Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Гонгажии, ако Лайнежа се изхрачи по адрес на Сираков ще пуснете осем статии на тая тема, ама като напише за число и тире си траете като ж. п. органи. Един цитат от Христо Петров за вас: "Чисто кафяви журналисти си избраха да живуркат в дом за глисти".
Не можете да смятате. Ако е роден 2002 г сега е на 16 години, а не "само" на 18.
@eddie По-добре големи приказки и големи лозунги отколкото голяма свинщина.
Сага е имало само в припознаваческите ви кратуни.
За ужас на оня боклук Младежа и пиянката Курдов.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Хм, браво, добър коментар. Очаквах да нападне съдиите.
Е, поне той и Петър Курдов ще са "левскарите", които ще заспят доволни, че последно време им се насъбра. Не им беше лесно.
Какво ви става бе хора. От заглавието става ясно, че мачът е на Коматево и едва ли не си ги бием там редовно. Аз лично не помня кога сме ги били там последно. И за какво подяволите цитирате сумите които дължим, които освен, че не са верни, а и се знаят от месеци. И накрая - нашият отбор се казва Левски, а не Левскиу. Пълна аматьорщина, нямам думи.
@peliforewer Споко, още вчера ти написах, че няма логика Ганчев да изпусне многото милиони. Просто удари по масата и каза, че повече няма да търпи феновете да му се месят. Добре измислено, спор няма.
Естествено, че ще остане. Да не е луд да изпусне мангизите през лятото. Едно блъфче и вече Кюстендилската слива и Жиуотното ще са меки като памук. Сега и целия отбор да продаде, никой копче няма да посмее да му каже.
Още ли има наивници, които да си мислят, че това не е блъф, театро, или както искате го наречете. След няколко месеца му идват много милиони, няма логика да си бие камшика.
@peliforewer За 25 години във футбола Гриша Ганчев е показал, че за пари ще продаде и майка си на дявола, а тук става въпрос за мнооого пари. Само наивник би повярвал, че ще ги отпише с лека ръка.
На теория е така. ЦСКА-София си ги заработиха паричките. Обаче .... някак не ми се вярва юни месец да има едни сигурни 16 млн. лв. ( вкл. 6 млн. от Ростов) и микренеца да си бие камшика три месеца по-рано.
@sly Припунгере, потърси у гугълЪ за Барбуков и Бербатов и тогава се изказвай неподготвен.
Феновете на Левски също поздравяваме Барбуков по случай празника.
ЧРД Митко, бъди жив и здрав. Имаш много здраве от най-добрите ти приятели - Митко Иванков, Предраг Пажин и Гонзо.
Дано получи квалифицирана дермална помощ от френските кожни специалисти.
Микренските " медии" се давят в жлъч и злоба. Чудят се какви помии да измислят. Значи сме на прав път. Продължавайте, а ние ще се забавляваме.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Ха, ха . Понеже сте били във В група и сте събрали 57 00 BGN за автобус, вие сте открили топлата вода ли?
@SPACER Така е, не е лесно. Живко вчера каза кой е лесния път без да визира никого, но микренските припундероци начело с тъста на Айкут Рамазан се обидиха. Що така?
@ddryanov Лешпер, ще ти отговоря - за последните 11 месеца съм помогнал ФК Левски от град София с около три мои месечни заплати за: абонаментна карта за остатъка от сезон 19/20, виртуални билети, банкови преводи по сметката на клуба и по сметката на Тръста, множество артикули от фен магазина, множество преводи в helpkarma, абонаментна карта за сезон 20/21 и семейна членска карта. Ти какво направи, за да спасиш отбора си, припознавачо?
@blue_bear Не беше точно така. Чавдар Етрополе се преименува на Цска 1948, след това придоби Литекс Ловеч и чак тогава се преименува на цесека тире София тире Микре. Лайнарщина от класа,но само това успяха да измислят Тиквуня, Крадлев и Емо Пурата. После Фк Правец се прекръсти на Чавдар Етрополе, а Ботев Луковит стана Литекс Ловеч. И тия от EKO TOi Арена ще говорят за морал .....
@makedonski То това е любим момент на цяла България, не само на теб. Но си пропуснал да отбележиш, че освен да замерват играчите СИ от школата, припундерите ги плюеха с мазни храчки.
Лека полека всички гузни и негонени ще се покажат. Очаквам и Величко Дихонов да излезе с изявление от микренската околия, как е подал ръка на комунистическия вече умрял урод.
@ddryanov Споко ве, сопол. Ще пукнеш някоя анална вена от яд и завист. Ще спасим отбора си, няма да припознаем Литекс тире Етрополе.
Кюрда е кух като хралупа и се хвана на въдицата. Гузен, негонен бяга. Кой е казал нещо за четирибуквието, че тъста на Айкут Рамазан се опитва да разсъждава?
Благодарим ти за всичко, което направи за Левски. Без теб не се знае дали щеше да ни има.
  • 1