@habibi1914 И аз съм в очакване на още завистлива жлъч, но нещо им спря тока. Сигурен съм, че могат още. Нямам търпение. Вечерта е тяхна.
@peliforewer успокой се ве, каун. Никой тук не го еве кога си гледал мачове на покойника. Фактите са следните: Тиквуня разреши на Литекс да му сменят името и да го преместят в София. Марш да спиш.
@Dr0w вие припоците не се ли радвахте когато шмъркялника смени името на Литекс и го премести в София?
@Боримечката преди три години Литекс и Чавдар Етрополе се заобичаха, взеха се, и се роди "тире София.
За нас това е гуут, гууд, но за някои е НОУ гуууд, Ноу гуут.
@Duhajte_supata Ние не искаме да имаме общо с Щрабаг. Искаме да дават кинти и те това и правят.
@makedonski, много си гаден.
@balef Това кой го е казал?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Жалко, искаше ми се още да се любуваме на този палячо. Изненадата обаче е, че го сменя Супата, а не узкуфялото сръбско
@Mirolio Викаш "Литекс тире София тире Етрополе" би му прилягал повече?
Честит празник оранжеви педеруги.
@Rozova_Dolina_FC припок да говори за лапане, бахти и наглеца. Нали ти първи налапа на джуджето пишльока ве.
@Martinez1948 микренска курво, колкото пъти да напишеш една и съща повръщня, няма да промениш фактите, a те са, че Литекс си смени името и се премести в София.
Оранжеви припочета, оцеляхме за разлика от вас, микренски помияри
Баси, тея уж щяха да ги закриват, а са единственият отбор, който си направи селекцията преди началото на подготовката. Ужас. Само те ни липсват у А групата. Как ще ги разпознаваме? Може би"числото" срещу "тирето"?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@FaxFromKazan Прав си. Лъжат гаднитИ копИлета. И наркомана от Микре разправяше, че ще спаси покойника цска, но на практика се опита да го преименува на ФК Лупи, и като не успя, преименува Литекс на тире София.
@Simoen_Simov какво ще гледате ве боклук? Как, и в третата година от смяната на името на Литекс, оранжевите изроди ще гушнат трета поредна калъфка? Три от три. 100 процента успеваемост.
@Simoen_Simov Няма такава наглост, но от гнусен припознавач само това може да се очаква. Припознавач да обвинява някого за продажник. Ами нали вие плюехте и замервахте юношите на вече умрялото цесека, само и само да може Литекс да се премести в София. Продадохте се на гнома ве, цирей.
@Simoen_Simov Симоене, преименуван припознавачо, не ме брига има ли изолация. Важното е, че Черепа и Тиквуня ще ни спасят и няма да сложим тире. Набий си това в оранжевата куха лейка.
@Simoen_Simov Припознавачите сте долно племе. На Литекс казвате Цска, а на 6 години казвате 10-20. Микренски помияри.
Черепа почва с минус две милки.
Кофти.
@Simoen_Simov За кабриото има 6 години разсрочено плащане. Но интересното е това, как точно ти се припозна, като припок, щом ми отговаряш.
Баси, само 2М лева ли са ни задълженията? Че това е повод да се напием от кеф. Припоците сънуваха 25М, 30М,.....50М.
Уй бате.
@amoros цяла България се гаври с ГМО урода " Чавдар тире Литекс тире София", заради фенове като теб, които от три години са налапали пишльока на гнома и му лижете ануса.
@Duhajte_supata Да, няма да слагаме тире. Тирето го сложихте в Ловеч и се преместихте в София.
@amoros, припознавачо гнусен, не е чертичка, а тире. Тире, което ви бърка в оранжевите свинктери, за да ви припомня микренското ви минало. Жалки подлоги на шмъркялника.
@amoros няма да е лошо да си гледаш Литекса, които бяха изхвърлени в Б група и административно върнати в елита с ново име.
Като че ли, няма да умрем и да сложим тире, като ония, розово-оранжевите припсове. Бухамухабухахахаха.
  • 1