Отговор на въпрос от veteran1972

Нямам въпрос към Инес , но евала за коментара и за всичко което предавате по радиото и как предавате мачовете , браво и на Томето Русев за коментара по радиото отново ме просълзи , евала Томе може да си от Левски аз от ЦСКА но те уважавам , няма да мога да съм на мача в сряда понеже съм на работа , но ще слушам радиото и коментара ви ! Успех на момчетата и на вас !
Благодаря!

Отговор на въпрос от volimpartizan

Здравей, Може ли за малко информация дали билетите от елиминационната фаза на Евро 2015 важат и за двата мача или трябва да се купува за всеки мач отделно?
За фазата на елиминациите вече билетите са за всеки мач поотделно. За 1/8-финала Белгия - Германия от 6 до 25 лева. За нашия 1/4-финал обаче пропуските вече...свършиха!

Отговор на въпрос от bakotiu

Здравейте! Първо едно голямо браво на волейболните ни национали, които за пореден път ни накараха да се гордеем, че сме българи!!! Та на въпроса - след като спечелихме вече групата, кой от двата четвъртфинала в сряда ще е нашият? Първият или вторият - мисля, че домакина винаги играе късният мач, но все пак по програмата на официалния сайт нашия мач е първи? Мерси предварително!
Здравейте! Като домакин България има право да играе късния мач - от 20:45 часа! В програмата пише 17:45 или 20:45 часа в зависимост от решението на организационния комитет. Сутринта се чака потвърждение.

Отговор на въпрос от nikipi4a00

Здравейте, мислите ли, че България може да вземе медал от ЕП? и ако да защо мерси предварително!
Дали ще стигнем медалите?! Време е! Дали ще стане - ще видим. Ако го има огъня в очите и хъса...защо не?! Това Европейско е лично според мен едно от най-изравнените последните десетина години. Повечето тимове имат равностойни качества и възможности. Само моментната форма, възползването от всяка възможност и физическата готовност за подобен маратон, ще решат кои селекции ще са в Топ 4. Най-правилната формула обаче е мач за мач, без прекалено големи очаквания, а и така е най-сладко като се почетната стълбичка :)

Отговор на въпрос от kakasia

С неявяването на Димитров за купа Дейвис повдигнахте много хубава тема. Но е въпрос малко и на дипломация. Същите неща, но акцентът да е България, родолюбието, обичта ни към Димитров, дори когато ни е заболяло, че го е нямало или когато е прекалил със социалните снимачници. Не искаме да отблъскваме талант като него, ако ще и да е лекенце, само него си имаме. На времето Стоичков не беше стока, ама никак, но трябваше да играе за България, нямаше друг вариант. Предпочитам нашенце лекенце, отколкото подмолен чужденец със социална усмивка. Благодаря Ви, че все пак повдигнахте темата. Не ми отговаряйте.
Няма да отговарям - така пожелахте :)

Отговор на въпрос от kakasia

В момента всеки коментар може да бъде оценяван от потребителите. Според Вас не е ли добра идеята статиите Ви също да могат да бъдат оценявани от нас простосмъртните люде?
Това дали статиите да бъдат оценявани не зависи от мен. И държа да подчертая, че не съм съгласна с използваното определение "простосмъртните люде"!!!

Отговор на въпрос от kakasia

Какво Ви е мнението за това? http://gong.bg/profile-138509
Какво точно искате да коментирам?! Мненията, изказа, темите?! Всеки има своята свобода да се изразява както иска, да има свое мнение и да го вълнуват различни теми.

Отговор на въпрос от Доктор Хаус

Здравей! Какво е мнението ти за новия формат на Световната волейболна лига (с участник България,естествено)?
Световната лига е комерсиална надпревара и всякакви промени са възможни. Новият формат ще предложи нов вид предизвикателство за националните отбори, а това, че България ще бъде отново сред най-добрите е двоен плюс – за самите играчи защото ще спорят с най-класните съперници и за публиката защото ще може да гледа качествени мачове. Все пак какво по-хубаво от това де играеш и да гледаш как волейболистите ни излизат последователно срещу Сърбия, Русия, Полша, Бразилия, САЩ и т.н. За съжаление само в България няма да има мачове, но някой ден отново….пък и ако вземем финалите :) А относно регламента за 2016 година (причината за промяната нека си кажем е Русия) според мен е предизвикателство – без обособена група и уикенд-мачове, а три турнира и то в рамките само на един месец от 17 юни до 17 юли, тъй като сезонът включва и олимпийските игри в Рио де Жанейро. Като цяло форматът е подобен на женското Гран при.

Отговор на въпрос от kakasia

Вярно ли е, че основното меню с категориите спортове е платено? В тази връзка смятате ли, че платеният журналист е мъртъв журналист?
Здравейте! От вас чувам НОВИНАТА, че основното меню е платено! Мога да Ви уверя, че не е така. Изборът на спортовете е спрямо рейтинга, които имат те в България. Интересът на хората и масовостта определят това! А относно това дали платеният журналист е мъртъв журналист – аз не мога да коментирам защото изказвам лично мнение и не знам какво е да си платен.

Отговор на въпрос от Bugsy

Ще стане ли България европейски шампион по волейбол?
Да, ще стане! :)