Със сигурност феновете на ЦСКА ще кажат техния тобор вкарал два гола и са му били достатъчни, но според мен през второто полувреме играта е равностойна и може да се каже, че до този момент ЦСКА води благодарение и на доза късмет, но не се вижда нито класа в тези футболисти, нито пък шампионски дух, нито пък самочувствие, че играят в ЦСКА!
ЦСКА е отбор, който може да победи с лекота, но по същото време има мачове ги печели с голяма мъка и както води примерно с 2:0, така може да загуби и с 2:3
ЦСКА извън София е пълна катастрофа и се мъчи жестоко!
Спокойно ще играят България и пра - България на Хан Аспарух / Иран/!
Не с , а че имах предвид
Дано се класираме в шестицата! Но според мен независимо кой от двата състава България или Иран , ще трябва да го подкрепим, защо Иран, всички знаем, че историческите факти твърдят с Хан Аспарух и неговото племе са от проИрански произход!
Това е радостна новина, България има два отбора - България и Пра - България /Иран/ , тъй има доста достоверни исторически данни, които твърдят, че имаме проирански приозход !
Донякъде съм съгласна с Томето, но според мен тази година Левски ще конкурент за титлата, а ЦСКА ще спазва традицията - силни, слаби и средни мачове и накрая ще се бори за трето място. А за съдията не мисля, че е свирил под влияние на някого, те нашите съдии когато са под напрежение грешат, мача беше с голям заряд и Локо Пл искаше да се докаже, съдиите често грешат от притеснение, особено когато става въпрос за мач от който зависи класирането и на други отбори и ако наши съдии не им пука кой отбор на кое място то тогава ще свират много добре, но тъй като се притесняват за хляба си и допускат грешки !
ЦСКА е същата работа от миналите години нищо ново - на приливи и отливи, нови и нови футболисти на едина и съща под средна класа и според мен ръководството цели нищо повече от създаване на отбор за второ или тлето място за първанството и за 2 - 3 кръг в турнира евролига и да продава футболсти след престой една или две година на армията за малко повече пари !
@LuditeOrli Спокойно тия ще ги бием където и да ги хванем, те все още пълзят във волейбола! снощи Ха ха ---- биха ни наши сънародници - прабългарите от Иран!
@CTEoloAH Ха ха ---- Каква излагация бе ? биха ни наши сънародници - прабългарите от Иран!
От друга страна макар и в рамките на шегата ако приемем, че ние имаме про Ирански /мюсюлмански/ произход, то това означава, че тази вечер Иранците не се притесняваха от феновете , тъй като те приеха себе си като голямата България откъдето е дошъл Хан Аспарух с неговото племе срещу малката България създадена по -късно на Християнска земя .
Нашите обръщат на 3:2 , спокойно.
А бе в нашите национални отбори предимно взимат връзкарите, затова сме на това дереже !
Първия ни тим спечели двата мача с късмет и опълченска игра, ОК, радвам се, но нека се даде шанс в националните отбори и на момчета които са таланти , но никой не го поглежда защото или са бедни или без връзки и не могат да си позволят маркови екипи и бутонки.
Левски тази година ще измести ЦСКА от ролята на догонващ на Лудогорец, а ЦСКА ще е в ролята на Левски от миналата година, тоест ще помогне на Лудогорец за да не станат сините шампиони, просто всичко се връща ...Когато писах коментар преди няколко кръга тогава още ЦСКА беше на първа място и споменах, че червените до дербито с Левски ще са с около 6 т. зад сините никой не ми вярваше особено The one. През последните няколко години много неща съм познала като прогнози и не е нужно човек да е врачка за да разпознае някои неща от бг футбола, толкова е разгадаем, че не е трудно да прогнозираме как ще завърши дадена среща или първенство- три отбора се борят за първите три места, а останалите отбори се разделят на три подпомагащи лагера.
Имах предвид гостуванията !
И аз мисля, че тази година фк "Левски" ще носи радост на феновете си , тоест най- малко един трофей , отбора изглежда стабилен, обигран, нови добри попълнения, докато ЦСКА играе един и същ футбол от преди 10 години - на прливи и отливи и почти една съща политика на клуба купува един или двама средна класа и 4 и 5 -ма слаби футболисти и към края на сезона продава поне един от среднящите и така историята се повтаря, ЦСКА превръща гостованията и домакинствата си в голяма мъка когато играе срещу следните отбори - Лудогорец, Ботев Пл, Локо Пл, Берое, Ч. Море и Славия.
Нападател от втора класа щом отиде под наем в много отбори и не се доказа там!
Сцената имах предвид , неволно изпуснах "С"
Най-добрите в тениса като Джокович, Надал, Мъри и Федерер скоро ще изчезнат от цената на тениса, те са стари вече и тогава Григор ще е най-добрият !
видяхме играта на новите "звезди" на ЦСКА , голяма работа са и вкарват голове само на слаби отбори
@Непринуден Трагична игра на ЦСКА , без нито едно голово положение сте тригнали да вярвате, че станете шампиони , помни думите ми с тази игра ЦСКА и за няколко години напред няма да стане шампион , докато отбора от герена имат шанс още тази година да станат шампиони и те винаги играят смело и силни дербита с Лудогорец, за разлика от ЦСКА , който спазва традицият да игра естрахливо срещу Лудогорец с малки изключения.
Европейските имах предвид
Лудогорец по подобие на европеските отбори играе с по едно две доксвания и стига наказателното поле, а ЦСКА с 100 подавания и голяма мъка стига наказателното поле на Лудогорец! Нека от сега нататък да коментират само феновете на ЦСКА и да кажат тази игра ли ще направи ЦСКА конкорент на Лудогорец ? силно се съмнявам.
Първите 25 минути подсказват същото ниво на ЦСКА от последните няколко години, грешки на отбраната , грешки на вратаря, страхлива игра!
Друг въпрос е , че подозирам и четворна комбинация между Ботев пл, Ботев вр., Сепетември и Левски в първенството!
@TheOne Предлагам да пишеш коментар след края на мача в Разград, защо аз мисля, че прогнозата за мача е твърда единица и няма да е виновен само ЦСКА, но съдиите ако се наложи ще се намесват с някоя дузпа или гол от засада за Лудогорец или да изгонят някой футболист на ЦСКА, видяхме миналата година съдиите им помогнаха с около 10 -12 точки . Що се отнася за прогнозата ми за отбора от герена е продиктувана от следните факти: Левски от началото показва много добра форма и в гостуванията и като домакин, при новия тренер играе нападателен футбол , докато ЦСКА на мача с първия по труден съперник "/ Славия/ показа много слабости.
Имах предвид до вечното дерби Левски ще води класирането!
Като гледам програмата на ЦСКА до веченото дерби мисля, че Левски ще води класирането с около 6 точки преди ЦСКА и 2 пред Лудогорец с оглед добрата форма в която се намира отбора от Герена!
Голям късмет извадиха Разградчани , изтеглиха слаби съперници и в 4- я предв. кръг също слабак .
  • 1