@SerhioRamos Не се хаби да обясняваш на зомбита че на Левски му беше все тази дали ще понеди Ч.М, разваляш идеята за галактическия заговор сречу отбора на Гриша Ганчев.
@Stankov1997 Ти душевно болен ли си? Като шиба говедата позволено ли му е примерно да изнасили теб, по твоята логика да. Ако всички от твоето поколение са на твоя мироглед гпспод да пази България.
@sly Никиту по колко ти плаща, за един преател питам :)
@sly Много ясно, че няма какво да коментираме Обертан, вие от вчера ли махнахте тирето .... вече казваш станахте столичани в повече :)
Стига се пенихте с този нашия стадион, съвсем изтрещявате в безсилието си да намерите за какво да се хванете: Стадион „Георги Аспарухов“ е третият в историята стадион на футболен клуб Левски (София). В периода 1936 – 1949 отборът играе на !!!собствен стадион!!!, наречен игрище „Левски“ (намиращо се върху част от територията на днешния Национален стадион "Васил Левски").
"Зpитeлитe пo тpибyнитe щe мoгaт дa ce нacлaдят и нa oщe изнeнaди, koитo pъководcтвото на клyба ни подготвя за юбилея." - Точно от тези изненади трябва да се страхуват най - много зрителите по трибуните :)
Абе вие от етрополе - ловеч се боготворите ли нещо? Вече умрял да възкресява жив? Мирише ми на две ракии и шизофрения :)
Не се побирате в кожата си великани оранжеви, щяхте да ни мачкате, да ни пребивате, да обръщате резултата защото вие от деца сте Литекс. Както каза червения генерал Стойкас Стоилас и кой от къде е . А Вие фенчета на ГГ вземете припознайте Лудогорец, по добре ще е за нервите ви. А къде е SLAP?. А Тео добре ли е, някой знае ли нещо, че без него няма да има забава във форума.
Хахаах вярно е. Поне няма шанс да сме на престижното седмо, че и това си спомняме :)
Розови джендъри стига се правихте на много умни че "леко" се излагате. Донус/ Клевета: Клеветата е разпространението на невярна информация, злепоставяща честта, достойнството или доброто име на някого, с цел да се накърни репутацията му в обществото.

Ако деецът докаже пред съда истинността на разгласените обстоятелства или на приписаните престъпления, то той се освобождава от наказателна отговорност.
Направо милиарди фенове имате. Виж момче (или каквото си там ). Изчакайте да станете поне на 18 после сами ще можете да си определяте пола и отбора. До тогава не се излагайте с простотии нон стоп, за сега сте отбора на Г.Г както и зелените са фирмения отбор на КД. Не се палете толкова много.
Всичкото розово трансджендър скочи да защитава кумира си СС с розовите очилаца, хахаххаах немога....................
Духач на джуджета, май много си си повярвал :)
За разлика от колегата аз няма да те обиждам. Отговори ми и на мене с нещо умно че да добуташ дневната кота на коментарите да може да си изкараш петте левчета за хляб и вазелинче.
Кажи ми го и с още един от профилите ти :) BTW колко ти плаща високия? Заслужава ли си?
Когато слабия умствено няма аргументи започва да обижда с пяна на устата и лиги по клавиатурата. Ти видя ли изобщо какво си написал :) Като сте чисто нов клуб ЦСКА и сам казваш, че има още едно ново ЦСКА1948, защо ви дадоха базите на вас без търг? Нали сте два еднакво нови ЦСКА-та? А вярно... вие сте по големи цесекари от другите цесекари нали :)
" Не би трябвало да идват при нас базите ако не бяхме ЦСКА." Дано да си платен трол, защото ако не си ти трябва психиатрична помощ. УЕФА каза, че сте Литекс, БФС каза, че сте Литекс, ВАШИТЕ собственици казаха, че сте Литекс, но щом вашия покровител бога слънце казва че стe ЦСКА значи е така:) Пожелавам ви утре да каже че сте Реал, базите са им доста повече и по добри, високия ще облаже добре покрай коледа.
Нещо да не се страхуваме :) Вие сте великани не се мъчете да мислите за нас :)
Вашия отбор вече умря. Момчето и то хляб трябва да яде.
Стига вече с този цирк!!! Ние не сме за ЕКТ е пределно ясно ама обяснения от БФС тип то аз не беших не ми се слушат. Какво си се изтапанчил бе цървул в тубата да ми качваш видеота. Изпий още една бутилка и си го кажи директно: Ние в БФС сме траверси и изпълняваме стриктно заданията поставени от помашкия великан гришко ганчев и зеления БИГ БОС от Рязанград, останалите да го духате. А последните шефове на моя отбор са още по - големи женски полови органи, Напоследък много се блещи против сектор "Б" ...... е без тях съвсем ще станем на нивото на жълтите Пловдивски другарки примерно.
Ясно е, че ако неможем да победим Верея на Герене в мач със що годе добър залог не сме за Европа и нямаме право да мрънкаме ( не че и ако ги бием имаме място в ЕКТ ама .... )Но... статията е много точна. За всички каши с формата на първенството в момента можем да благодарим на БФС и Гриша Ганчев.
Вашата наглост няма край. Оранжев фен да ми говори за закони !!!
Хихихих рошавия привърженик на цецка. Ти сериозно ли? Левски го е имало преди розовото недоразумение, съществува и след края му. Същото се отнася и за новия ти оранжев отбор, както и за зелените от статията :)P.S. А къде е батко опа емблемата?
И Вие от Разград сте супер гадове. Отказвайте се веднага от първенството!!! Как иначе убиеца на Еврошампиони ще се докаже отново...А???? P.S. Както е тръгнало и ние май трябва да се откажем, че и без отбор сме преди тях :( . Правете струвайте цецка трябва да е номер 1.
Стига вече, дразните (повече от нормалното ). Ебаси великия литекс. Давайте им титлата служебно да видим за какво ще мрънкат (просто ми е интересно). Женски полови органи си бяхте и ще си останете такива.
Ейй по-нахално нещо от фен на цецка няма. Щом нещо не ви се хареса е нагласено :) Какви делегати какви камъни какви 5 лева GSS11? Замислете се малко, че ако за всяко такова провинение се наказваха отборите по правилник, то в извънземната хипер мега про лига щяха да си играят Лудогорец и Верея защото имат сборно 50 фена.Манталитета на Българина е такъв ( по стадионите има много лош "материал" ), и от нашите и от вашите :)
Защо миналата година не гледахте "Гришо" бе? Защо не гледахте тенис? Само го плюехте колко е слаб. Сега момчето е в серия и всички станаха тенис фенове. Нещастни фурнаджийски лопати сте половината тук. Глорихънтъри (като 99 процента от феновете на Лудогорец между другото). Тъжна картинка сме ние.
Срам ме е, че се пишеш фен на Левски ( после нямало да ни викат лепилари ). Първо момче играчите на Лудогорец си харчат парите в България не в Монако. Второ какво значи "лайногорския край"? Всичко се върти около Младост 392, вх."Щ" ап. 323 ли? Трето щом предпочиташ Тенис пред футбол (в който участва Български отбор ) си ми ясен, че просто си злобар който се чуди какво да пише по футболните форуми за да получи малко внимание :)
Отново много злоба за има няма 10 коментара. Защо бе хора? Ще гледам Лудогорец, защото харесвам футбола повече от тениса. Ще стискам палци и за Гришо естествено. А кое е по- Българско, Лудогорец или Гришо е малко философска тема и Гришо и играчите на Лудорец говорят Български почти еднакво :)))
"и един от най-добрите вратари в Европа"............ на хандбал може и да е най - добрия в света, те вратичките малки и трудно ще се промуши топката да влезе, просто трябва да стои и да не мърда :)
  • 1