Старши треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов логично бе разочарован след загубата с 0:3 от Нефтохимик, сложила край на сезона за "армейците". Той отдаде заслуженото на съперника, но изрази съжаление от факта, че тимът му отново не е успял да се противопостави по-добре.

Попов заговори и за бъдещето на клуба като сподели, че лятото ще бъде "тежко" с оглед на организационните неуредици.

"Резултатът е 3:0, какво има да говорим, отборът от Бургас три години ни отстраняват, където ни срещнат. По-силният отбор са. Не можем да бъдем доволни от последните 7 дена. За жалост последните мачове, последните дни се броят, помнят се. Труден бе сезонът за нас, изправихме се срещу силен съперник, който за пореден път ни отстрани."

"Не се възползвахме от ниския блок, защото отново посрещахме разсеяно. Той (Любомир Агонцев б.р.) е добър разпределител, преди няколко години се твърдеше, че е гений."

"Нищо не се получи, да коментираме детайли като сме загубили с 3:0, от моя страна ми е обидно. Няма нужда от анализи."

"Има разлика, ако имаме домакинско предимство, ако играем както с всичките ни съперници, така самоотвержено и тактически правилно срещу тях, имаме шансове. Но не ни се получава играта срещу този противник, това са фактите. "

"Трудно се говори след загуба с 3:0. Отборът на Бургас, ръководството им, направи някои грешки в селекцията, но индивидуалностите, отборната игра в края отново им позволи да надделеят. Имат големи шансове отново за титлата. Не можем да бъдем доволни, защото се помнят последните мачове."

"Ще имаме трудно лято с оглед на неяснотите в организацията при нас, последните три години благодарение на нашия президент Мариян Колев, както виждате само Бургас може да ни отстранят от трофеи. Ние с второ и трето място изобщо не се хвалим. Така се опитваме да възпитаваме всеки състезател. Ще бъде трудно лято."

"Имаме куп въпроси, които не са от обществена компетенция, в момента друго не мога да кажа. Имаме генерален спонсор, за който изключително много благодарим и се надяваме да продължаваме все така. Имаме организационни трудности откъм зала, от което зависят цялостната организация на нашия клуб. Излишно е повече да приказвам. Бъдещето ще покаже по какъв път ще тръгнем."