Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Левски в Европа, Сити с требъл, а Микре-Тире с нулебъл, от калъфки седемлебъл.
" Играчът винаги трябва да напуска полето.... " край на цитата. Нещо гугъл транслейта не ви е превел както трябва, а?
Питекантроп, станал за резил на цяла България преди няколко години, сега си прави майтап с почти цяла България. Моля ви, не му се смейте.
Че напускат - напускат, ама не Олд Трафорд.
За пореден път се изумявам - след Андреа, друг мъж се казва Ваня. По телевизията пък дават един австралопитек Маги и брат му Джуджи. Днес шеф на борбата станал Дани. Утре президент ще стане Мими. Бахмааму
Много ми е кеф да чета как невисокия оправдан заможен бизнесмен се гаври с т.н. легенди на мъртвеца. Но, нека сме честни - истинската гавра ще бъде когато съобщи, че връща Литекс в Ловеч. Но нека да почакаме до утре, когато гелосаната микренска подлога ще си подаде оставката. Всичко свърши посерковци.
Нема се плашиш. И Литекс си смени името и беше напуснат от кюстендилските си приятелки. Сега Руди-литекс.бг.ком.гела влиза в затвора и Литекс си отиват у Лоич.
Ам ко ш прайм ся? Кой ши изпълни пуследното жилание на заможния шмъркялник?
Тц, тц, тц, мой ли такоз нещу - мъж да се казва Андреа? Кви са тия родители, едното да го кръстиш Петко пък другото Андреа?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Бати Петьо, не плаши феновете на Бирое. Ясно е, че ще те изгонят и от там, но заралии си обичат Олимпик Галата (Тетевен) и ще съберат парите за неустойката ти. Още един милион ще гушнеш, а? Евала бати Петьо, машаала.
Ко речи, ко?
Сандра Велчева-Хънт. Това е нещо като Иван Велчев-КюстендилецЪ. На ножЪ, На пистолетЪ, На бананЪ, На ЛовечЪ. Мухахабахахаха
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Якооооооооооо !!!
Левски е вечен!!!
След Иван Вуцов и на Тодор Барзов синовете и внуците се оказаха пълни боклуци и отрепки.
Микренски подлоги, отправете си статията. Вярно е, че Ливърпул отнесоха седем парцала, но това стана миналия сезон, а не този както сте написали.
Браво, така се прави, а не като онези дето си оставиха отбора да умре.
Респект.
*Спартак естествено, а не Септември.
@DUHAMO_Cqp Нищо не знам за това, но ти ще ми кажеш - имали сме дългове, които не сме искали да плащаме, затова собственика на Септември си е преместил отбора в Подуяне с маркетингова цел ли? Платил ли е на наркоманите от агитката да припознаят Левски - София? Най-верните ни фенове създали ли са Левски 1914 от най -ниското ниво? Как са завършили мачовете между двата отбора Левски - числото срещу тирето? Баба Дора била ли е тогава синдик на истинското Левски? Обясни ми.
И ко толкоз имаш да кажеш ве? Литекс си смени името с маркетингова цел и се премести на ЕКО Тоi Арена. Така наречената СВИНЩИНА.
Респект! Поклон!
@Mirosvel Вече ми става тъжно за припунгерите. Възможно е сред тях да има хора със семейства, с деца, с нормална работа и дори известни личности. И защо ги наказват така Мъри и Наско??? Защо са се заели да спасяват Левски причинявайки толкова мъка на горе споменатите? Наско, Мъри, сърца нямате ли? Имайте малко милост към отрудените хорица от Ловешко-троянската околия.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@Кашчей , защо обиждаш хората? Това, че правят федероси на невисок заможен шмъркялник, означава ли че са мършички нещастни?
Бухахаха, как се обръща палачинката. Допари ли ви под крачетата. Ясно ви е, че Заможния ще си бие камшика, нали? Не чувам, нали? А, а?
@BAT UGOR Как въпросително изречение завършва с удивителен знак? И защо пишеш едно и също във всички сайтове, дядо попе?
Странно, Кюрда нищо не спомена и за мача през май 2013г между Литекс и Локо София. Тогава водения от него Литекс се наведе и разтвори бузи на водения от Емил Велев Локомотив. Мнооооого странен мач, ама много.
Кюрде, като си казал А, кажи и Б, а най-добре кажи и В, т.е., че никъв йух не става от теб.
  • 1