звезди: Любо Ганев, Крум Савов, Краси Минев, DJ Теди Джорджо, Цецо Елвиса, Митьо Крика, манекени и модели от агенция "Маринела" и др. Водещ ще бъде популярният "господар на ефира" Димитър Рачков.

VIP гости ще наблюдават състезанието и ще украсят с присъствието си елитното парти по-късно вечерта.

Гостите и участниците в турнира ще присъстват на конкурса "Мис Лято", организиран в театъра на комплекса. Организатор и домакин на събитието ще бъде светският хроникьор Евгени Минчев, придружен от ослепителната Роси Иванова - Мис България 2005, в ролята на водеща.

Финалистката от Евровизия 2006 Мариана Попова и участникът в международни песенни конкурси Стефан Мавров ще бъдат гласовете на вечерта. Гостите са поканени да облекат каубойски одежди в златни и змийски окраски.

Финалът на турнира е насрочен за неделя.