Отборът на опита спечели Мача на звездите в Любителската волейболна лига Volley Mania. Съставът се наложи с 3:2 (23:25, 25:23, 22:25, 25:14, 17:15) срещу Отбора на младостта в "Сблъсъка на поколенията". 

Шоуто се проведе в зала "Васил Симов" и имаше благотворителен характер. На него бяха събрани близо 1000 лева в полза на детския дневен център "Тацитус", подпомагащ деца с аутизъм и семействата им. 

Специални гости на събитието бяха Радостин Стойчев, Ивайло Стефанов, Георги и Валентин Братоеви и Николай Николов. 

Състезателите в двата състава бяха разпределени на възрастов принцип, а разделителната граница беше 35 г. Символично треньори на младите станаха Радостин Стойчев и Георги Братоев, а опитните бяха "водени" от Николай Николов и Валентин Братоев. 

Двата отбора изиграха много вълнуващ и оспорван мач, продължил около два часа. Макар състезателите да се събираха за първи път в тези състави, се получиха красиви и майсторски разигравания, които впечатлиха Стойчев и останалите специални гости. 

Първите три гейма бяха много равностойни, като след тях младите водеха с 2:1. Тогава Отборът на опита показа класа и след 25:14 изравни. 

В тайбрека Отборът на младите заигра уверено и имаше три мачбола при 14:11. Опитът на по-възрастните им съперници обаче си каза думата и се случи немислимият обрат - 17:15 за Отбора на опита. 

"Щастливи сме, че се получи такъв мач - участниците останаха доволни, а най-важното е, че се забавляваха. Благодарим на всички, които подкрепиха благотворителната инициатива", казаха от Volley Mania.