"Важното е, че победихме", заяви пред volleymaritza.bg диагоналът на Марица Пловдив Габриела Цветанова след победата като гост над родния и клуб ЦСКА София с 3:0 в мач от седмия кръг на НВЛ. 

"Да, това е първият ми клуб, в който съм започнала. Чувствам се добре. Залата в никакъв случай не ми е чужда. Честно казано, нямаше някакъв особен сентимент, защото от бившите ми съотборнички има само едно-две момичета, с които си поддържаме контакти извън залата. Не е същото, както беше. В крайна сметка, ние излизаме да си свършим работата и това срещу кой отбор играем не е чак от такова значение за нас. Имаме си цел, която гоним за в бъдеще, и затова излизаме с определена мисия на всеки мач", добави Цветанова.

"Може би една от целите, които ще си поставим до края на сезона, е да го завършим без загубен гейм. Мисля, че е абсолютно реално. Важното и срещу ЦСКА беше да изпълним препоръките и задачите и да се поздравим с успех. В сряда срещу Славия (София) ни е вторият домакински мач. Очакваме да дойдат хора, за да ни подкрепят, а ние ще се подготвим за мача тактически. Не знам какво точно да очакваме от съперника. За нас знам, че ще дадем естествено най-доброто за момента. Намираме се в една форма на малко подготвителен период за мачовете от Купата на ЦЕВ през януари", обеляза още Цветанова.