Отговор на въпрос от stelisti

Хей.. :)) може ли да ми кажеш кои са момичетата на снимкатаа на статията.. http://gong.bg/volleyball/nacionalni-otbori/volejbolistkite-ni-zaminaha-za-svetovnoto-do-23-godini-340411
Гергана Димитрова, Жана Тодорова и Мирослава Паскова

Отговор на въпрос от stelisti

Хей :) може ли , да ми кажете.. вашия дрийм тийм във волейбола това е моят отбор.. Максим Михайлов , Робертланди Симон , Матей Казийски , Османи Хуанторена , Мурило Ендреш , Теодор Салпаров , Бруно Резенде Треньор - Радостин Стойчев
Здравей, Stelisti! Посочил си доста интересни имена. Никога не съм мислила за подобна класация /да я наречем/, защото като цяло смятам, че изборът никога не е до край обективен. Има доста стойностни състезатели, които заслужават място в подобен състав, а местата са ограничени. В този ред бих могла да споделя имената, които ми изникват на прима виста и които по мое мнение заслужават място в такъв отбор. Предпочитам да заложа изцяло на българското, като смятам, че не е редно да пропуснем волейболисти като Матей Казийски, Николай Желязков, Теодор Салпаров, Николай Иванов, Любо Ганев…Мисля, че трябва да посочим и Пламен Константинов, както и Цветан Соколов. Колкото до селекционера, бих отличила две имена – Радостин Стойчев и Тодор Пиперков.

Отговор на въпрос от Доктор Хаус

През коя година е последният мач на Боби-светкавицата за националният отбор?Тези постоянни контузи,когато дойде важен волейболен форум са ми малко странни.Каква е истинската причина за отсъствието му в отбора вече толкова години?
Здравей, Доктор Хаус! Първо, поздравления за теб! По въпросите, които задаваш и на останалите колеги, съдя, че имаш разностранни интереси. Адмирации за това. Колкото до това, което ме питаш, в действителност аз не бих искала да навлизам в подобни теории на конспирациите. Надявам се да няма нищо съмнително около тези травми. Що се отнася до последния му мач, за жалост не мога да кажа конкретно.

Отговор на въпрос от Natiexy

Здравей Симона.Прочетох отговора ти по отношение на братята Братоеви. Аз от доста години гледам волейболния ни национален отбор и винаги съм ги подкрепял. Всички знаем че трябва да се избират най-добрите играчи на база моментна форма. Просто няколко решения на националния селекционер и треньор са ми малко странни. Защо беше извикан Тошко Алексиев предвид че видимо не се чувства добре и говорим за психическо състояние като играч? Още на финала в Баку се видя че големият брой грешки които направи го срина. Днес също се видяха такива признаци и добре че бяха играчи като Ники Николов и Владо Николов и всички останали разбира се които просто го покриха. Другото необяснимо нещо е защо взе 3то либеро про настъпилите контузии като можеше да вземе някои измежду Жани Желязков или Чернокожев които са млади непознати играчи за противника които направиха много силни игри в Баку. Иначе ще стискам палци да победим Франция днес макар видимо че и двата отбора нямат място във 2 лига. п.п. Съжелявам за дългия въпрос
Здравей, Natiexy! Поставяш наистина интересни въпроси. В действителност някои от последните решения на треньорския щаб породиха дискусии, но трябва да отчетем, че всеки селекционер, в това число и Пламен Константинов, има гласувано доверие и носи своята отговорност. Наистина Тошко Алексиев показа известни колебания. Предполагам обаче, че опитът, който притежава кара Константинов да залага на него. Общо взето мненията за Алексиев като че ли по-често са полярни. Винаги има „за“ и „против“ неговото участие. Аз обаче не мисля, че трябва да бъдем крайни в това отношение. Колкото до Желязков и Чернокожев, споделям мнението ти, че са млади и талантливи играчи и истински вярвам, че в бъдеще те ще играят основна роля в националния ни отбор.

Отговор на въпрос от radi19999992

Здравей, Симона Заслужават ли място в "А" националния отбор по волейбол близнаците Братоеви?
Здравейте! Благодаря Ви за въпроса. Разбира се, че всеки състезател с качества, в това число и братята Братоеви, има място в представителния ни тим. Но също така естествено е, че не може всички да играят. Каквото и да се е случило, не бива да се правят драми. Истински вярвам, че селекционерът ни има своите основателни причини, за да вземе подобно решение. Също така смятам, че работата на треньорския щаб е специфична и именно това са хората, които най-добре знаят каква е формата на даден волейболист и дали би могъл в конкретния етап да помогне на тима.

Отговор на въпрос от stenly

Здравей, Симона. Моят въпрос към теб е: Смяташ ли, че с новото ръководство Левски ще стане шампион още през първата година?
Здравей, Стенли! Първо благодаря за въпроса! Като цяло имам съществени и смятам основателни съмнения, че това може да се случи, по ред причини. Левски закъснява със селекцията, а изграждането на стабилен отбор е бавен процес. Смятам, че преди да се мисли за такива успехи, трябва да се изчистят всички финансови проблеми, а такова мнение изразиха и от клуба. ;)