Последни коментари


 • Като гледам как играе, Левски ще настигне и ще изпревари ЦСКА и ще завърши втори и дори ще спечели купата, докато ЦСКА със "големити си звезди " няма никакви шансове нито за шампионска титла нито за купата, понеже показа слаба игра в домакинските си мачове срещу Ч. море сега и есента у дома срещу Пирин и Ботев, разбира се не се съмнявам, че ЦСКА ще направи и серия от добри мачове, но ще го спъне традицията със загуба на точки срещу не чак толкова силни противници!
  4 3
 • Да така е Божидар е, но другите тимове ще губят по -малко от вас точки, ЦСКА почти ежегодно прави слаби мачове през пролетта и според мен с тази игра титлата ще остане само на мечти и тази година и дори и второто място е под въпрос, все пак вие сте завършили наравно на армията с Пирин, Ботев и Ч. море, при положение че и трите отбора са загубили гостуването си на Герена.
  В интерес на истината през последните 2 - 3 години все се надявах Левски или ЦСКА да измъкне титлата от Лудогорец макар само веднъж за да стане бг футбола по -интересен, тъй като ни омръзна все един и същ отбор да вземе титлата!
  0 0
 • Каквито оправдания да има, истината е , че ЦСКА игра трагично слабо и това не е изненада и спазва ежегодната традиция да редова слаби и донякъде "силни" мачове и накрая духа супата и взима второ или трето място и здраве му кажи и от друга страна купува безброй никому неизвестни футболисти !
  4 1
 • Очаквам Ч.Море да измъчи ЦСКА много на армията!
  0 0
 • Ужас! много жалко, той е много млад. Бог да го прости.
  3 0
 • Да ама ако Роси спечели купата, всички ще го съсипвате с похвали, нали?
  Вчера "Левски" повече искаше победата и я спечели заслужено, какво искате повече, Роси изповядва дефанзивен футбол подобно на Жозе Моуриньо и благодеяние на тази си тактика "Левски" е с най-малко допуснати голове в първенството! от друга страна има още много мачове до края и всеки отбор от челната тройка ще загуби точки, е все пак Лудогорец едва ли ще загуби повече от 6 точки, примерно!
  0 0
 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Моето уважение към "Левски", но дано да не се наложи съдията да спаси положението с измислена дузпа или някой гол от засада! Нямам нищо против "Левски" да спечели мача, но по честен начин!
  0 0
 • Неутралния коментатор няма да харесва нито на едните нито на другите, нормално е ! А "Левски" не е ли руско име? името на апостола е Васил Иванов Кунчев!
  1 0
 • Спокойно Левскари! мисля, че "Левски" ще бие наред включително и срещу Ботев, ЦСКА и всички останали, с малки изключения - двата мача срещу Лудогорец, понеже ще бъде наредено на футболистите да лягат за да спъват ЦСКА за шампионската тила!
  2 1
 • Спокойно Левскари! мисля, че няма да имате проблеми - "Левски" ще бие наред включително и срещу Ботев, ЦСКА и всички останали, с малки изключения - двата мача срещу Лудогорец, понеже ще бъде наредено на футболистите да лягат за да спъват ЦСКА за шампионската тила!
  0 0
 • Спокойно Левскари! "Левски" ще бие наред включително и срещу Ботев, ЦСКА и всички останали, с малки изключения - двата мача срещу Лудогорец, понеже ще бъде наредено на футболистите да лягат за да спъват ЦСКА за шампионската тила!
  0 1
 • Гледах мача и мога да кажа, че ЦСКА надигра домакините! Но това не е критерий затова колко силен е ЦСКА, защото предстоят тепърва истинските мачове, все пак аз продължавам да смятам, че ЦСКА ще играе много силно през пролетта и ще води люта битка за титлата с Лудогорец, но вероятно "Левски" и съдиите да се намесят в полза на отбора от Разград! От друга страна Левски ще хвърли всичките сили за купата и като споделих мнението ми многократно, че предполагам, че Роси и ще надхитри тактически Белчев!
  0 0
 • А бе хора! вие какво очаквахте да има друг избор ли? все пак това България на Т. Живков, още сме под влияние на комунизма, диктатора до дупка във всички сфери на нашата страна- Директори, Ректори, председатели, президенти и т.н. не напускат постовете си, само в два случая го правят или като ги настигне смъртта или като бъдат гонени с революция, по друг начин не може.
  1 0
 • Спокойно Домуса е уредил всичко и всичко ще бъде по план- президент на БФС пак ще е досегашният, шампион ще е лудогорец и купата за "Левски"!
  2 1
 • Независимо от резултата, който е повече плод на грешки, въпреки това Милан показа, че няма нищо общо с онзи Милан от миналото и нищо чудно Лудогорец да вкарва голове на реванша и то независимо то крайния изход и крайния победител!
  2 2
 • Независимо от резултата, който е повече плод на грешки, въпреки това Милан показа, че няма нищо общо с онзи Милан от миналото и нищо чудно да вкарва голове на реванша и то независимо то крайния изход и крайния победител!
  2 3
 • Факти, които никой не може да ги отрече:
  1. Милан е в криза и няма нищо общо с онзи отбор на Милан, който печелеше европейски и италиански титли, тоест Лудогорец има своите шансове!
  2. Лудогорец е европейската гордост на България през последните няколко години
  3. Лудогорец е най-добрия отбор в момента в България
  4. ЦСКА е най-успешния български отбор в Европа и страната до момента
  5. "Левски" е първият Бг отбор, който игра в груповата фаза на ШЛ
  И накрая не съм врачка, но прогноза ми за първенството и купата: ЦСКА ще създаде доста главоболия на Лудогорец, но накрая макар и много трудно отбора на Разград ще завърши първи. Доста оспорвани мачове за купата между ЦСКА и "Левски" и най-вероятна отбора от Герена ще се класира за финала и то много трудно също!
  1 0
 • Изглежда, че попълнянията на "Левски" са по -качествени от тези на ЦСКА!
  0 0
 • Ужас! ЦСКА не спра традицията от последните години с купуването на анонимни футболисти, да евтини, но и какво от това като такива футболисти не могат да бият отбори като Етер, Пирин и подобни! Затова Лудогорец е сигурен шампион за пореден път, понеже запази добрите футболисти и взима по един, най-много двама качествени играчи за освежаване на отбора!
  3 2
 • А за не плащане на такса смет и безвъзмездно ползване на държавна собственост, не е ли престъпление?
  Що се отнася за този свиня, него го интересува само да е в изпълкома и който му дава тази възможност е "кадърен и добър" , а който опитва да промени статуквото е "некадърен и лош" според венци!
  0 0
 • Да е жив и здрав, въпреки че е типичен диктатор / 22 години в БФС/, но не е виновен той, а виновен е този който го избира!
  1 0
 • Типичен диктатор е! да е жив и здрав! 22 години в БФС / 10 като заместник и 12 като президент/ и няма никакво желание да напусне поста! Но не е виновен той, а виновен е този кой го избира!
  0 0
 • Гледах мача на живо. И мога да кажа, че показаното от ЦСКА на терена срещу "Царете" беше трагично и ако ЦСКА играе така и в първенството и за купата, то тогава не го чака нищо добро! тоест много отбори ще измъкнат точки от мачовете си срещу ЦСКА, а "Левски" ще елиминира ЦСКА за купата!
  2 1
 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Букарев е интелигентен и възпитан човек, винаги се е държал коректно и си е вършил работата спокойно, усърдно и без да търси нито слава нито голям пост и там където са го слагали си е свършил добре работата, поне това се говореше за него от "кухнята на сините". И за да реагира така със сигурност "чашата е преляла"! и със сигурност го боли за състоянието на неговия любим отбор и решил да покаже неговото несъгласие и със достойнство и да не се крие като други "мишки", които лапат много пари и мълчат, защото не им пука за отбора и ако Букарев беше като тях щеше да мълчи, той без това има ръководна длъжност , която му осигурява много добри доходи, нали?
  Иначе спокойно, продължавам да прогнозирам, че купата тази година ще бъде "синя" без да съм фенка нито на "Левски" нито на ЦСКА, а пък на ЦСКА пожелавам да спечели титлата, макар че нещата са много сложни, тъй като има други фактори, които ще се намесят!
  1 2
 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Предполагам, че предстоят ни много интересни мачове за първенството и купата! ЦСКА и "Левски" вероятно ще се дърпат яко, тоест ще е доста напечено, възможни са 3 равенства и по една победа за 2-та отбора. Но, без да съм врачка, моето усещане е, че "Левски" ще излъже ЦСКА и ще се класира на финала за купата макар и много трудно, просто повече вярвам за " старата Лисица" Роси отколкото на скромния Белчев! От друга страна също прогнозирам ЦСКА да направи страхотни мачове за първенството и да затрудни Лудогорец максимално!
  0 0
 • Имам предвид до "Тервел" : Оказа се, че "разбираш" от всичко, включително си "експерт" по юридическите въпроси! коментираш нещата със сини очила, пристрастен си в твоите коментари! ако искаше можеше да признаеш истината, че и "Левски" отдавна е фалирало дружество, но държавата го пази и храни и не стига, че не плаща наем за стадиона на герена, не плаща и такса смет и т.н.
  1 0
 • До 16 : Оказа се, че "разбираш" от всичко, включително си "експерт" по юридическите въпроси! коментираш нещата със сини очила, пристрастен си в твоите коментари! ако искаше да признаеш истината, че и "Левски" отдавна е фалирало дружество но държавата го пази и храни и не стига, че не плаща наем за стадиона на герена, не плаща и такса смет и т.н.
  1 0