Много прилича на историята с нИдялков - Кюрда взема някой лев, а след половин година Кръстев отива в Рязанград.
Дъжд не вали, дъжд не вали,
Ех, отбор си нямат те дори.
Припознаха се в тирето,
Сакалиев го боли дупето.
Стойко го боли защото
Иде ново припознаване в Числото.
Тази повръщня е написана от кюстендилската слива - Паисий Кюстендилски. Оня плондир Жиуотното и той вероятно е повърнал. Пишете ли Микренската история, а? Пишете, пишете и пренаписвайте, микренски боклуци.
Не са прави. Тройчо нье йе такъф чувек.
Често се питам какво е чувството да си припунгерица, и какво е усещането да не се сбъдне мечтата ти и Левски да умре, като комунистическия урод.
@free0909 За какво му е Дубай? Београд върши същата работа. Много по-близо е, и ще се търка в мустакя на аверчето си Цецоу.
Хахаха, ще има ново припознаване. Числото от предатели, авиатори, обелки, мурви на мастията, подлоги на Дебелию, сектанти и безродници ще станат истинското и законно цесека, извървяло честния път до елита, подобно на някои европейски града. Кюстендилската слива, Роска животната, Дърпатката - феята на зъбките и ГА агент Ставри ще са флагманите на новото припознаване.
Големи глупости преписвате.
И тук правеше същите магарии - спореше със съдиите, търкаляше се по терена, падаше на колене, псуваше съперниците, обиждаше в ефир, но микренскооранжевото бефесе не смееше да му направи нищо.
Хахаха, откакто цесекату умря, всички прупундерици мечтаят и Левски да го стигне същото. Но освен един син йух за ловешките шматароци, друго няма.
Какво ли е чувството сън да не те лови, че Левски все още съществува? Това е въпрос към Дебелию и всички припундери.
@Bigi Също така нарекоха EkoToi Арена кен.еф
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Неизбежно беше да го привлече някой европейски гранд, след фурора който направи в НФСБ Румъния.
Симпатична е, но не става за порно филми. За там са идеални Стойка Стоилова и Величка Дихонова.
Няма никаква грешка. Никой не е написал, че търновския ром е станал треньор на ЦСКА-София (София).
@BaLoN Прав си, голям срам ще бъде мача между цска тире София от град София и цска интервал 1948 от град София.
Най-после хубава новина за всички припундери - това ще е края на числото, ако назначат търновския ром. Така ще остане само тирето.
@kikoem Това нещо оранжевите им припознавачески кратуни никога няма да го разберат. Или ........ освен ако .... много добре го разбират, но се правят на бити с оранжев парцал.
Къде се е чуло и видяло тумор да вика на друг отбор тумор?
Не само сърбите ами и всеки нормален българин се гаври с Франкенщайн - ГМО урода Цисекс тире Микре тире Етрополе от Лоич.
Пиянството на един народ !!!
@KKurtev Тоя е върл припундер. Във форума е познат като форумния палячо.
Сигурно е на 45-50год., но постовете са му като на 12 годишен пъпчив чикиджия.
Отлично написано и най-вече подплатено с факти. И до фактите - пак факти. Жиуотното и кюстендилската слива ще пукясат от гняв.
Андре Пиер Жиняк и "Господари на ефира" харесват това.
И ние сме отвратени от навеждането ви срещу Тирето.
Тоя вече е задраскан с дебелию флумастер.
Ейййй, оказа се, че испанския волейболист е сол**ш**а на наркомана. Само на него каза за колко са "продали" цигането у Америката, първо на него се "помоли" да си тръгне, само на него каза, че фалита е близо и точната бройка на изгонените чужденци. Кога си станаха толкова близки?
Нормално е космонаФтина да завижда на италианския инвалид. Все пак оня почти вкара гол в Калчото, докато нашию почти изтърка резервната скамейка там.
Трябваше да изпратят ракета или совалка, нали селяка е космонавтин.
  • 1