Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Нищо ново под слъцето
Айде бе.. доминирахме ли .. хахахахаааа
ХАХАХАХА
За 10 мин. само две изречения ли каза Моуриньо ?!? Това е несериозно.. Издишате Gong..издишате...
@didami84 При майка ти...
Поздравления за Лудогорец. Рома не са в най-добрата си форма в момента, и Лудогорец се възползваха от това по-най добрия начин.
голяма работа били Хебър .. и к'во ?
Гордеем се с теб ! И ти пожелаваме успех.
Не искам да съм на мястото на феновете на ЛеФски в този момент.. гадно е, боли..знам.. но имате добър отбор и страхотен треньор.. само вретарчето трябва да си смените и ще сте ок.
Лошо начало, 0:2 за 10 мин. игра.. но има доста време...
Леко да не се задавиш. Дерзай :)
Когато се намеси някой алчен агент, който мъти главата на футболиста с обещания за бърза супер успешна кариера, се получва това. Само че въпросния агент мисли единственно и само за своята комисионна.
Хаайде Лече, хващайтъе се подръка с Боби и Емо и пътя.. Събете се тримката, ходете си по кръчми, поркайте си на спокойствие. А футбола го оставете на хора, които разбират. Не е за вас тази работа.. хайде.. у лево
Много жалка гледка са нашите национали. Явно си трябват сериозни промени, като се почне от БФС, и се мине по школите на така наречените наши грандове. За 11 години, хегемона на България в първенството, колко национали са излези от неговата школа ? Има ли поне 1 ? Същия въпрос важи и за другите два отбора ЦСКА и Левски.Нали все пак те са водещите отбори ? Докато има крупция в БФС и се продължава да се купуват съдии, играчи и дори цели отбори, ще си гледаме такива мачове на нашите национали.
@SPQR Братле.. загубата е факт.. подуенци.. припоци и не знам какви други.. какво общо имат със тази загуба на Лудогорец.. Кажи едно браво на Пиринските орлета.. защо постоянно трябва да гледаш в канчето на другите ?
Поздравления за Пирин. Приятна изненада. Пет гола в Разград си е постижение.
Как така думи, като "сила и борбеност", могат да засегнат интелигентността на даден човек. Това, че не си силен и ли борбен не означава, че не си интелигентен.
Лудогорец-1948 със специалната подкрепа на бат Киро ... хахаха. Аз се чудя как така Лудогорец все падат от Цветомир Найденов-1948... а то каква била работата..
Боби, тъжно е да гледаме как националния отбор се превърна в боксова круша. ТИ КАКВО
Раздадоха се българските лъвчета.. ама толкова си могат..станахме аутсайдери във футбола. Важното е, че Боби кючека е начело на БФС.. другото е маловажно
БФС нали обича да глобява. Сега, КОЙ ще глоби БФС за немарливост. Как така, "след картотекиране на играча са получили допълнителни документи" не са му спрени правата веднага? А се изчака да мине мача с ЦСКА и изведнъж след това са решили, че за мача с Лудогорец правата трябва да му се спрат ? Полубременна жена няма, БФС !! Бхахаааа :D
Честита победа на Лудогорец ! Дано са почерпили съдията след мача ...
Честита победа на ЦСКА! Мъжка игра. Едно голямо браво!
Айде за успокоение по един кренвирш и после една баклавичка и в леглото. :D
Абе друго си е да хапваш кренвирши всеки мач с марка Хювефарм :D Хайде със здраве.
Да е здрав Жорката, да няма контузии, много голове да вкара за ЦСКА и за Националния.
Браво, чипса е много хубав. Любимия ми е Crunchips Roasted. Евала. Дано дадат някой друг лев, че само с чипс не става. На фона на цялата бъркотия, ако не друго, поне ще ядете хубав чипс. Е все пак е нещо :)
"...докато има някаква, макар и малка надежда." Това го разбирам като надежда никаква, опастност дебне от всякъде. Само да припомня, че Локомотив София ги изпратиха в зоните за дълг от 1 милион лева. ФК Левски 1914 е с дългове над 40 милиона, и това е така от много години... За едни може а за други не може.. Айде да се приключва с тази драма.. да си минат по реда през долните дивизии, както много отбори минаха.
Ще играе с името на майка ти
  • 1