Аз също очаквам до 2-3 години от Лудогорец да "наводнят" първа и втора лига с играчи, по подобие на Динамо Загреб в Хърватия.
Е то тая камера си е на базата и всички минават оттам след мач.. ;х поне за Лудогорец това не е нещо специално.. :)
ПЪЛЕН срам! Жалко! Така не се прави..! Как може играч да нарежда съдията и той да го ггледа и да го е страх да му покаже картон ?! Нека се сезира съдийската комисия и тея дето блъскат съдиите и им ръкомахат с пръст си почиант по 5 мача.. иначе няма да стане!
С оглед на програмата им /между мачовете с Лудогорец играят с Милан, Лацио, Сампдория и Юве/ и с оглед на това че ЛЕ не е приоритет на никой топ отбор от топ първенство смятам, че Лудогорец има сериозни шансове да продължи напред!
ШЛ групова фаза - 2 пъти. 1/16 ЛЕ 3 пъти :) от които 1 път стигаме до 1/8 :)
Чух че ше са към 4000.. но да видим :)
леле.. тея борци от литекс и жалба щели да пускат.. вие тоя мач в ЕКТ виждате ли го? но там са кротки.. и както знаем.. игрят със босненци и черногорци и са до там.. щото не може каранга да направи 5 нарушения за ЖК и на 5-тото/удар с ръка в лицето на противников играч/ да било "пресилено". истината е че съдията си свърши работа и добута мача в полза на литекс! факт!
Въх че сте сладки.. :) Той от декември е продаден бре.. :) нямаше 75%+ мачове за последните 2 години за това и трябваше да присъства/то си личеше че не играеше/ всеки мач и да се пази от единоборства.. да не го контузят :) 12+4 е сумата.. на 10-и като отворят прозореца в англия ще се случи :) и.. не е брайтън :Р
Здравейте, а бихте ли анализирали влизанията на играчите на ЦСКА със същия този софтуер. Визирам онова срещу Сисиньо на центъра, мисля че беше от Перез или Каранга.. ето и случей подобен от вчера.. като влизането се описва като "гнусно/отвратително" - https://www.facebook.com/goal/videos/10154973314228598/
попринцип щях да пусна музикален поздрав за Гонзо, но ме досрамя.. като знаех 1 време как ме радваше като го гледах да играе :) Тоя целия скандал и "реално-нереалното" интервю изпълни целта си - фифа и уефа се самосезираха и ще има сериозно дърпане на уши :) Оттук нататъ никой няма да посмее да отсъди дори спорно положение в полза на Левски :) Което мисля е правилно.. толкова години аванти.. време е да почнат да си връщат.. :) Иначе съдийството наистина беше престъпно :) Помните ли как ореваха сините светът за 1 наистина спорна ситуация.. а не да говорим за различни критерии, чупене на нос и аркада, без да е отсъден дори фал, засади, и т.н. :) смешно е просто момчета :)