Последни коментари


 • ЦСКА няма нужда от допинг за да играе, те момчетата тичат много тичат и държат топката повече от Реал М, но проблемите на ЦСКА са: нямат друг играч от ранга на Каранга / сам не може да направи ЦСКА шампион, една птица пролет неправи/ , другият проблем е, че ЦСКА създава много положения но не може да вкарва и третия проблем е треньора показа, че все не е достатъчно добър, защото в мачовете срещу по - слабите отбори / Септември, Етър, Пирин и Славия/ не можа нито да мотивира футболистите нито ЦСКА успя да преодолее защитата на тези отбори, отбора тогава игра слабо/. Що се отнася за дербито, този път мисля, че Роси ще излъже Белчев!
  0 0
 • Кобрата ще има и други шансове за разлика от любимия отбор ЦСКА, който почти всяка година само за 3 кръга изпуска преднина от поне 7 - 8 точки!
  0 0
 • Каква полза от това един отбор да има 1000 корнера, 1000 греди и т.н.? броят се само головете, нали така?
  2 1
 • червения балон се спука срещу Етър и Пирин! с тази игра и 10 години да минат ЦСКА няма да стане шампион, а червените фенове трябва да мечтаят още много години напред някой ден ЦСКА поне да спечели веднъж срещу Лудогорец!
  Да не говорим, че не ми се вярва Пламен Белчев да води ЦСКА до някакъв значим успех!
  2 0
 • Етър може да загуби от много отбори в първа лига, ЦСКА сам изпусна мача срещу тях в Търново !
  1 2
 • Тогава футбол е бил все още съвсем друга игра и няма нищо общо със съвременния.
  0 0
 • Аз мисля, че този път Матадора ще пусне на нашия да спечели!
  0 0
 • Аз мисля, че нашия национален отбор е малко по -добър от последните 3 в групата! а победите ни срещу Холандия и Швеция са съвсем домакински късмет и беше игра на мускули, нали така?
  Същото що се отнася за треньора, той е сериозен и добър, но не чак толкова както той си опитва да покаже, че е страшен и се прави на "Осман Паша" примерно. Пламен Марков, последния треньор извел България на европейски форум, беше уволнен от националния след две равенства, едното беше срещу Италия! Защо?, не зная ! Любо Пенев, доколко си спомням, беше също добър треньор и строг, но след като не успя да класира отбора не му беше подновен договора.
  0 0
 • Какво става с базите на герена? защо държавата мълчи? защо собствениците на клуба не си плащат наем и такса смет?
  1 5
 • Има ЦСКА няма ЦСКА и т.н. дрън дрън глупости. ЦСКА го има и точка, друго 1948 е Лудогорец 3.
  А какво става с базите на герена ? защо държавата за пореден път замълча и се прави, че нищо не разбира, не вижда и не чува що се отнася за безвъзмездното ползване на базите на герена от страна на частни собственици на клуба, които нито плащат наем нито данъци и най отгоре общината плаща им такса смет, това чудо го няма никъде освен в Булгарастан!
  0 0
 • А бе хора какъв тежък мач в Люксембург! То тези от Люксембург са ни редовен клиент и лесен съперник и където сме ги хванали сме ги били без проблеми и този път трябва да ги бием даже със затворени очи!
  0 3
 • ЦСКА се нормализира Преди 2 седмици
  Преди това обаче, "Левски" ще успее да победи Етър!
  0 0
 • ЦСКА се нормализира Преди 2 седмици
  Както се очертава, битката за второ място ще е жестока между ЦСКА и "Левски" , а прогнозата ми за предстоящото дерби е 3:2 в полза на отбора от герена. Що се отнася за първото място, Лудогорец има да става шампион поне още 2 - 3 пъти докато т.нар. наши грандове влизат във форма!
  0 0
 • Не не и да беше победил и без автогола ЦСКА е кръгла 0, просто червен балон и въобще не може да се сравнява с класата на Лудогорец и тази година ще загуби поне още два пъти от Лудогорец и най -големия му успех ще е ако завърши с едно равенство с отбора от Разград и без Каранга, ЦСКА щеше да е на 7-о място в класирането. От друга страна треньора Стамен Белчев доказа, че не е израснал още като тренъор, допуска големи тактически грешки, може ли срещу отбор като Етър да изтегли отбора назад при 2: 1 за ЦСКА вместо да да каже на футболистите да продължават да атакуват, все пак не играят нито срещу Лудогорец нито пък срещу М. Юнайтед , нали?
  5 2
 • Лудогорец става все по -добър и все по недостижими като класа в България!
  Нито ЦСКА нито "Левски" могат да ги достигнат през следващите 5 години поне!
  5 3
 • Случаен гол, Лудогорец показва, че е по-добрият отбор на терена и всъщност Лудогорец няма нищо общо с българския футбол, просто все едно Бразилия ни подари един от нейни клубни отбори за да играе в наше първенство! Истинското ниво на БГ футбола е нивото на ЦСКА, +Левски" и останалите бг отбори, докато в Лудогорец играят тези бразилци няма да има шанс за който и да е бг отбор да стане шампион през следващите поне 5 години.. просто Лудогорец играе съвсем друг футбол от българският!
  11 2
 • Господине!
  България има интерес от Каранга да го привлече като национал, затова всички ваши приказки като "разбиращ" от закони отпадат!
  0 0
 • В интерес на истината ЦСКА беше сериозно ощетен в последните два мача, но все още ЦСКА с играта си не показва, че ще застраши с нещо титлата на Лудогорец и тепърва предстои да видим загуби на ЦСКА и как Лудогорец ще го надмине по точки и до края на полу - сезона, отбора на Разград ще има преднина от поне 7 т.
  2 2
 • Според мен отборите в България се страхуват прекалено много от Лудогорец, той не е непобедим отбор, но според мен Лудогорец продължава да е най-добрият отбор в България в момента и не мисля, че има бг отбор, който ще му вземе титлата тази и следващите поне една две години. Да може би тази година ЦСКА и "Левски" показват "зъби", но нищо повече, нямат шанс за титлата!
  0 1
 • Коментарът беше изтрит.Моля спазвайте правилата

 • Г- н агент! базите на герена са собственост на народа а не са ваша лична, нито пък на бизнесмените от герена. Дрън дрън глупости дрънка този агент на бивша ДС, не го ли срам да се появява по телевизия и да говори след като е доносник на стария репресивен орган на комунизма. Този човек и всички бивши агенти на ДС фенове на фек " Левски" - ББ, Гоце, Каракачанов, Батков, В. Симеонов, В. Сидеров и Т. Дончева!
  1 3
 • Не, не съм съгласна с мнението, че ЦСКА няма къде да греши, това не е вярно, има къде да загуби точки, напр. още следващите два мача може да направи две равенства и да загуби 4 точки, а до края на първенството има още 21 кръга и всичко може да се случи, а пък помня, че ЦСКА поне 3 пъти губи шампионската титла в края на първенството, въпреки, че е водил с 7, 10 и 12 точки!
  2 1
 • ЦСКА загуби много пъти гостуването си на "Тича", едва ли ЦСКА ще успее да промени тази традиция като гост. ЦСКА по принцип често извън София губи много точки!
  0 1
 • Дойде да помогнеш на Лудогорец III (ЦСКА1948)!
  0 0
 • ЦСКА 1948 реално е Лудогорец III
  0 0
 • Дузпата е кристална - футболиста на "Левски" хитрува и увеличава размера на тялото като направи триъгълник с ръката си и според мен този съдия трябва да бъде наказан поне една година да не свири мачове, разбира се ако има справедливост!
  1 2
 • Няма един отбор на народа и няма един отбор "Левски", всички отбори са отбори на народа и много отбори се казват Левски, а що се отнася за Апостола - Васил Иванов Кунчев, той няма нищо общо с отбори кръстени на име Левски. Това му е бил само прякор по време на турското робство да не го разкрият! Къде Т. Русев да каже мнението си за дузпите, защо се крие! иначе когато не върви на неговия отбор дига земята на небесата, псува държавата, политиците, комунизма и демокраццията.
  1 1
 • И аз мисля, че ЦСКА ще загуби този мач и най-много ще постигне равен резултат и така издава първото място на Лудогорец!
  0 2
 • Друг е въпросът, че "Левски" беше по -добрия отбор на терена и заслужаваше повече победата!
  1 2
 • Съдията трябваше да свири поне едната дузпа за септември! Къде са двамата левскари революции от радио " Дарик", които постоянно плют по съдиите и дигат земята на небесата когато съдиите допускат грешка дори и минимална срещу техния любим отбор!
  Хайде бе ! прекалихте с названието отбора " на народа" , за кой народ става въпрос? Нито народа нито Апостола имат нещо общо с отбора на "герена", по подходящо звание би било "отбора на Подуяне". Да те най - много фенове в София, но в страната не е така.
  1 2