Има много добри млади таланти, които играят в отбори, които не са от водещите отбори на У 17, но не попадаха в състава заради факта, че нямат връзки!
В интереса на истина грешките на съдиите в полза на Лудогерец зачестиха през последните 3 години и може да се каже, че преди две години моралния шампион е Левски, а миналата година е ЦСКА!
Тази година Левски играе най -добре от всички останали, нищо че малко изостава с точките, ЦСКА също печели заслужено точките, но ги събрал по инерция и повече с името си отколкото с играта си, но колеблива игра на ЦСКА се доказа срещу Витоша когато вкарва головете си през последните 10 минути и очаквам, че предстоят на ЦСКА доста мъчителни подобни мачове и сега и през пролетта и от всичко изглежда, че тази година няма да се бори за титлата , а за купата ще отпадне в Разград!
Два равностойни по класа отбори, с изключение на това че ЦСКА е с история на гранд и има три по-добри футболисти, именно това са Чорбаджийски, Бодуров и Родригес
ЦСКА дотук за купата, Лудогорец продължава напред , поне е по класния , по -опитния тим и домакин !
Не е нужно нито пък коректно да се говори за подарени точки на "Левски" при положение, че очевидно те играят най-добре и атрактивен футбол в сравнение с останалите отбори , например ЦСКА има достатъчно точки и то заслужени, но тази година играят играта на Левски от миналата година, без дейно и без класа!
@fghfgj Спъваха Сираков ха ха, къде? може би когато Сираков играеше в Барселона или в Парма ? или може би когато Сираков помагаше на Стоичков да вкарва преките свободни удари - срещу Германия и т.н. или може би когато помагаше на Стоичков да носи златната топка, нали ?
Само Лудогорец , Ч. Море и Ботев Пл. са с големи шансове да продължат към полуфиналите , останалите са равностойни !
Направо Левски изяде Ботев и доказа, че е най-добрият отбор в БГ в момента и има най-добрия тренъор , докато ЦСКА е голямо име и печели повечето мачове само благодарение на имато си, но в момента нито има класни футболисти нито добър тренер и като класа изостава от Левски, Лудогорец и Берое!
През първото полувреме се видя, че Левски е по -класният отбор и можеше да води с поне 2 гола разлика, грешката на Митрев е неволна и всеки вратар в света допуска и фрапантни от тази грешка . Доката Станислав Костов показва и доказва, че е най -добрият напдател в България сред българите , Кешеру е най-класният напдател в България въобеще . В ЦСКА има надежда в Десподов, но не е от класата на тези двама!
Фантастичен гол на Десподов, да не помислят феновете на ЦСКА, че съм кривогледа и само им критикувам отбора, но продължавам да смятам че ЦСКА няма нужната класа да стане шампион, а Мауридес е изцяло извън очакваната форма, а Манолев се измори още в 40 -та минута и незанам защо през второто полувреме Ел майстро ги държи още на терена!
От първото полувреме стана ясно следното: ЦСКА си играе своята хаотична игра и няма никаква идея как да вкарва гол на противника , центрирания , тичане и ритане напред и това е , тоест това не е шампионски отбор , купени са тъмнокожи за гтичане ОК, но те нямат грам хабер от вкарване на голове, докото Локото играе мъжка игра и каквото стане и според мен ЦСКА най много тази година ще 3 -ти !
Анализирайки ситуацията в ЦСКА от гледна точка на организация и спортно-техническо състояние, през последните няколко години е на приливи и отливи и така на базата на всичко това можем да кажем че днешния мач не прави изключение, тоест ЦСКА има равни шансове да победи, да загуби и да завърши наравно , но като чели шансовете на победа са по-малки с оглед слабата класа на отбора тази година , привлекоха се футболисти, които никой не ги знае кога и къде са играли и никой друг отбор не ги е искал!
Този медиен натиск от страна на Левски и феновете му в спортно шоу Гонг ще даде ефект още на мача срещу Ботев, съдиите ще ходят на герена вече с едно наум !
100 % дузпи и за Левски и за ЦСКА!
Друг е въпросът , че тази есен Левски е най-добрият отбор в нашето първенство, а Лудогорец е подпиран от съдиите през последните 3 -4 години.
Посланията на тази декларация според мен са две: едното е адресирано към БФС - ние ви подкрепихме на конгреса за да ни изпращате удобни съдии и предупреждение че Левски остава само да се бори на един фронт, уж изпратете ни послушни съдии и второто послание е към феновете със цел успокояване!
При дуспите и Реал и Барса губят, въпреки това "Левски" игра добре, но малшанс при изпълнението на последната дузпа ! От сега нататък пълна концентрация върху първенството понеже Левски тази година е по-добър и играе атрактивен и нападателен футбол в това положение беше ЦСКА миналата година докта рухна през пролетта, тогава Левски игра феърплей срещу ЦСКА и помогна на Лудогорец по пътя на 7-та титла, продполагам че ЦСКА тази година също може да се окаже в ролята на Левски от миналата година !
Септември София днес загуби само 1: 4 , което означава , че разликата в класите между Лудогорец и Септември е по-малка от тази между Барса и Реал
@dedww Всеки допуска неволни грешки при бързо писане, ако имаш предвид грешката, правилно се пише " денят" ок .
Що се отнася за ЦСКА наистина с тази игра не заслужават и четвърто място в класирането и са доста далече от класата на Левски и Лудогорец , а изпълнението на Мауридес при дузпата бих го нарекла безотговорно и некъдарно изпълнение ! Той доказа, че не е класен и не заслужава да е титуляр .
Поговорката гласи , "че деният се разбира как ще бъде от сутринта ", това важи за футболистите в червено - първите 15 минути от срещата с Берое показват, че в ЦСКА няма класа и няма тактика, просто ритане на топката напред и тичане и нищо повече!
Бил втора категория? ще видите вие, Кобрата има голямо бъдеще!
Не съм врачка, но много бързо познах, ето вижте ЦСКА поводе поради грешка в защита на Етър и реално по -добрия отбор през първото време губи в резултата! Представям си само ако беше мача в Търново може би резултата щеше да е 2: 0 за търновци .
За мене тази година от началото на първенството до момента си личи, че отбора който играе най- добър, бърз и нападетелен футбол и готов за Шампион е "Левски", независимо че вчера загуби мача срещу Лудогорец, просто беше по-добрия отбор на терена .
Нека един от феновете на ЦСКА да каже дали му харесва играта на ЦСКА, нека отворят очите и да видят липсата на класа и самочувствие на т.нар. армейски футболисти ! И дори ЦСКА да спечели днешния мач то ще е по някаква случайност или някаква грешка.
Първите 15 минути от мача показват, че Етър играе по-добре от ЦСКА и със самочувствие ! А играчите на ЦСКА покзават, че не стават за отбор с амбиците на ЦСКА , тоест с тези футболисти и тази игра ЦСКА няма шанс за първите 3-4 месета!
Браво! ЦСКА се издължи и се върна в първа лига и морално! Ред е на другите да плащат
@sly Проблемът на ЦСКА в дербито не беше неотсъдената дузпа, а трагедията беше слабата игра, грешната нагласа и тактика за мача, неопитността на тренера и слабата класа на чужданците с изключение на Родригес !
Може би за "Левски" да , може да притесни Лудогорец тази година, но ЦСКА е пълна трагедия и взима точки предимно от слаби и средняшки отбори и като класа на футболисти и като игра и като тактика са гола вода!
Съгласна съм само за Бодуров и Чорбаджийски, останалите не са във форма!
Всяко решение е предпоследно и всяка декларация е предпоследна, това е България - стан все пак !
При положение, че отбора в трите най -важни мачове с Лудогорец, Ботев и Левски не показа никаква игра , тогава за какво да говорим!
И не само тренера е виновен, но и слабата класа на футболистите също е голям проблем за червените, от 10 години насам купуват евтини футболисти само и само за да се хвалят, че правят селекция!
  • 1