Тоест титлата ще се връчва след мача с Литекс-София ?
Има предварителен договор с Лудогорец.. как да отиде в Ростов ? Сигурно са му обещали 100-150 хилки на ръка лятото
Двете ситуации на стоп кадър са еднакви. Но динамично се различават супер много..!
Никога не е имало такива оферти за играчи на Левски. Това е истината. Всичко е балон за помпане пред феновете.
Еми.. нека си пожелаем силен сезон за Лудогорец догодина. Над 2.6 точки средно на мач и поне още 2 мача в ЕКТ., т.е. 18.
Бусато какво ? Благодари ли му какво ? Защо никой не коментира, че Андреев направи и двата гола. Вече почна да се говори, че е взел пари от ГГ!
човек то имаше средни пръсти, лакти, майки.. турицов псуваше на турциби селяни.. попринцип това е супер тежко провинение.. ско решат от лудогорец и изкарат записите, бфс трябва ги накаже половината отбор с 5 мача.. но нали знаете, че срещу гг никой не скача..
по чиста дузпа не съм виждал отдавна! първо го дърпа, после като се приближиха до вратаря го изблъска за да се сблъскат.. вратаря пък му влезе като за убийство..
Има тунел.. тея оранжеви говнояди влязоха в тунела, след това излязоха и почнаха със средни пръсти и обиди срешу феновете.. дано съдийския наблюдател да го е видял и записал.. в големите първенства за това спират права за 5 мача!!!!
По-умният винаги отстъпва!
Сега да видим дали някой ще се сезира и ще последва примера от Висшата Лига!
Фен на Арсенал е арестуван за насочване на лазер в лицето на полузащитника на Челси Михайло Мудрик по време на лондонското дерби ...
По време на мача халфът бе освиркван от феновете, а някои от тях осветиха лицето му с лазери.
Арсенал пусна изявление след инцидента, потвърждавайки, че фенът е бил арестуван след мача: "Арестът беше извършен след използване на лазер по време на вчерашния мач. Това поведение е опасно и напълно неприемливо. Ще подкрепим изцяло полицията в техните разследвания и ще предприемем съответните действия."

Ама как бе?! Нали Турицов каза, че е нормално ?! Тея дето са с най-силното първенство в света казват, че не е?! Кой е прав е въпроса ?!
Решенивто е лесно - 170 камери като в Разград и на излизане по 1 актче, на второ провинение - година две без право на посещение на спортни събития! Тогава всички ще си ходим с децата и жените на мачове и няма да има страх, че някой камък няма да ги удари…
С това съдийство толкова. Трябват чужди съдии за дербитата. Въпроса е че ако имаше талъв неделята, то щяха литекс тире софия да са с 9 човека и бити и ебани с разлика!
Имаше логика да спре мача само при положение че покаже ЧК. Няма как в случай, че се получава ситуация 3на1 да не пуснеш авантаж за потърпевшия отбор. Това си е 90% гол! Кабака също така беше доста скромен с картонтие за литекс. Личеше си, че му е платено.. Ако беш свирил външен съдия, то мача щеше да е с разлика поне 3 гола в полза на Лудогорец.
Много ги пожали съдията оранжевите миндилчета..
Е как бе г-н Узунов. Ил. Ил. бил говорил с много съдии и му казали, че нямало дузпа, даже нарушение нямало.. и че при първия картон за лакет в лицето не трябвало да се дава картон. Кой сте вие че да знаете ? :D :D
Хахах.. и дузпа и ЖК има много ясно!
Супер! Трябваше ни от доста време интелигентен играч в центуъра, който да знае какво да прави с топката във всяка една ситуация. Дано да се "разиграе" Неделев и да запълни тази празнина която стави Марселиньо.
Трябваше да се продадът ставащите играчи и да се изплати дългът към НАП. Така Левски щеше да дръпне напред дългосрочно. След 2 години щяха да се покрият по същата схема останалите задължения и готово! Но не, Наско Казиното и Мъри Комисиона са алчни! Те живеят и се хранят от Левски! За тях Отбора на Народа не е кауза, а черна каса!!
Все си мисля, че такива възлови мачове трябва да се водят от безпристрастни чуждестранни съдии!
Най-удачното решение в случея е разпродаване и покриване на задълженията към НАП. Нали уж има мега силна школа която дава кадри от доло.. илии.. те май напуснаха добрите треньори зареди неплатени заплати ? Нищо че Мърито взема по 50 бонбона на месец..
Човек.. тоя му влезе с коляно в ребрата.. Това е чист ЧК и наказание за поне 4 мача! Ако напраявя това на някой на улицата ще ме осъдят за ТТП.. А тук дори фал няма.. Тоя съдия е за бой..! Леле.. леле.. срам и позор!
и представи си.. престои мач с лудогорец и най-вероятно ще стане 4 загуби и 7 равни в 11 мача. мъро копае дъното, а вие го държите.. сега ще продаде 2-3 играча да си вземе процента и въс..
Лудогорец продават скъпо. Няма как да е иначе. За под 4 няма как да го пуснат. Така или иначе има още година и половина договор и спокойно може да търка пейката, ако много се вълвува, и да приключи с футбола.
@anatar Имало е възможност да вземе Испанско гражданство още когато е отишъл в школата на барса, когато е бил още никому известно дете. До колкото се знае, ставало е въпрос за някаква стипендия/помощи от държавата. Бил е готов, но от барса го разубеждават, защото така те са щели да загубят някаква субсидия.. Иначе да.. ако беше заиграл за испанския национален отбор, щеше да е с 3 световни и 3 европейски титли до сега..
Конте беше казал, че национала започва и сършва с Дяков и това е най-добрия ни играч. Струва ми се, че неговото мнение е по-издържано. Времето ще покаже дали Дяков има бъдеше като треньор.
Мъри е добър треньор! Ама за стария футбол, който не се практикува от 10тина години. Той е свикнал да има дълги почивки, да разчита на група от 14-15 човека и да има 35 мача на сезон от които 10 да са от значение. В момента действителността е такава, че за да си адекватен физически, подготовката ти не трябва да е форсирана и да имаш група от поне 18-20 играча за да изиграеш всички 50+ мача от които над 20 важни. За това и 2 месеца след началото на сезона, Левски имаше 5-6 липсващи основни играчи. Левски с Мъри освен да избухне 1-2 мача и да донесе изненада - друго не може да се очаква. Няма шанс за "маратон" т.е. титла. Колкото по-рано се оттърват от него Левски, толкова по-скоро ще започнат да имат резултати. Аз лично бих бил изненадан, ако Левски се класират за ЕКТ този сезон. Единствения им шанс е през 7-ото място, но едва ли защото ще пренадъхат да играят за 3/4-а позиция и ще се издънят.
@194andkOsam Рикошет има 😁И в двата случая. За ритане отзад в ахилеса какво да дадът ? Потупване по рамото ли ?! С адекватен съдия щяхте да сте с 9 човека и на разлика.
Освен ситуацията с дузпата, съдията напраеи още няколко сериозни грешки. Удър с лакет в главата на Миланов срещу Сисиньо - няма фал, удър с лакет срещу Пьотровски - няма фал, пак с шамар на Петков срещу Недялков - няма дори фал. Роналдо с 6 фала - няма картон. Съдията направи каквото можа в мача, но разликата в класите си беше очевидна. Ако
  • 1