интереснооооооооооо, когато има статия за ЦСКА и,а мучене толково силно че човек ще си помисли че се намира в австралийсо ранчо с 50-60 хил. говеда а сега няма ни едно "му". Абе да не ги изпотръшкала лудата крава или можеби вируса "Славия"? Не се къхарете говеда Славия е шампиона на Люксембург
Аз се чудя що за ЦСКА-ар си щом приемаш говедо да дойде на празника ти? Що за армеец си щом позволяваш резняк да ти е на гости на празника? Тези от 1948 са толкова армейци колкото Левски (Чепинци) са сините .
майкооооо, майко, сега ФК Декларация ще пуснат ли декларация за дузпата????? Май не! Ега си подаръка. И Говеждите журналисти няма да дадат ситуация от 100 позиции и приближаване и стоп кадъра. Е*а си!
От цялата работа се видя едно-напълно ненужно дълга зимна пауза. В Русия да не е по-топла та първенството си върви с пълна пара. Като махнем клубните пристрастия които и да е било български отбор беше сега щеше да падне. Не е нормално първия официален мач за годината да е международен. Контролите са си контроли но не са официални мачове. И 100 контроли да си имал пак няма да си готов защото в контролите натоварването и напрежението е съвсем различно.
Брей не знаех ,че си треньор и ги разбираш тези неща!!!! Мишок, защо не коментираш успехите на твоите кухороги с/у малтийските колоси ми мучиш тук?
Какво изясещво на съдиите. Бравооо напрово съдиите в България са израснали много. Браво. Ето преди седмица при такова положение дадоха червен картон а сега седмица по-късно вече се поправиха и дадоха дузпа...... ноoooo ако положението беше обратно и съборения беше от локо щяха да проявът постоянство и да даде жълт картон......браво израстване на съдиите
Дунав сега спешно трябва да сезира УЕФА чрез Градев и да прати писмо, че Херо е бил треньор в България и тази загуба е не валидна и служебно да е във втори кръг. Трябва спешно да прати писмо ,че Иртиш има злоба срещу служебно класиралите се отбори и ги елиминира злобно плюс Херо от България и Градев ще успеят да се клсират служебно за 2-рия кръг пък там каквато декларация или писмо на Градев покаже!
Мдаааа и следващата година ще играете след като служебно ще елиминирате другите 10 отбора пред вас
божеее колко мъка има по този свят божее" каза левскарина и изстри подта от челото след елиминирането на сутиеска
Като изгледах първите 2 рунда ,започнах да стискам палци някак си Кличко да победи и в 6-тия рунд почти се зарадвах.Нашия мноооого бой ще яде
Е не си прав, защото след 10-ти започва подготовката за трифон зарезан и после 14-ти февруари и после 3-ти март. Така че най-рано на куково лято да почнат да работят
Че е красива, красива но не завиждам на гаджето й ако кръшне или я вбеси
Стига де, момчета, не е честно. Петев каза, че е възможно било да вземем равен на....... моджонг и сантесе и белот. Ако играехме на надпиване щяхме да ги бием с 11:0 и ако включим резервите резултата ще ше да още по-изразителен
Я да ви питам разбирачи, на кой не му се понрави победата???? С късмет добре с късмет е! И с/у нас е бил късмета. Но кой е очаквал победа тази вечер???? Хмм??? На кой не му се понрави изявите на Владо с/у Роналдо??? А за критиките за стила, ми то Гърция стана европеиски шампион с този стил. Ако носи резултати защо не? Защо не и ние при този потенциал???
Много ме дразнят разбирачи като теб!!!!Ако бяха паднали щеше да казваш"УУУУУ казах ли ви къв е тоя треньор и футболисти" ако беше равен щеше да казваш "баси късметлиите" а сега изкара едно много глупаво клише. С анти-футбол Гърция стана европейски шампион!!!!! Е ако носи резултати защо не така ??????Като бият така защо не??? Отговори разбирачо!!!!
Това може да се уреди, стига феновете да се заемат с нещата. Трябва само на един два мача да има свастики на трибуната и да се имитират маймунски звуци когато има чернилки по терена и ФИФА и ЪЕФА ще ни изхвърлят за година две от националните турнири
Имам въпрос към журналиста: Добре бе, Бербатов та Бербатов, ама ако е толкова голям защо всеки клуб в който е играл гледа да се оттърве от него????? А и той самия слиза по стълбата. Първо в Ман.Юн. после Монако сега ПАОК после Велбъжд сигурно( нищо лично с/у българския отбор, просто пример). Нали ако беше толкова добър щяха да го искат топ отборите!!!!! Ето един Ибраимович например. Айде стига сте го задигали!!!!! Ако го беше грижа за България нямаше да се откаже а щеше да стисне зъби и да играе както направиха двамата Петрови( другите два коня). Проблема е че българския футбол трябва да мине на статут като Малта, на полу професионален и тогава ще изчезнат чужденци и чужди агенти и българките клубове щат нещат ще обърнат внимание на школите защото дори и от Бангладеш няма да идват да играят тук.
ХМММММ, до журналиста измукал тази статия можеш ли да ми отговориш на един въпрос????? Котката ми от кой отбор е защото вчера в 19:12 мин. стана неспокойна и се качи на белите ми чаршафи но пък се изкефи на гола на Берое, но пък се ядоса като падна Черно Море. Още повече че не мога да я разбера защото се изкефи на гола на Лудогорец но е тъжна заради Локо ПД.