Отговор на въпрос от georgeyy

Здравейте, Обръщам се към вас, защото казвате, че сте от цска-София. Та моят въпрос е защо този отбор на цска, който играе в първа лига, изпозлва емблемата на фалиралото дружество на Цска. Не е ли това незаконно и защо всеки си затваря очите, във всички сайтове този отбор няма емблема, нито в uefa.com, betexplorer.com и куп други сайтове. Очаквам с интерес Вачия отговор.
Здравейте, избрах един от десетките подобни въпроси.. - Никога и никъде не съм казвал, че съм от цска-София. Съжалявам... Аз съм от ЦСКА! - Уважавайте всеки отбор и нговите фенове... Предполагам писането с малки букви е с идеята за НЕуважение, а не поради друга причина, която точно днес, в деня на народните будители би била притеснителна... - Ако имате усещането за нещо незаконно - то опитайте да го промените по законен начин. - Цитирането на тези 2 /сайта/ направо приключва казуса - така ли да разбирам? - "Очаквам с интерес Вачия отговор" - така зададен - ето го...

Отговор на въпрос от Заклет Левскар

Здравейте г-н Александров, Знаете ли какъв е този линк? http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=50076/profile/index.html Не се притеснявайте ако не знаете, аз ще ви кажа.
Здравейте господине, Не, не знам какъв е този линк! Опитах да го отворя от любопитство - ето това ми излезе: Page not found Sorry. The page you have requested is unavailable. Return to UEFA.com Не се притеснявам, но уви, дори след вашата молба да се запозная с този линк, така и не успях... Следващият път направо казвайте...

Отговор на въпрос от Mariana74abvbg

Здравейте Г-н Александров, Моят въпрос е : защо ЦСКА е на второ мяста в сайта гонг.бг.? при положение, че ЦСКА е с най - много шампионски титли /златни медали/ защо не е на първо място. Вижте например на Олимпиадата напред в класирането е държавата с най-много златни медали, дори една държава да има един златен тя се нарежда пред държави с много сребрени и бронзови медали, не е ли така и не е ли сходен случая с ЦСКА, без значение, че "Левски" има най много купи, но по -малко шампионски титли / съответно златни медали/, останалите купи се равняват на сребрени и бронзови медали примерно.
Ей, отдавна не бяхме отговаряли на този въпрос - други са по-актуални.. затова припомням: при подредбата на емблемите горе е взето решение винаги на челните две места да бъдат ЦСКА или Левски. Но да се сменят в зависимост от последното крайно класиране на всеки от тях. В елита, разбира се...

Отговор на въпрос от LSF

Здравейте г-н Александров! Защо отговаряте на този въпрос: "Здравейте г-н Александров! Защо няма реакция за знамето с фашистки символ вдигнато на дербрито? Не мислите ли,че е меко казано странно?" със: "Единственото ми обяснение, че явно не е описано в доклада... Бял кахър..." Явно имате някаква информация - било то от официални или неофициални снимки, доклади от официални или неофициални лица, лично или не пряко (някой ви го е споделил) сте го видяли? Ако е така, ще се радваме да го споделите със нас непросветените фенове! Всъщност не е ли неприемлив такъв отговор, от един журналист (истински, уважаващ и служещ на професията си) без абсолютно никакво доказателство за това, че имало такова нещо но видите ли не било докладвано? Много ще се радвам ако ми отговорите, ще съм ви задължен за жеста ви! Благодаря предварително за отделеното време, внимание и за това че ще ми помогнете да разбера нещо за Вас!
Здравейте, по принцип рядко навлизам в подобни диалози...ама хайде, да започнем отначало... "Здравейте г-н Александров! Защо няма реакция за знамето с фашистки символ вдигнато на дербрито? Не мислите ли,че е меко казано странно?" Отговорът ми е: Да, мисля, че е странно... Уви, нямам доказателства за нищо друго като отговор...

Отговор на въпрос от stb90

Здравейте г-н Александров! Защо няма реакция за знамето с фашистки символ вдигнато на дербрито? Не мислите ли,че е меко казано странно?
Единственото ми обяснение, че явно не е описано в доклада... Бял кахър...

Отговор на въпрос от

Здравейте г-н Александров.За първи път задавам въпрос и той е: Какво наказанието според компетентния орган към бфс уефа или фифа за издигане на нацистки символи при това че същия отбор вече е глобяван за същото провинение на" европейската им публика"?п.с.Мога да ви пратя снимки
Ами...доколкото помня, предишния път имаше глоба в размер на 37 500 лв. сега - дали е същото, не знам, честно... Като цяло мнението ми е, че е безумно което и да е футболно ръководство да плаща подобни пари за подобни неща... Убийствено безумно - това са парите за два-три детски отбора за цял месец издръжка...

Отговор на въпрос от abhom

ще получи ли П.Йорданов наказание за нарушението си срещу Йоргачевич след като стана ясно ,че вратаря на Левски е контузен и има вероятност да пропусне следващите мачове на отбора , припомняме , че в ситуацията нападателя на ЦСКА- София контузи вратаря на Левски , но рефера вместо да покаже картон реши странно за даде дузпа , припомняме също ,че в подобен инцидент беше замесен играча на Левски Роман Прохазка който беше наказан след мача на Левски с Лудогорец за това ,че Анисе имал болки в ребрата след сблъсък с него . дали този път дисциплинарната комисия ще премери с равен аршин или отново ще си затвори очите ?
Не знам, ако се прецени - нека получи.Самият Йоргачевич обаче каза след мача, че се е контузил няколко минути преди това в друга ситуация, съприкосновението с Йорданов само е усилило болката му. Аз така чух... Мисля, че има разлика между този и онзи случай с Анисе... Но ако се прецени, че Йорданов е за наказание - хм...ами - нека го накажат!

Отговор на въпрос от hari13

Здравейте! Моят въпрос е свързан с емблемата на ПФК"ЦСКА"АД . Какво точно са заложили, след като друг отбор играе с нея ,без да е откупена от НАП ? И евентуални последствия за нарушителите (ако има такива) от това, ако имате идея.Благодаря!!!
Здравейте, отговарям на вас и на още стотина други, задали подобен въпрос: Нямам никаква идея за евентуалните последствия!

Отговор на въпрос от pochti_fen

Здравейте! Първи въпрос и от мен :) Стана ясно, че част от бразилците в Лудогорец имат българско гражданство. Мислите ли, че например Кафу има място в националния и ще бъде забелязан от Петев?
След като така и така имат гражданство, естествено, че биха могли да се използват. Може би обаче има някакво притеснение, да не се прекали, да се получи така, че 4-5 натурализирани играчи от Лудогорец са и национали..

Отговор на въпрос от run1973

Г-н Александров, Може ли да ми отговорите, има ли промяна в собственноста на ПФК Левски 1914 - София?Има ли някъде официална информация за промяна черно на бяло и заверена тази промяна и на каква цена? Защото в Търговският регистър няма подобни факти,а ако има би трябвало да е вписано.И изобщо ще има ли такава промяна или пак хвърлят пепел в очите на феновете?
Да ви кажа - не съм ровил из ТР за да дебна какво се случва със собствеността на Левски, но щом твърдите... Ами би трябвало, може би е необходимо известно време...нека изчакаме...

Отговор на въпрос от baynas19

Не беше ли по-правилно футболистите от ЦСКА играли и спечелили първото място във В група да играят във втория отбор състезаващ се във Втора лига вместо да се освобождават от клуба.
Има логика, но пък по този начин автоматично им се отнема правото да играят все пак в елита. Някой от тях си намериха място в други отбори - Нефтохимик, Верея... Защо не..

Отговор на въпрос от kev1n

Здравейте, ситуацията срещу полицая/ударения по главата/ и хвърлянето на предмети по време на мача на ЦСКА за провинение от сериозен характер ли се води ? И респективно, ако е такова, мислите ли, че при второ такова ще ги изхвърлят от Първа Лига както е по правилник :) Питам, понеже минлата година Левски имаха 4 нарушения от тежък характер.. и нищо.. :) Това правилно ли е според Вас, да се толелират "соц динозаврите" по този начин ?
Хаха.. "соц-динозаврите"... Любопитно в държави, които слава-богу не са познавали социализма като политически формат, как ли се наричет тамошните грандове... Иначе - какво да ви отговоря - едва ли при второ подобно провинение, което категорично осъждам, ще има чак толкова тежко наказание. Най-вече и заради примерите, които посочвате от миналия сезон.

Отговор на въпрос от dimsto

Здравейте г-н Александров, В момента гледам класирането в Лига 2, там на 2-ра позиция са ЦСКА-2. Не съм запознат със сегашния регламент за провеждането на първенството, но ако ЦСКА 2 завърши на първо или второ място, означава ли че се класират в Първа лига (или чрез бараж). Интересно ми е дали в Първа лига могат да се появят два отбора с името ЦСКА?
Здравейте, не - дублиращите отбори нямат право на промоция в горна група. Но могат да изпаднат в по-долна.

Отговор на въпрос от anton_mironov

Здравейте господин Александров, бих искал да чуя/прочета Вашият коментар за мача Нефтохимик-Левски. Бихте ли коментирали ситуацията във втората минута, при която футболист на Нефтохимик беше повален в наказателното поле, от последния в защитата на Левски. Също така, ще ми е интересно мнението Ви за първата отсъдена дузпа. И последно най-тежкият въпрос: Как отново да съберем 5 000 души на стадион "Нефтохимик", при положение, че хората не виждаткак може да победим дори когато момчетата се раздават на максимум и надиграват съперника. Нима това не е основната причина да умира футбола у нас? С най-добри пожелания, Антон Миронов
Не гледах целия мач, да - репортаж и въпросната ситуация. Определено може да се каже, че съдията бе по-скоро благосклонен към един от двата отбора... Но това не бива да е причина, стадиона в Бургас да не бъде пълен... Бургас определено е футболен град! Подобни съдийски реверанси към грандовете има в цял свят, но това не намалява посещението на стадионите на по-малките отбори...

Отговор на въпрос от Blue_1914

Г-н Александров, голям фен съм на предаването Без Бутонки, в тази връзка искам да попитам очаквате ли в утрешното предавате Г-н Русев да Ви подари Дунавски шаран? Ако да с какво питие го предпочитате? За да съм подготвен и аз. ( Във въпросът ми няма никакво заяждане, предпочитам да има повече усмивки в нашата футболна реалност отколкото безмислени никому не полезни заяждания).
Съжалявам за закъснението... къде ще изпусне той този шанс...Шаран не, ама ми пуска нивото на река Дунав... Но, какво да се прави...Стоя мирно!

Отговор на въпрос от Niklas1984

Имам въпрос към Вас, как ще реагират спортните журналисти в Германия или Англия ако шефът на тамошния футболен съюз се яви в пияно състояние след инфарктна победа над отбор от последна урна.Дали ще го оставят да говори глупости и недомислици за бази и хотели и ще го оставят да се закача на тема цикъл?Или ще му искат оставката докато свят светува!
Абсолютно си прав..но защо не виждате, че като цяло журналистите в коментари, изказвания, анализи осъждат строго поведението на Михайлов. И този път имаше куп коментари на тази тема. Какво повече? Да го набием? Да обявим гладна стачка ли? Срамът е за него и за нас като цяло, но в случая повече от това не виждам какво може да се направи..

Отговор на въпрос от acetinko

Здравейте г-н Александров. Мога ли да задам освен въпрос към вас и индиректно към г-н Русев относно националния ни отбор. Фен съм на "Без бутонки" и се забавлявам много гледайки ви. Естествено, както всеки имам и различия по някои от темите.:) За националния отбор: не съм съгласен че видите ли "такъв ни е материала". А какъв е материала на Люксембург?? Какъв беше материала на Норвегия?? Хващам бас че 95% от феновете на футбола в България не знаят нито един норвежки футболист (актуален). Йодегард?? Играч от втория отбор на Реал, със спорни мачове там. Защо се възхищавате на някакъв си 16г люксмебурец от втория отбор на Шалке (4-та дивизия)?? Той играе в националния, защото нямат друг "материал", това е. Докато България има далеч, далеч по-добри играчи, като много от тях са титуляри в отбори от ШЛ и ЛЕ. Имат важни роли в отборите си и т.н. Е да, не са онова поколение от 94-та или малко след това, но не са "слаб материал". Проблема е един и само един - треньора. НЕ може Люксембург да ни направят 12! удара. Та въпрос ми е, какво ви е мнението за Петев? Според мен не става. Нямам представа, кой и как може да поеме националите, но НЕ трябва да е Петев, според мен.
Здравейте, има правота в голяма част от съжденията ви. Но според мен проблема не е единствено в треньора. Абсолютно съм сигурен, че дори на мястото на Петев да е който и да е: Пенев, Балъков, Стоилов, Херо...няма значение, то резултата ще е същия. Нещата са сбъркани в основата... Много пъти сме обръщали внимание на това.

Отговор на въпрос от genso

Не мислите ли , че вие спортните журналисти сте прекалено меки с ръководството на БФС със спортисти и собственици на клубове??????? Мисля че снощния мач беше тотално сбъркан защото Марселиньоно мястото му не беше до Дяков. Мисля че нац.селикционер трябва да е на почти всички ключови мачове във Българскотото първемство. А и вашето мешателство да не позволявате фактори от изпълкомома да се мешат в аселекцията.И да напрягате футболистите да изяждат терена.ако не се разхождаха по терена нямаше кой да ги вини
Не мисля...просто отдавна тези, към които са отправени каквито и да е критики им влиза в едното и излиза през другото ухо.. Ама толкова не им пука, че повече няма накъде. Отдавна нещата изобщо не опират дали е сбъркана позицията на терена на даден играч или не...Нещата са далеч по-дълбоки. А мачове като този с Люксембург само го доказват.

Отговор на въпрос от Batbayan

Здравейте! Според Вас ще има ли дербито ЦСКА-Левски същия заряд както и през изминалите години, въпреки преобразуванията при червените?
Не мога да съм сигурен... Заряд че ще има - ще има... Със сигурност и ще има много гласове, които ще пледират за това, че този мач не е дерби и т.н. Това е нова ситуация, така че ще видим...

Отговор на въпрос от RedHat

Здравейте г-н Александеов, Спас Русев новия собственик на "ПФК Левски София" от гр.София. Роден: 4 юни 1954 г. в град Перник. "Благодаря на предишните собственици, че не допуснаха клуба да бъде спасяван от провинцията... " Да разбирам ли, че отборите от провинцията се нещо, като 2-ра ръка...?!? Не мислите ли, че това изказване на така наречения "фин бизнесмен" е меко казано комично при положение, че самият той идва от провинцията? Моля за вашия коментар.
Здравейте, изказването на г-н Русев със сигурност се е харесало много на феновете на Левски. И вероятно това е целта. Единственото ми учудване е, че доколкото знам, г-н Русев не е родом от София, което автоматично трябва да изисква от него уважение към провинцията...
  • 2