@TheOne Попа трябва да го уважавате и след смъртта му. Той единствен изпрати покойника подобаващо, така както се полага на мъртвец (05.05.1948-09.09.2016) Докато той разнасяше кадилото, всички пеехме "А цска умре. але, але"
@TheOne Не ти се получава да си оригинален, но можеш да ни припомниш преди 15-тина години, дали при покойника се подвизаваше Гей?
Браво бе Ники, браво. За Ibrahima Gueye може да е Ибрахима Гай, а за Magaye Gueye не може да е Магай Гай, трябва да е Гей. Все едно - за Крушовица може, пък за Пазарджик не може. Гейове сте вие, които казвате на Литекс Цска.
@TheOne Ай беш в Микре и не го мисли....
По-скоро тия бълвочи ги е писал Величко Дихонов. Може и Трифон Попов да е добавил нещо от себе си, но със сигурност мангала няма нищо общо с оранжевите писанията.
Наркомана разпродава отбора и ще го върне в Ловеч само с юноши, но мишките от форума на Литекс се кефят. Те се кефят на всичко което прави Невисокия. Ако ги върне на село, и на това ще се радват, ще казват че е за добро.
Господ си знае работата: Преименуван отбор има преименуван директор и преименуван спонсор. Назначава преименуван треньор и играе в Европа срещу преименуван противник.
Хихихихихииихихихихихихи
Стойкас Стоилас а и някои превъзбудени пубери от оранжевия форум твърдяха буквално следното: Трансферът на Каганга ще бъде за умопомрачителна сума за българския футбол.
Мухахахахбухахахахахахахах, че той Гела си продава защитниците за повече пари.
@TORO1906 И ти не си прав. Не го продава Литекс. Продава го цска-София(София), което е новото име на Литекс.
Супер, че ми скъсваше нервите.
@Stado Ще играем с Лудогорец, по подобие на Литекс, които по повод 20-тата годишнина от първата им титла на 05.05.2018 замениха Ливърпул с Лудите, а Металика замениха с Данчето Христова.
Шш, Ники, споко ве, ще ти се спука злъчката. Аз например се кефих когато "червения" юноша Станислав Ангелов играеше силно за Левски в ЕКТ, но я кажи какво е чувството след някой гол на "синия" юноша Ивелин Попов в ЕКТ в полза на любимия ти отбор - съперника на ФК Рига? 8 гола е вкарал все пак. Помниш ли ги всичките? Пък и Йеленкович - много мачове изиграл в Европа ве, истинска легенда на ЦСКА-София (София).
@Blue.Bear Прав съм я, аз и във форума пиша истини, ама има един комплексар, който ми раздава банани налягане и наставане, само и само за да угоди на Величко Дихонов и Трифон Попов, които му плащат да банва всеки, който казва истината за новото име на Литекс.
Всички пишете глупости. Естествено, че сториха гаф и бързо си го поправиха. Недопустимо е от УЕФА, да не знаят, че от две години Литекс имат ново име.
На тази платена успокоителна статийка не вярва дори и този, който я е съчинил. Гаврата на микренския наркоман с кюрда продължава.
Вярно е, че ви приляга. Все пак не сте играли там от лятото на 2015г. когато отпаднахте от Йелгава (Латвия). Продължавай все така с изявите на терена. След миналогодишното ви отпадане още на жребия (чудовищен, без аналог в световния футбол резил), в теб е надеждата за поредния ви евроидиотизъм.
Баси, на преименуван отбор се падна преименуван съперник. Треньорът им и той преименуван.
Господ си знае работата.
@EuroIdiots1914 По-голям резил от това да отпаднеш на жребия, има ли ве? Ами NBUL?
Цървул оранжев.
Тази година ще има ли отпаднали още на жребия, или когато си кажеш всичко точно и ясно пред КАС, УЕФА се съглася с теб, че си наследник на четирикратния шампион на България?
@Simoen_Simov На 17 точки сме зад цска-София, отбор който няма нищо общо с ЦСКА. Така казаха ГГ и Стоилас. Това са хората, които ако се върнат в Ловеч, набързо ще припознаете и авиаторите. "Вие Литекс сте, и на Гришата, проститутки сте."
@TheOne Само малоумник може да припознае тоя, който го е изнасилил брутално с Осъм на нула.
@TheOne Ама не съм припознал Литекс-Етрополе-София (София) за ЦСКА (R.I.P.), нали?
@iivailo Кога е фалирал Литекс?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@sly Ей говнар, не ти ли е известно, че у ве групата беше покойника ве? Тогава микренския наркоман купи купата в полза на несъществуващия вече отбор. Последния трофей на Кърпачев, Лекс, Ловеч, Литекс (сегашен цска-София) е от 2011г.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@balef Сирака отдавна се продаде на микренския наркоман. Няма шанс скоро да се върне, пък и троянско-ловченски коне не ни трябват. Да си пуши пурите със шмъркялника и Стойнето и да плюе по-малко по нас. Много му здраве.
Ти на кой стадион си се родил ве, чалма? И зет ти е чалма и внучката ти е чалма. Естествено, че кюрди на нашия стадион няма да се родят. Бахти и наглото копеле си кюрде, честно..
@Duhajte_supata Аз пък съм сигурен, че през твоя съзнателен живот не помниш последния ви трофей от 2011г. А, ловешки миндил?
Нормално е да се върне, все пак тук прекара 6-7 години и е запознат с обстановката. Може да се завърнат още и Г.Миланов, С.Славчев, С.Попов, В.Божиков и Дока Мъдурейра.
  • 1