Последни коментари


 • Браво на Лудогорец! докарва в Българя поредния гранд . Шансовете са 50:50, Милан в момента е в криза и играе слабо в Италия!
  0 0
 • Възможно най-слабия от грандовете! От няколко години Милан играе слабо и е в постоянна криза, затова според мен шансовете са 50:50! Браво на Лудогорец докарва в България поредния Европейски гранд!
  0 0
 • Това не е вярно, Левски през последните няколко години измъчваше повече от Лудогорец и спичели срещу тях няколко мача, докато ЦСКА беше лесна плячка за Разградчани 17 мача без победа срещу тях. Тази година ЦСКА спечели в Разград повече с късмет, идва мач след няколко години и ще се види високата класа на Лудогорец!
  0 0
 • Това не е вярно, Левски през последните няколко години измъчваше повече от Лудогорец и спичели срещу тях няколко мача, докато ЦСКА беше лесна плячка за Разградчани 17 мача без победа срещу тях. Тази година ЦСКА спечели в Разград повече с късмет, идва мач след няколко години и ще се види високата класа на Лудогорец!
  0 0
 • От друга страна мисля, че ЦСКА наистина се стреми към титлата и купата, но моят анализ за ситуацията е следният: ЦСКА заслужава да спечели един трофей през май 2018, но не мисля че ще успее първо поради това, че ЦСКА често играе един силен полу- сезон и един слаб и понякога за няколко кръга рухва, второ- мисля, че на този етап Лудогорец като класа, ръководство и съдии няма да допуснат титла за ЦСКА ! И това ще осигури и спокойствие за "Левски" и негови фенове
  0 4
 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Виж! не казвам, че 100% познавам резултатите, не съм врачка, просто правя си анализ! това че ЦСКА победи с голям резултат, просто така са изтекли обстоятелствата в началото късмет, след това Берое рухна психически, същото стана на мача 98 г. Литекс - ЦСКА 8:0. Съветвам феновете на ЦСКА да не бързат да се радват, а да чакат мача с Лудогорец след няколко дни за видят за какво става въпрос!
  1 1
 • Нямаше никаква засада при положението на Камбуров ! ЦСКА играе съвсем малко по-добре от Берое до този момент, но не показва нужната класа за да бъде сериозен конкурент на Лудогорец за титлата ! Що отнася за втория гол на ЦСКА първоначално мислих, че е от 100% засада, но после коментатора в студиото каза, че щом Десподов при паса е вече пред защитника на Берое то тогава гола е 100% редовен.
  3 3
 • Не не Томе, не съм съгласна с теб за някои неща от твой коментар: първо бързаш да даваш крайни оценки за футболисти и треньори и второ - "Левски" въобще не е загубил шансовете за титлата, защото има още много мачове до края на първенството, не сме забравили, че няколко пъти през годините ЦСКА водеше в класирането с 12, 10, 8 и 7 точки и накрая за няколко кръга е губил неговата преднина!
  6 1
 • С изключение на Лудогорец, останалите отбори са приблизително на едно и също ниво!
  2 0
 • Чака резил и другия " гранд" от Берое и Лудогорец !
  3 0
 • Предстои да видим резила на другия наш " гранд" срещу Берое и Лудогорец в оставащите му два мача!
  0 2
 • Аз също мисля, че тази златна топка е последна за Роналдо, тъй като показва, че е към края на кариерата си, Рел М също показва тази година, че идва ли ще мине нещо повече от един 8-и или 4-финал, просто нивото на Мадрид- чани тази година е доста слабо. Е Роналдо от сега на татък ще има златни топки сред жените, но не във футбола. Що се отнася за Меси, той ще има възможност за още една или максимум две златни топки!
  0 1
 • Аз също мисля, че тази златна топка е последна за Роналдо, тъй като показва, че е края на кариерата си, Рел М също показва тази година, че идва ли ще мине нещо повече от един 8-и или 4-финал, просто нивото на Мадрид- чани тази година е доста слабо. Е Роналдо от сега на татък ще има златни топки сред жените, но не във футбола. Що се отнася за Меси, той ще има възможност за още една или максимум две златни топки!
  0 0
 • Прогнозата ми за този мач е 0:1 за Берое. За мача Славия - "Левски" с помощта на съдиите 0:2. А Лудогорец ще размаже Пирин като гост след като се е класирал за 16 финали в лига Европа.
  0 1
 • Направо ЦСКА беше трагично слаб и ако не беше гола в края на полуврето мача отиваше на 0:0 и с тази игра нищо чудно Берое да си тригне с трите точки от армията следващия кръг.
  2 0
 • Отговор към коментара на Т. Русев, защо дузпата за "Левски" е "чиста"?
  1. Защото се свири за пръв път ; 2. Не се свири за останалите отбори ; 3. Дузпа по поръчка 4. Уникална е ; 5. Осигурява спокойствие на отбора на властта и БФС 6. Кристални дузпи за Септември и Славия срещу "Левски" не бяха свирени ; 7. В противен случай демокрацията и европейската интеграция на българите са в "опасност" и всичко е комунизъм 8. Нищо чудно "Левски" да стане шампион именно с такива дузпи и игра с ръце!
  0 0
 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Ще ти кажа тома защо дузпата е чиста!
  Дузпата за "Левски" е чиста и уникална, защото: 1. За първи път се свири такава; 2. Такава се свири само в полза на един отбор и не се свири за останалите отбори ; 3. Дузпа по поръчка, която цели успокоение на футболистите на "Левски", защото по-добрия отбор има проблем до първия гол; 4. Свири се за съдийския отбор, сори отбора на БФС и държавата; 5. Ако отбора на държавата не победи това ще означава, че демокрацията и Европейската интеграция на българите са в "опасност" и настъпи "мизерия и криза" във властта! Евала Томе за твоите силни коментари! но за съжаление ти пропусна коментара когато чисти дузпи в полза на Славия и Септември не бяха свирени срещу твой любим отбор. Нищо чудно "Левски" да стане шампион с подкрепа на съдиите!
  0 4
 • За ужас на ЦСКА още следващия кръг Камбуров може да надмине Сираков по голове, особено че ЦСКА домакин на Берое без публика!
  1 0
 • По скоро правилното заглавие било по добре да бъде: Левски стана официално съдийски отбор и печели пореден мач именно благодарение на съдиите. От сега н.т. може да се каже, че Левски става сигурен шампион, защото на там вървят нещата....
  2 3
 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Лудогорец е най- добрия отбор в България през последните 6 години, но не им прави чест да реват за дузпа, която е 50:50 може и може не, тъй като прилича и на симулация за жълт картон. Защо от Лудогорец не казаха нямаше дузпа когато в някои мачове са им свирили не съществуващи дузпи. И "Левски" беше ощетен в Ст. Загора, но после съдиите му помогнаха да стигне до победата в мачовете си срещу Славия, Септември и Верея, и трите мача можеха да завършат с хикс, което ще да направи "Левски" тотално аут от борбата за титлата! Съдиите най-много ощетиха ЦСКА с около 6 точки!
  0 1
 • Моите прогнози за предстоящите дербита:
  ЦСКА – Берое 1:1 ; ЦСКА - Лудогорец - 1:3 ; Славия -Левски 0:1 ; Дунав - Левски 0:1 в 90 митута или 115 мин. Левски ще вкарва победния гол, който ще бъде достатъчен за класиране на полуфинала за Купата.
  1 0
 • Не драматизирайте ситуацията! Първите три отбора нормално да губят още точки до края на първенството, важно е съдиите да не предрешат изхода от състезанието в полза на един отбор.
  0 0
 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Журналистите драматизират ситуацията, но всъщност забравиха, че до преди няколко кръга на първо място беше ЦСКА, но след три последователни гафа, ЦСКА падна на 2-о място, затова е нормално от време на време и Лудогорец да загуби точки, те не са роботи да са постоянно в топ форма! И трите отбора в челото на класирането ще губят точки до края на сезона, но според мен повече ЦСКА ще губи, понеже традицията при тях за последните години се запазила - редуват добра серия с лоша серия мачове.
  0 0
 • Уважавам Лудогорец, той е най-добрия отбор у нас през последните 6 години, но не им прави чест да се оправдават със съдиите и съм убедена, че Лудогорец през следващите няколко години пак ще е шампион, но във вчерашния мач нямаше дузпа, ситуацията беше повече симулация. От друга страна имало е мачове в които съдиите дадоха пресилени дузпи за Лудогорец и не са били свирени 100% такива срещу него, обаче излиза че най- ощетения отбор от съдиите е ЦСКА, те загубиха около 6 точки поради съдийски грешки, "Левски" беше ощетен грубо в Стара Загора, но после спечели три победи със съдийски грешки - срещу Славия, Септември и Верея, тоест справедливия резултат в трите мача трябваше да е хикс, тоест на "Левски" са подарени 6 точки, което значи, че те щяха да са извън борбата за титлата!
  0 0
 • Ники не бързай да правиш изводи от това, че ЦСКА се доближи до Лудогорец, тъй като само два провала в следващите кръгове ще отдалечават ЦСКА доста от Лудогорец, тъй като е характерно за ЦСКА да пада в няколко последователни кръга, докато Лудогорец допуска по -рядко грешки.
  3 0