Пълни глупости, че съдията бил слаб, който твърди това нещо е гледал друг мач , съдията е е един от най -добрите в света в момента и беше перфектен и заслужава да свири мачове и по -късна фаза на световното . Първото полувреме максиканците бяха пълни господари на терена и надиграха тотлно немците !
@Exc3pti0n Не не , не си прав , просто така се получи защото максиканците водиха само с един гол и винаги се получава така, че когато единният отбор губи с един гол разлика той прави всякави опити за да изравни и днес цялата вина затова, което се случило второто полувреме главният виновник са самите максинканци и ако бяха вкарали поне още де от 6 - те 100 процентови положения то тогава германците нямаше да могат да направят каквото и да е натиск. От друга страна съм сигурна, че германците ще спечелят следващите два двобоя.
За мен по-добрия отбор днес спечели. Но максиканците сами усложниха живота си след като направиха ужасни пропуски при 4 сто процентови положения през първото и две такива през второто полувреме, затова оставиха германците в игра и накараха ги повярват, затова максиканците трепираха до края, ако бях вкарали поне още едно от онези положения мача свършваше и натиска на немците нямаше да е стехиен !
Второто полувреме на Аржентина ще им трябва малко време докато вкарват втория гол, след това ще надупчат исландците с гол след гол..
Първото полувреме е подобно но вчерашния мач -тоест игра на котка с мишка , Уругвай играят с голямо самочувствие и е въпрос на време да вкарат един или два гола и да затварят мача, а арабите от Египет само тичат без нищо в атака . Уругвай и Русия продължават напред без изненади от тази група.
Тогава безпроблемна победа за Уругвай 3 : 0, поне със Салах щеше мача да е по-интересен и дори да Египет да загуби щеше да е трудно. Вероятно ще пуснат Салах да играе 20 - 30 мин , но няма да е нито готов за такъв голям мач нито е в негов интерес, тъй като има риск да се влоши контузията му!
Мо Салах е добър футболист, но е единствен в национала на Египет и една птица пролет не прави!
Между другото в арабския свят вече са имали и други добри футболисти - като алжирците Рабах Маджер, Зинадин Зидан, Карим Бензима / последните двама са родени във Франция/ и други .
Какви Фарони какви 5 лева ? Египет са араби, но в Гонг не знаят дори колко арабски страни се класираха за световното ! Ще ви ги кажа : Египет Мароко , Тунис и Саудитска арабия - това са арабски страни. И 4 -те са аутсайдери , макар че харесвам играта на Мо Салах в Ливърпул, но за националния отбор една птица пролет не прави и ще се уверите в моите думи.
Мача не беше лош, на доро ниво. Според мен резултата заблуждава, разликата в класите не е голяма между двата отбора, просто мача тръгна лошо за саудиците и допуснаха много грешки в резултат на липсва на самочувствие , иначи не играят лошо! Нашия комнтатор допусна грешка като каза, че Садитска арабия е представител на арабския свят на световното, напротив освен саудиците на световното се класираха и други арабски държава- Египет, Мароко и Тунис, тоест арабския свят е представен от 4 държави, с едно уточнение, че последните три се класираха от квотата на Африка , а судиците от Азия , все пак арабските страни са 22 и са разположени в Азия и Африка.
Няма значение колко е похарчила важното, че печели две неща: 1. Голяма финансова помощ от ФИФА за организацията за световното и от там печели и страхотна нова футболна инфраструктура; 2. Ще спечели огромни приходи от гостуващите привърженици и от билетите .
А по отношение на прогнозите ми за първата фаза е : аутсайдерите ще си ходят у дома!
При класиране на 48 отбора тогава и нашия национален отбор ще се класира 100 %
Мисля, че да.
Те имат голям ресурс в Бразилия и могат да направят поне 10 национлани отбора!
Що се отнася за прогнозата ми за групите на мондиала, напред ще се класират европейските и латиноамериканските !
ЦСКА продължава с експериментите , което е лошо за отбора купува не класни футболисти и не опитни треньори и това означава следваща шампионска титла за Лудогорец, но поне се надявам "Левски" да спре серията на Разграчани ще е по-добре за футбола ни.
Според мен със Салах Египет най-много да стигне до 8-на финал и това ще чудна новина! Салах е добър футболист, но в никакъв случай не е от класата на Роналдо, Меси , Наймар и Гризман. Даже смятам, че от сега нататък Салах през следващия сезон може формата му да пада.
На ЦСКА не му трябва "веселяк" като този да празнува победи над Етър и Витоша Бистирица , а всъщност му трябва сериозен тренеьор с дългогодишен опит и то класен, в противен случай пак същата история с постоянно търсене на нов треньор .
В тениса не е като футбола, днес може да си носител на някаква купа и утре може да те победи и № 100 в схемата примерно!
Според мен това си е ногово лично решие, просто е искал да си тръгне като герой, а не уволнен. И независимо от това, че Зидан е дете на родители алжирици и въпреки това французите много го уважават и обичат!
Напротив, така трябва да се изпраща сърцат футболист като Прохазка! В повечето мачове на "Левски" игра страхотно и имаше голям принос за победите на отбора и вкл. срещу ЦСКА.
Те купиха лиценза на Литекс и да не бяха го сторили щяха да са се върнали в първа лига, понеже никой не се съмнява, че те щели да завършат на първо място в втора лига!
ПСЖ е един от най-големите европейски отбори и разбира се, че има голям шанс да спечели ЩЛ!
Тази година Дунав се срина и почти през целя футболен сезон играеха слабо!
Мисля, че ще загубят срещу борбения и амбицирания отбор на Ц.Село и непримиримия дух на Вили Вуцов !
Просто се изравни нивото на двата отбора през пролетта благодарение на изненадващия спад в играта на ЦСКА!
Тотото вреди на футбола! защото решава изхода на мачовете.
Напротив, той струва поне 5 милиона евра, недейте подценявате бълрските футболисти! между другото нашите журналисти поставят цена за българските играчи когато научават за интерес от някой клуб обаждат се на човек от управата на клуба и го питат въпрос - напр. " вярно ли е, че сте готови да платите за иди кой си наш футболист 1/2 милион Евро ?" и тогава дори интереса да е в рамките на 2 - 3 милиона, то тогава отговора е " ние сме готови да платим и един милион"! тоест българска му работа, вредим на себе си като бързаме да поставим ниски цени за наши момчета!
Този епизод и без него няма проблем и двата отбора останаха с калъфка за поредна година, все тая дали ще завършат наравно или с победа за единния отбор! ЦСКА е в трагично слаба форма и двата отбора са във ваканционно настроение.
С назначаването на този съдия изцяло отговорността пада върху БФС, той не може да се справи, би трябвало дербито да бъде поверено на междунареден съдия и то с опит в свиренето на дербито ЦСКА - "Левски"!
С назначаването на този съдия изцяло отговорността пада върху БФС, той не може да се справи, би трябвало дербито да бъде проверено на междунареден съдия и то с опит в свиренето на дербито ЦСКА - "Левски"!
Никому известен този съдия ! Без отговорно назначение! Иначе мача е без значение.
БРАВО НИКИ!
  • 1