Отговор на въпрос от Shadow_570

Иво какво мислиш за представянето на ница? ударно начало нямат загуба победи силна халфова линия и напдаение играят с 3 защитника ница 3-4-3 офанзивна схме? Берое май изгони вече сашко така че най-накрая ще се случи дълго чакания ЕТАП чао0 сашко хаха яко0. Стоичо стоев или ще видим кои ще е треньор !!
Здравейте, Ница започна силно сезона в Лига 1. В същото време не се представя толкова убедително в Лига Европа. Аз лично следя с интерес развитието на отбора, но не избързвам с по-сериозно заключения, защото ПСЖ, а и Монако разполагат с много по-голям потенциал и все още набират инерция. Дано Ница покаже постоянство за по-дълъг период от време, за да може да бъде реален фактор в борбата за титлата във френското първенство. Берое се раздели с Александър Димитров. Не знам кой ще бъде новият треньор. Стойчо Стоев е един много добър вариант, но това е личното ми мнение. Поздрави!

Отговор на въпрос от Denko0o

Здравейте г-н Стефанов ! Искам да ви помоля да си изкажете мнението за ситуацията при дузпата в мача ЦСКА - Левски .. имаше ли според вас ? Благодаря и всичко най-добро !
Здравейте, Имах възможност да коментирам мача по радиото. И тогава на първо четене ми се стори дузпа. Не съм променил мнението си. Според мен е дузпа и ще се опитам да Ви обясня защо. За мен е дузпа, защото Боян Йоргачевич не улови топката. Той не я хвана с двете си ръце. В същото време Преслав Йорданов игра с топката и я ритна в посока към вратата/аут линията. Следва съприкосновение и според мен решението на Ивайло Стоянов е правилно. Ако Йоргачевич бе хванал топката с двете ръце, ако я бе застопорил на терена с двете ръце върху нея, ако той беше променил нейната траектория, нямаше да има дузпа и щеше да има нарушение. Поздрави!

Отговор на въпрос от Refrenolog

Ако на мача Лудогорец- Пари сен Жермен , катарският собственик на гостите бе ударен с факла в ложата, по време на мача, какво щеше да е наказанието за Лудогорец.
Здравейте, Ако бе ударен, със сигурност щеше да има жестоко наказание. За въпросния мач, който визирате обаче аз си мисля, че никой не е ударен. Това в никакъв случай не омаловажава деянието. Поздрави!

Отговор на въпрос от August Burns Red

Иво,здравей какво мислиш за привличането на мапуку,цонев и може би бадема? Каквто ти е мнението? мапуку избяга със скандал сега се връща 50 % го искат, 50 % не го искат? Има качества ан терена вярно е надявам се с манга да водят атаката на берое. ! Бадема ако дойде вече ще е друго нещо !!! Цонев според мен нямаше нужда да идва при условие че дойде бадема но имам нужда от офанзивни играчи да !!!
Здравейте, Вече имах възможност да изкажа мнението си за тримата. Добър ход от страна на Берое. Стига сега от всички тези играчи, които са в Берое да бъде направен един отбор. Берое отдавна не е разполагал с такива класни играчи в своя състав и те не отговарят на представянето на отбора към момента. Мисля, че това бе и основната причина да бъде приета оставката на Александър Димитров – слабите резултати. Поздрави!

Отговор на въпрос от Shadow_570

Иво,здравей какво мислиш запривличането на мапуку,цонев и евентуално бадемчето? Мапуку си тръгна по скандален начин една част от феновете в стз го искат друга част не? ти какво ще кажеш? Цонев според мен нямаше нужда от него офанзивен играч е но ддз по скоро не?! Имаме кохей като той играе офанзивен-дефанзивен всякакъв и нападател даже. бадемчето трябва а доиде според мен стил спас делев даже по дъбр макар че спас делев и бадема ако са в берое 2-мата ще се разбират и ще са страшна 2-ка. Манга и мапук усе андявам да водят много добре атака и да бележат манга креативен мапуку на 2-рия етаж няма 2-ри ! с манга ще се разбират така че добри времена идват за нас . АЛ.Димитров може да си отива оставка и това е а, феновете са прави етапи глупости вън. !! 100% не го искаме димитров-сашко етапа. Бойко борисов му е кум и за това никой не смей да го изгони сашко !!
Здравейте, Мисля, че Мапуку, Цонев и Гъргоров дават голяма плътност, класа и вариативност в отбора на Берое. Мапуку напусна по скандален начин Берое и в това спор няма. В същото време няма спор и в това, че Берое няма друг нападател като него в последните години. Борислав Цонев може да бъде използван на много позиции и е в състояние да свърши чудесна работа. Емил Гъргоров е класа, въпреки 35-те години, които винаги се изтъкват в неговата визитка. Опитен играч е. Мисля, че и тримата се включиха много добре в мача срещу Ботев. Новият треньор на Берое с тях в състава ще има много повече варианти в атака, което е добре. Поздрави!

Отговор на въпрос от andro6419

Според вас случаен ли беше избора на Хубчев срещу Франция трима от Левски трима от Лудогорец ,а срещу Швеция двама от Левски двама от Лудогорец ?
Здравейте, Не знам как да Ви отговоря. Явно според Вас не е случайно, щом ми задавате такъв въпрос. Сигурен съм, че Хубчев няма да позволи никой да му се бърка в избора на играчи, които ще бъдат викани в националния отбор от сега нататък. Сигурен съм, че няма да позволи никой да му се бърка в определенято на титулярния състав. Няма да позволи, защото е наясно, че много бързо може да се дискредитира, а той не е такъв човек. Поздрави!

Отговор на въпрос от Заклет Левскар

Здравейте г-н Стефанов, Можете ли да коментирате следния линк?: http://bfunion.bg/uploads/ ЦСКА - СОФИЯ 2016-2017.pdf А ще го коментирате ли?
Здравейте, Какво по точно да коментирам? Всичко е напълно ясно, казано, дъвкано и предъвкано един милион пъти. Поздрави!

Отговор на въпрос от rusev

Здравейте, По повод изказването на селекционерът на Франция, че някои от нашите футболисти смятат, че нашата победа през 93-та година им е помогнала да станат световен шампион пет години по-късно... Чувал съм, че след тази победа са настъпили реформи в управлението на футбола на Франция и именно това наистина ги е довело до световен шампион през 98-ма, до колко това е истина? И вторият ми въпрос, какво е вашето цялостно мнение за настоящият селекционер Петър Хубчев? Поздрави
Здравейте, Доколкото съм запознат реформите във френския футбол бяха направени именно, след като не се класираха за Световното първенство в САЩ. Загубата от България косвено е повлияла. Мнението ми е, че Петър Хубчев е способен да направи промени. Не трябва да очакваме те да станат с вълшебна пръчка и да станат веднага. Вярвам, че Хубчев ще направи промени по състава още за мача срещу Беларус. В същото време трябва да сме наясно, че не сме Бразилия, Испания или Англия и играчите, които той може да подбере са твърде ограничени. Хубчев е един от малкото треньори, които може да промени духа на отбора, а това е много важно. Вярвам, че от негова страна е много правилно, че подписа договор само за една година. Той самият каза, че ако играчите не му повярват за тази година и не успее да промени поне малко ситуацията в националния отбор, за какво да стои още две или три години. Мисля, че е много точно казано от негова страна. Поздрави!

Отговор на въпрос от iivailo

Здравейте г-н Стефанов, Прави ми впечатление как екипът на Гонг умишлено пропуска да публикува новини които показават,че отборът с тирето не е същия като отборът без тире(имам предвид ЦСКА и ЦСКА-София - преименувания Литекс-Чавдар Етрополе)? Имам предвид изказването на Емил Костадинов - "ЦСКА умря, моя ЦСКА вече го няма" И изказването на Герги Костадинов - "Мачът с ЦСКА-София не е вечно дерби" Да не сте си загули и вие акредитацията като топспорт и спортал и поради тази причина сте пропуснали интервюто на Георги Костадинов? Тъй като сте от медиите предаващи мачовете от първа лига причината по-скоро е в цензурата налагана от село Микрене! Ако все пак сте пропуснали тези 2 интервюта моля да влезете в спортал или топспорт за да се информирате и да можете и вие да публикувате съотвените интервюта. Поздрави
Здравейте, Странна работа. А това какво е? http://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/kostadinov-kakvo-derbi-shte-igraem-sreshtu-20-ot-liteks-399765 И дори го публикувахме първи това интервю. Интересно на база какво правите заключение, че има някаква цензура. И не се притеснявам да си загубя акредитацията за нито един стадион. Поздрави!

Отговор на въпрос от nikipi4a00

Здравейте, според вас на какво се дължи слабата игра на Берое от началото на сезона? Според мен Александър Димитров е качествен специалист проблема се крие накъде другаде . 2. Според вас по- добре ли е Лудогорец да си играе евро мачовете в Разград ? Мога да ви дам поне 2 причини поради, които клубът трябва да си играе мачовете у дома. 1. Стадионът ще се пълни на всеки евро мач хората в Лудогорието са жадни за европейски футбол. 2. Стадион Васил Левски не може да се напълни за мач срещу ПСЖ тогава кой извънземните ли трябва да дойдат да играят, за да го напълним? Благодаря предварително поздрави от Разград!
Здравейте, Според мен слабата игра на Берое се дължи на много факти. Един от тях е, че треньорът Александър Димитров много късно привлече някои футболисти, които в последствие се опита много бързо да наложи сред титулярите. Някои играчи като Маркитос до този момент видимо не оправдават надеждите, които им се възлагаха. Според мен има пропуски в подготовката също така, защото Берое видимо изпитва затруднения през вторите полувремена. Проблемите се задълбочават още повече след 60-та минута. Определено има доста плюсове, ако Лудогорец играе мачовете си в Разград. Плюсовете от чисто финансова гледна точка са Лудогорец да играе в Разград. И съм напълно съгласен, че не мога да приема слабото посещение не само на мача на Лудогорец с ПСЖ, а на много от мачовете от Първа лига. Няма оправдание. Билетите за мачовете от Първа лига не са толкова скъпи, че да откажат хората. На стадионите трибуните стават все по-празни. И марсианци да дойдат да играят се съмнявам да напълнят стадиона. Поздрави!

Отговор на въпрос от RedHot

Ще ви задам един въпрос, но ще трябва и откровен отговор, защото много личат лъжливите такива. И така въпроса е: Вие мразите ли ЦСКА?
Здравейте,
С риск да Ви разочаровам, но животът ми не е постлан на омраза. Още повече да мразя отбор като ЦСКА. Футболът ми доставя удоволствие и се стремя максимално да бъда обективен. Само преди няколко въпроса отговарях на подобни дали мразя Левски.
Поздрави и хубава вечер!

Отговор на въпрос от Messiah

Здравейте, за първи път задавам въпрос, но ясната Ви тенденциозност в коментарите си за мача ЦСКА-Берое ме провокира. 1. Да кажем, че дузпата е спорна, какво е вашето мнение ако ситуацията беше в центъра на терена това щеше ли да бъде нарушение с този вдигнат лакет към главата ала тип Гонзо? И Да каните играчи като Бранеков, който беше освободен от ЦСКА и определено не питае добри чувства към сегашното ръководство, определено не е фактор за безпристрастност. 2. Не знам дали вие коментирахте мача по Диема, но ако сте били вие ясно помня как за върнатата топка коментатора изказа мнение, че това не е върната топка към вратаря и няма грешка на съдията. 3.Изречението, което най-много ме подразни във Вашия коментар беше това "Проблемът е, че спорните ситуации, в които Ставров трябваше да вземе решение бяха все в една и съща посока." Любопитно ми е, тенденциозно ли пропуската поне 3 (три) удара на топката в ръцете на играчи от Берое, около и в наказателното поле, при които съдията си затвори очите? И не ми казвайте, че и при трите положения ръцете са били до тялото, защото ако изгледате добре повторенията това не е така. И в заключение ще кажа, в думите ви има доста истина, но и вие коментирате само в едната посока, дано това да е било поради невнимание от Ваша страна, а не под влияние на други странични фактори. Поздрави.
Здравейте,
Започвам с извинение за това, че мнението ми Ви се е сторило тенденциозно. Не трябва да е така, за което се извинявам,
1. Подобно тълкуване на ситуации дали е в центъра или в наказателното поле е изключително неправилно. Съжалявам. При това, ако много добре забележите, двамата футболисти си удрят ръцете. И пак ще кажа, че ЦСКА щеше да спечели този мач, защото бе по-силният отбор. Изказаното ми мнение е единствено върху това, че съдията направи много груби грешки.
Аз не каня гостите, а всеки от водещите – колеги сами се организират.
2. Не коментирах аз. Ако си спомняте, коментаторът първоначално смяташе, че е дузпа ситуацията, а през второто полувреме си смени позицията.
3. Продължавам да съм на мнение, че решенията на съдията толерираха единия от двата отбора. Продължавам да твърдя, че съдията направи грешки и в двете посоки. Имаше меко казано любопитни ситуации около Венцислав Василев и Антон Недялков, които бяха сходни. Той подмина първата, подмина и втората. Густаво Кулма провокира до 30-та минута поне трима футболисти на Берое, но не получи картон. Има обаче къде-къде по-големи специалисти от мен в областта, които трябва да се изкажат. Аз съм единствено на мнение, че съдията сбърка в много ситуации. Разбира се, че мнението на шефа на съдиите на пример е къде-къде по-компетентно. Той все пак е доказан специалист. В същото време аз като журналист в Gong.bg имам право да изкаже мнение, че съдиите са твърде много пазени. Съдиите се пазят зад нормативни вратички от УЕФА, а това не е в техен плюс, защото продължават да бъдат уязвими. Тепърва ще бъдат още по-уязвими в мачовете от 10-ия кръг и от 13-ия. Ясно е, че позицията и лобито на Берое са много по-слаби в сравнение с тези на Лудогорец, Левски и ЦСКА-София. Вече след 10-ия и 13-ия кръг ще станем свидетели на истински титанични войни в медиите, каквито имаше преди месеци впрочем, ако си спомняте. Това обаче не означава, че трябва да се подминават слабите съдийски отсъждания. Само като пример ще дам две първенства – английското и испанското. Отворете един английски или испански сайт и съм сигурен, че няма как да не намерите след всеки кръг анализ на съдийските отсъждания и много често критики.
И отново ще кажа, че никъде не съм коментирал само едната страна. Казах, че съдията бе слаб с решенията, които взе в мача. Въпросите, които ми бяха задавани бяха конкретно за дузпата, която продължавам да твърдя е изключително пресилена, за да не бъда още по-категоричен.
Поздрави!

Отговор на въпрос от Kobalan

Здравейте г-н Стефанов, Поздравления за изградената принципна позиция пред синята общност по изписването на името на ЦСКА. Колкото и банален да е въпросът бих искал да получа Вашия отговор: 1. След като според Вас е правилно изписването на "ЦСКА-София" така както е по регистрация в статиите в gong.bg, защо изписвате Левски като съкращение на "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛЕВСКИ АД"? Ако имате принципи просто ги спазвайте и в статиите използвайте името по регистрация. P.S. ПФК Левски АД е грешно изписване. Друг клуб държи правата върху това. Може да проверите ако не сте го сторили до сега. Поздрави.
Здравейте, Надявам се повече да няма въпроси относно изписването на отборите, защото лично на мен ми стана досадно. Не използваме имената по регистрации. Поне аз никъде, в нито едно мое мнение не съм казвал подобно твърдение. И в сайта на УЕФА пише ЦСКА-София. Поздрави и хубава вечер!

Отговор на въпрос от irechek

Здравейте, Вие гледахте ли мача ЦСКА - Берое? Имам чувството, че не сте. Какво трябваше да свири съдията при центриране и удар с лакът в лицето на противниковия пиграч от футболиста на Берое, който даже не успя да отскочи?
Здравейте, Гледах мача, коментирах го, имах възможност да чуя мнението и на другите двама колеги около мен, което съвпада с моето. Гледах и поне 5-6 повторения. Удар в лицето? Удар в лицето? Ама сериозно ли? Дори Диого Виана се държи за врата, а не за лицето. Ако не сте чули мнението за ситуацията на бившия футболист на ЦСКА Александър Бранеков, който бе анализаторът в студиото, Ви приканвам също да го направите. И тъй като в тази рубрика Вие ни питате, но аз ще използвам възможността да Ви попитам за върната топка от защитник, която е уловена от вратаря какво се свири? Защото резултатът в дадената ситуация вече бе 3:0. Това се нарича некадърност в пълна степен. Поздрави и успешна седмица!

Отговор на въпрос от MagicMoments

Няколко въпроса,понеже следите от близо Берое(дано отговорите) 1)Берое ще подаде ли жалба срещу съдийството на мача срещу ЦСКА-София ? 2)Миналия сезон и в двата мача срещу ЦСКА Берое допусна голове до 5-тата минута,този сезон срещу ЦСКА-София отново направи същото упражнение.Толкова често спомняте ли си вашия отбор да е пускал голове срещу други съперници? 3)Аз бих си позволил да направя паралел между действията на ръководствата на Нефтохимик и тези на Берое.След двете дузпи отсъдени във вреда на бургазлии всички от техния щаб само за съдията говореха,декларации пускаха,клипове пускаха,на гонг водещата статия беше свързана единствено и само с неотсъдена дузпа за Нефтохимик и пресилена за Левски,сега в Гонг е мъртвило,нито един коментар за това положение,което се свири като дузпа.Или понеже Берое не са били премирани го играят полегнала е Тодора.
Здравейте, 1. Не знам дали Берое е подал жалба срещу съдийството. Моето мнение е, че трябва, въпреки че това няма да промени нищо. Съдийската комисия обича да се крие зад практики и правилници на УЕФА, което я прави по-слаба, а не по-силна, но да си мислят. Има много „баби“, които са достатъчно компетентни. Опитват се да пазят съдиите като рохки яйца, но те отдавна са счупени. 2. Първо, че под „вашия отбор“ не мога да разбера какво визирате. Второ Берое има доста гръмки загуби от Лудогорец в последните години, а преди доста време и по-тежки загуби от Левски. Чисто исторически Берое играе много неуспешно на „Българска Армия“. Смятам, че загубата вчера не може да се оправдава само със съдийството, защото Берое игра слабо. В момента отборът се намира в период на преход и не трябва да се правят много големи заключения от моментното състояние на отбора. Следващите дни може да се окажат доста решаващи, тъй като предстоят две домакинства срещу Черно море и Ботев. И има разлика от мача вчера и двубоите за купата, които ще спестя. 3. http://beroe.gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/svetoslav-petrov-besen-ot-sydijstvoto-sled-cska-beroe-398706 Александър Димитров също се изказа по темата със съдийството многократно. Има и новина, че дузпата е меко казано спорна, която е пусната веднага след ситуацията в мача. Не си спомням да е имало коментар от колега от сайта за съдийството на мача Нефтохимик-Левски. Аз обаче не спестих в коментарите си мнението за Ставров и Вие сте поредният, на който отговарям по темата. Ставров повлия на развоя на мача с решението си в 5-та минута. Това не означава, че Берое нямаше да загуби, защото отборът игра слабо. Проблемът е, че спорните ситуации, в които Ставров трябваше да вземе решение бяха все в една и съща посока. Поздрави и успешна седмица!

Отговор на въпрос от angel93

Г-н Стефанов два въпроса. 1.За засадата в мача срещу Царско село когато подавача е минал последния в защита по мой тълкувания няма засада.Но това не съм сигурен дали не важи ако е на една линия с подавача или с топката,ако можете да извадите правилото точно какво е ще съм благодарен. 2.За тази засада написахте статия в раздела на "Левски",защо снощи нямаше подобна статия след дуспата на ЦСКА?
Здравейте, 1. В ситуацията е важно разположението на човека, към когото е насочен пасът. Ако футболистът, който получава топката е на нейното равнище при подаването или зад нея, няма засада. Ако той е пред топката при паса или се връща, за да я овладее, както е в ситуацията при гола на Деса, има засада. 2. Имаме подобна статия след дузпата за ЦСКА. Може би сте я пропуснал. http://beroe.gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/sporna-duzpa-dade-ranen-avans-na-cska-nad-beroe-398660 Аз също изказах мнението си относно ситуацията, нееднократно. Поздрави и успешна седмица!

Отговор на въпрос от Asen_77

Здравейте г-н Стефанов, Искам да Ви препратя въпрос, който беше зададен към г-н Табаков, но той така и не отговори: Наистина новосъздадения Локомотив София е отбор започнал от най-ниското ниво на родния футбол, а именно от А окръжна група ( както е по законите на Българския Футболен Съюз ). Отборът който се нарича ЦСКА-София София е отбор, който зае мястото на друг такъв от Българската А група - Първа Професионална Лига и за съжаление на всички който наричат " Припознали Фенове ", все повече се изхвърлят от този отбор хората който участваха в отбора от миналата година. Искам да попитам следното нещо - След като цялата работа с преобразуването на А група в Първа Професионална Лига бе направено с една единствена цел, а именно да се върне отбор с абривиатурата ЦСКА в най-висшия ни ешалон ( независимо под каква форма ), та не беше ли по-добре да направят нов отбор, който да започне от А окръжна група? Така и така, след направата на Първа Професионална Лига поканиха всички възможни отбори, който покриват изискванията. Вие подкрепяте ли начина по който се случи всичко това или споменатия от мен вариант щеше да е доста по-подходящ от случилото се? Благодаря предварително за отговор на поставения от мен въпрос. С Уважение,
Здравейте, Със сигурност не подкрепям начина на развитието на нещата до този момент. Не мога да съм категоричен, че Вашето предложение би имало успех, но ако се върнете през лятото на 2015 година, мисля, че ще намерите отговора на Вашия въпрос. За да бъда все пак конкретен, той е свързан с думички като – манипулация, демагогстване и т.н. Ако си спомняте имаше едни обещания, които бързо бяха забравени, което впрочем е типично за страната, в която живеем. А и все пак Локомотив София не бе поканен. Бяха поканени само отбори, които бяха спечелили промоция от „В“ в „Б“ група и отбори от „Б“ група, които можеха да покрият съответните критерии. Поздрави и успешна седмица!

Отговор на въпрос от sascho

здравейте другарю СТЕФАНОВ.Защо във вашият сайт всички ви е страх да напишете ясно и точно че дузпата я видяха на стадиона само играчите на ЕЛКА СОФИЯ СОБСТВЕНИКА НА ЕЛКА (цска) СОФИЯ И ВАШИЯТ ГЛАВЕН РЕДАКТОР ДРУГАРЯ НИКИТА АЛЕКСАНДРОВ И ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ СТАВРОВ. ЯСНО НИ Е ЧЕ ДОКАТО ДРУГАРЯ НИКИТА Е ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА САЙТА ТОВА ЩЕ Е ПОЛИТИКАТА ВИ. ОТ ВСИЧКИ СПОРТНИ САЙТОВЕ САМО НОВСПОРТ ЯСНО И БЕЗ СТРАХ ГО НАПИСА.ИНАЧЕ НА ИСТИНА КАКТО СТЕ НАПИСАЛИ ЧЕ ЕЛКА МИНА ПРЕЗ БЕРОЕ С ЛЕКОТА АЗ ПИТАМ ОТ КОГА СТАВРОВ СТАНА ИГРАЧ НА ЕЛКА .И В КРЪГА НА ШЕГАТА КОГА ЩЕ СЕ ПРЕКРЪСТИТЕ НА ГАНЧЕВ КАЗА.КОМ ПОЗДРАВИ И НАИ СЕТНЕ СЕ НАДЯВАМ НЯКОЙ ДА ОТГОВОРИ ПОНЕ НА ЕДИН МОИ ВЪПРОС. А И ОЩЕ ЕДИН ВЪПРОС КОГА НЯКОЙ ОТ САЙТА ЩЕ ПОПИТА НЯКОГО ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ЕЛКА СОФИЯ КАК И НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ИЗПОЛЗВАТ ЕМБЛЕМАТА НА ЦСКА АЗ СЪМ ТУК И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ПИТАМ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ЩЕ МИ ОТГОВОРИ НЯКОИ ИЛИ НЕ.ПОЗДРАВИ
Здравейте другарю, Стига с този страх, че накрая ще се окаже, че някой друг трети го е страх. Аз имах възможност да коментирам мача по радиото и на няколко пъти подчертах мнението си, което сега отново ще затвърдя, че дузпата е меко казано пресилена. Съдията взе решения в няколко спорни ситуации само в едната посока и те не бяха в полза на гостуващия отбор. В материалите пише, че дузпата е спорна и всеки има право сам да си извади мнение за ситуацията. Относно емблемата съм си изказвал нееднократно мнението и съм отговарял по темата, че според мен е напълно незаконно, но аз не мога да си обясня, защото съдебната система в страната не е реагирала. Може и да не е била сезирана. Поздрави!

Отговор на въпрос от MyVoice

Господин Стефанов, убеден съм, Вие сте образован и ерудиран човек. Наистина ли не можете да разберете защо постоянно се повдига въпросът за наименованието на "ЦСКА-СОФИЯ" от гр. София? Ясно е, че въпросът не е нито до "сърцето", нито до предпочитанията, нито до пристрастията. Въпросът е в това, че едни хора НАГЛО се опитват да ПОДМЕНЯТ ИСТОРИЯТА! Едни хора АРОГАНТНО се опитват да ИЗЛЪЖАТ спортната общественост - и българската и международната. Защото искат да представят едно дружество, което просто е сменило името си, за друго дружество, което вече е обявено в несъстоятелност. И, това се прави за да ОГРАБЯТ ИСТОРИЯТА, ПОСТИЖЕНИЯТА, УСПЕХИТЕ но това фалирало дружество! Вие това проемате ли го? Съгласен ли сте с тази ИЗМАМА? Подкрепяте ли тази КРАЖБА? Ако не сте съгласен с това, ЗАЩО НЕ ПОМАГАТЕ ДА НЕ СЕ ЗАБРАВИ ИСТИНАТА? Всеки път, когато вместо "ЦСКА-СОФИЯ" пишете ЦСКА, Вие всъщност ПОМАГАТЕ НА ИЗМАМАТА да се настани в съзнанието на непредубедената публика. Така постепенно, с времето, с поколенията ще се заличи разликата, ще се извърши подмяната, ще възтържествува ИЗМАМАТА. Вие това ли искате? Вие лично и медията, за която работите? И, не разбирам, защо не ми отговаряте на въпросите? Обидни ли са, проявявам неуважение към Вас, ли? Моля, обяснете и това, защото вече няколко пъти не ми отговаряте.
Здравейте, Мисля, че постоянно отговарям на подобни въпроси и за това наистина не съм Ви писал лично на Вас. Аз никъде не подменям историята. Ако сте слушал коментара ми от вчера, ще трябва да имате представа как наричах отбора на домакините през цялото време. ЦСКА се пише предимно в заглавие. В текстовете се пише ЦСКА-София. Не помагаме на никаква измама. Няма как историята, постиженията и успехите да бъдат усвоени или преписани. Относно емблемата за пореден път ще кажа, че българската съдебна система трябва да се произнесе по темата, как така един клуб си позволява да я присвои, като тепърва ще се води търг за нея. Друг е въпросът колко зависима е тя, от кого е зависима и т.н. Поздрави!

Отговор на въпрос от ludyakon

И какво като е засада? еше да изравб
Здравейте, Нищо. Просто отбелязвам и отговарям на въпросите, които ми се задават. Царско село нямаше да изравни или поне така предполагам. Това не оправдава грешката на съдията. Ситуацията е безумна, защото Деса е в откровена засада от няколко метра. Поздрави!
  • 1