Отговор на въпрос от chi4kotrevichko

Здравей Мици, напоследък не следя много БГ Баскетбол, но ме вълнува състоянието на Левски. Останаха ли някакви играчи, Тити подсигури ли финансирането на отбора за следващия сезон. И кога започва новото първенство, ако вече има готова програма. Ще се радвам да се видим на някой мач на Сините.
Здравей, новото първенство ще започне чак през октомври. Левски стартира подготовка днес, така че ще можеш да видиш всички играчи скоро :) Финансирането е сложен процес, но Тити като ръководен фактор в клуба, се надявам, че ще продължи да действа по въпроса.

Отговор на въпрос от Доктор Хаус

Ако К.Роналдо подпише с ПСЖ примерно (каквито са слуховете),Реал ще има ли сили да се бори за място в тройката изобщо,да не говорим с Барселона за шампион?
Не мисля, че това лято Кристиано Роналдо ще напусне Реал Мадрид.

Отговор на въпрос от mermel

Здравей. На какво мислиш, че се дължи доминацията на испанските отбори в Европа?
Здравей! Всъщност, смятам, че по-скоро другите първенства, като английското и италианското изостанаха, отколкото испанските отбори да са направили нещо специално в последните сезони. В Реал и Барселона е ясно, че се работи в невероятен мащаб, по-скоро приятното е развитието на Севиля и Атлетико Мадрид, които залагат на интересни кадри и много балансирана селекция.

Отговор на въпрос от thespecialone

Здравей, Реал Мадрид дали ще продаде Кристиано Роналдо? И как според теб Рафаел Бенитес ще промени Реал Мадрид?
Здравей, Силно се съмнявам точно това лято Реал Мадрид да се раздели с Кристиано Роналдо. Реал има нужда от промяна, при всички положения, но и на мен, както и на вас, ми е интересно, какво в детайли ще се промени :)

Отговор на въпрос от rodman

Здравей, Мария! Познаваме се задочно покрай общите ни приятели в баскетбола :) Ако наистина трябва да формулирам въпрос - знаете ли, че вече имаме български ветроходци в Топ 10 и Топ 50 в ранглистите на Световната ветроходна федерация ISAF? Александър Бачев е 8-ми във Formula Kite, а Иоана Петрова/Николай Ташев са 46-ти в клас Nacra 17. И двата класа са в програмата на Летните олимпийски игри. Алекс е почти сигурен участник в Рио, а Иони и Ники имат още една възможност да спечелят квота за 2016. Поздрави от Варна и само Черно море! ;)
Здравей! Поздрави и на Варна, и дано Черно море отново има силен отбор през новия сезон :) Не знаехме тези детайли за ветроходството, но бихме се радвали да получаваме информация, можеш да ни пишеш на редакционния мейл за нея - gong_web@abv.bg!

Отговор на въпрос от barbarona

Здравей, Мария! Какво мислиш за това, което се случва със Серхио Рамос? Смяташ ли, че Реал Мадрид трябва да го задържи?
Здравей!
Според мен, не е нужно на всяка цена Реал да се опитва да задържи Серхио Рамос.
Наистина, той е едно от лицата на отбора, и безспорно е фигура след финала на Шампионската лига през 2014.
В действителност обаче, има твърде много проблеми с играта му, за да се моли да остане на всяка цена. Като фен на Реал, съм му благодарна за всичко, но ако не желае да остане, по-добре да се потърси друг на негово място.