Чудовищен залог ?!?!? По скоро чудовищна печалба, залога си е съвсем в границите на нормалното ;)
Пардю показа и бунгалата на базата на отбора в Панчарево: „Казваме им бунгала, но са доста яки. Английската ми закуска е тук до чайника. Това е малкият ми офис. Само едно малко легло, но футболистите имат по-широки легла и понякога спят по двама”. хаххахаха
Браво Алберт, само на 16 стотни от подиума, благодаря за емоциите... поклон!!!
@replay Точно от това което казваш няма нужда Левски!!!
https://dsport.bg/media/112/_r1w4536~1.l.jpg
Като преди това трябва да преиграят полуфинала, и после да се види в преиграването кой отбор ще се изправи срещу Италия.
Долара, не лева!
Откри се възможност - мач без значение и тотото беше организирано от бат венци!
Явно страничния съдия си беше некадърен! Ощети и двата отбора с даването на несъществуващи засади!
Той Балъчето се води мениджър, дреме му на ... за пейката ;)
Стойчо Младенов
@champoine1 и оранжевите имат 2 или 3 блокирани удара мисля, което още повече показва преимущество в атакуващия план на мача за локомотив, въпреки, че съдията не позволи да спечелят едно единоборство, успяха за 15-20 мин през второто полувреме на какво са способни - развинтиха ги през тези минути!
Просто съдията не остави локомотив да вземе едно единоборство - смешни нарушения! Натика ги в собственото поле! Особено първото полувреме, мисля че фаловете бяха в огромен "аванс" за локомотив. След мача Занев вика не може след всяко ох и ах да се свири фал... хаххаха един вид да са свирили още по малко фалове на тях, просто нямам думи! В края на мача футболистите на локото вдигаха ръце при всяко единоборство да покажат, че не нарушават правилата, и то това при критични ситуации в последните минути на мача. Смятайте какъв ефект е оказало съдииството!
@champoine1 абсолютно си прав! Мача отиваше на резил за оранжевите! Видя се през второто полувреме за 15-20 мин. на какво направиха оранжевата защита, изглеждаше почти така като на мача в разград - плачевно!
@reddevil80 Погледни пак повторението, юмрука на Кайседо през цялото време на полета - момента след контакта, беше на лицето на вратаря, не че го удря но е там, и при преземяването все още е там - тука вече имаме удар просто заради гравитацията! Случайно го забелязах на едно от повторенията!
Може би имате в предвид височинен турист а не алпинист! Разликата е огромна :)
@dzengavtu е тогава кажи кой отбор е твоят, от двата, в класацията https://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/tenyears/
Интересно е, че в класациите има два отбора с много близки имена ;), а също така може да се види по годишните коефициенти как един оранжев отбор има до определен момент коефициенти и от същия момент един нов отбор почва да има такива.
Не знам каква класация гледате! Ето тук може да видите 10 годишната класация за европейските турнири:
https://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/tenyears/ , ето ги българските участници в класацията: https://ibb.co/23JvB6s
@CTEoloAH По добре ти прегледай видеото още веднъж. Точно малкия шуми предизвика катастрофата, след като безумно затвори съперника и го удари, след което той загуби управление, заради спукана задна гума и се удари във вече изпреварили го болид!
@S0FIA_1923CSKA Омръзна ми да слушам за тази дузпа на Етър! Дузпа има - първо, че е точно пред гол линията и второ има движение на лакътя, който е подпрян на тревата, към ребрата с цел да намали пролуката за да не мине топката както и стана! Гледайте повторенията и то не на забавен кадър защото действието не се вижда. Относно играта с ръка на линията на наказателното поле - не се гледа къде е стъпил човека който играе с ръка а се гледа къде е контакта - ако вратар се хвърли и хване топката и с цел да я запази в наказателното поле се извърти и краката са му останат на вън а топката е вътре, което се случва много често, да не би да му свирят игра с ръка? Така, че от един размазан стоп кадър, да се прецени дали топката която е в торса е точно вертикално с целия си обем на линията, е меко казано несериозно!!!
"Сираков призна за голяма чистка в Левски - ето кои играчи изхвърчат" заглавие което просто не знам как да определя! Даващо информация колкото самата статия, а и също толкова голямо като обем! Как би било ако беше така: "Сираков призна за голяма чистка в Левски - клуба се разделя с надценените играчи"
Не освободиха от отговорност не означава, че остава! Нямам думи за упадъка на сайта след реформите! Всички статии са от типа: Сензация, Избухна, Невиждано и т.н., също така абсолютно неадекватни - не даващи информация заглавия, като "... реши, вижте какво бе решението" вместо "реши да остане в...". Всичко с цел долнопробен кликбайт - лека полека ще се превърнете като долнопробните жълти сайтчета, а колко бяхте напред пред останалите... съсипахте един развит проект!!!
Arda Kardzhali (2.650)
Beroe (2.650)
Botev Plovdiv (2.650)
Cherno More Varna (2.650)
CSKA Sofia (2.650)
Etar Tarnovo (2.650)
FC Dunav Ruse (2.650)
FK Botev Vratsa (2.650)
FK Vereya (2.650)
Levski (3.500)
Lokomotiv Plovdiv (2.650)
Ludogorets (26.000)
PFC Litex Lovech (2.650)
Pirin Blagoevgrad (2.650)
Septemvri Sofia (2.650)
Slavia Sofia (2.650)
Tsarsko Selo Sofia (2.650)
Vitosha Bistritsa (2.650)
Не важи за текущи играчи. Поне така казаха само за нови.
Добре е, че все пак нещо пишете и за втория ни ешалон! Но защо не давате и друга информация, кой става 3-ти, как става трети, също така информация на колко точки е третия от втория и т.н.! Дълго е за обяснение, просто ще дам пример с напълно обективната статия за загубата на Левски от Лудогорец: (цитат) "С оглед на играта Лудогорец стигна напълно заслужено до победата, с която на практика шампионите слагат край на шампионските амбиции на "сините". Разликата между двата отбора става 8 точки. ЦСКА пък се възползва от поражението на Левски и отново еднолично е на второ място. "Червените" обаче остават на 5 точки зад лидера."! Видиш ли обаче тук пределно ясно, грубо и безочливо не се споменава кой отбор е изместил Арда, как да разбираме това ?!?!?!?! Може ли да дадете статистика по колко статии има на кръг за ЦСКА 1948, и колко за други отбори от 2-ра лига като Царско Село, Арда, Монтана, Локомотив София, Черноморец? Ако Ви е срам да дадете такава статистика, то тогава ние можем да я направим! Ако я направим ще дадете ли своя коментар защо е такава... Вие знаете каква!?!?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Колко и да го плюят лапетата и една шепа фенове - Венгер е голям! Поклон! Просто вече е време за промяна, няма как приказката да е без край!
krasimilkov, какво да се прави - стара генерация, трудно се свиква с чуждиците. За човек е важно да знае най-милото - тате, мама, родина и т.н. Другото е простено, поне за мен! Объркана чуждица е като шльокавица, има и рима :), всеки ще те разбере! Важното е да не бъркаме по-важните неща, тези които никога не трябва да се бъркат! Тези които ни определят!
exsix смяташ ли, че много по-слаб "отбор", от други отбор/отбори, заслужава титлата в едно "първенство", независимо кой е отбора и кое е първенството? Питам защото се съгласяваш с "Като се има в предвид колко класи са над вас!" - "ТАКА Е".
  • 1