@Asen4o59 Гледай го пак, засада нямаше. Да си направят стадиона накрая и да си сложат камери където трябва, че да спрете с тъпотиите. А дузпата си беше спорна, поне от повторенията, които показаха. И що не дават дузпи срещу Лудогорец - ми щото Моци не е толкова тъп да хваща за ръката нападателите и не им скача в краката.
@spravedliv_66 Справедлив, не знам от кой отбор си, но ти пожелавам вашия отбор да продаде другото лято двама футболисти за 8 милиона евра и после да съжалява, че е изпуснал Байер Леверкузен.

Иначе се видяха пипалата на Орбан докъде стигат в Европа. Да ти изгонят най-добрия футболист, задето е настъпил бялата линия при фал...

Но е факт, Аутуори снощи гледа мача от първия ред, да поведе с 2:0 срещу Байер и да стои така...
Много е неадекватен Хубчев в това отношение, в Лудогорец има (и е имало) перфектни футболисти с български паспорти за повечето позиции, като почнем от вратаря Ренан, ама той се прави на националист... Какво щяха да са Германия, Хърватия, Франция и т.н. без чужденците?
Успех на двамата българи в състава на Левски!
Къде са ви юношите? А българите?
@hydetoshi Лудогорец е печеливш и работещ бизнес. Виж, Левски и ЦСКА са на издръжка на едни чичковци с куфарчета, явно по друг начин не могат (а и така са свикнали от комунизма). Когато отбора си се самоиздържа и дори е на печалба, той не разчита на президента да "оправя нещата" с нап, енергото и други кредитори, за да съществува.
На 35тата секунда от репортажа всичко става ясно. Играч на Верея остава сам срещу вратаря, вижда, че страничния съдия не е вдигнал флаг, не чува свирка, спира и изчаква защитника да вземе топката. ЕВАЛА ЧЕРВЕНИ!
Вечното дерби, 7 българи в двата отбора. Говорете ми за Лудогорец :)
Сираков се закача с Лудогорец :) Нямат национали, които да са излезли от школата им, защото тя работи реално от няколко години. Младежки национали имат наравно с Левски и ЦСКА.

От друга страна национали, играещи в Лудогорец последните години има, пак горе долу наравно с другите отбори - Дяков беше капитан, Мишо Александров, Владо Стоянов, Минев, този новия защитник. Може да са предимно чужденци там, но който българин играе там, го викат в националния.
Шампионската лига доста тъпо не се получи да, а 2. ти сега си го измисли :) Целта беше излизане от групите. Никой никога не им е поставял за цел да бият Милан. Този Милан, с 200 млн селекция лятото, щеше да бие 70% от отборите на тази фаза в ШЛ. Лудогорец пък са с 10 милиона напред от лятото и пак играят добре.
Ами надиграваха се, какво? По-престижно ли щеше да е да стоят в защита цял мач и да паднат с 0:1 ? Доста брак в играта, все пак първи мач, а и късмет за Милан донякъде, и гредата, и дузпата...
Браво! 100 Кила има много як бот във вайбър, може се учат от него!
Следя с интерес отбора на народа, 4ма българи в състава. Чакам да стигнат до 1-2 след зимната пауза. Евала.
Кефи ме как тактично са изключили най-успешния БГ отбор за този век :) Прави са, все пак Лудогорец ще са заети да играят в ШЛ
Аз живея за вечното дерби между втория и третия, да видим колко чисти българи, от школата им, ще има на терена. Защото след всичките ви смели коментари, тази година имате по 2-3 български имена в стартовия състав. Евала, узряхте до нивото на Лудогорец от преди 3-4 години.

Иначе майтапа на страна, ама целия делиорман ходят да ритат с фланелки на Дяков, после ако щат да играят и на луната, българи са. А вие се хвалите с школи, дето трябва да си дете с връзки и пари за да играеш, при все, че има още 20 школи в София. В Разград школа досега е нямало. Виж, в другите школи учат на важните неща - кога да падаш за пари, как да си платиш за титулярно място... Затова Лудогорец не купуват българи, защото са много добре научени.
БГ отбора на народа :) Митрев, Горанов, Панайотов! Добре, че не помните какви ги говорехте за Лудогорец, когато бяха с по трима българи в състава.

Иначе успех на Черно Море, отбора с дух!
Браво! Много добре в защита срещу много добър отбор! Дано продължават така, пък с Марселиньо и голове ще почнат да вкарват.
Е, за ЦСКА нищо не съм казал :) Ама Каранга е много по-българин от Кафу, например. И ще е много ценен за националния отбор и трябва да го приобщим по най-бързия начин! Нищо че Кафу от една година няма добър мач и пак го продадоха на цената на 3 отбора от А група.
Левски се усетиха докъде ще им стигне "матряла" от школата и всеха 15 играчи... Сега дали им е тъпо на феновете, дето псуваха Лудогорец, че не налагали младите.

Нищо, остава ви да мрънкате, че Батков, Пеевски, Ганчев и сие са по-малко мутри от Домусчиев и той по-купува съдии и точки от ПСЖ и Базел.

Живи и здрави, в професионалния БГ футбол няма смисъл.
Аз не мисля, че беше инцидент, просто отбора беше безкрайно надъхан. И Швеция и Холандия не разбраха много какво се случва, евала на треньора, ама няма как да стане всеки мач. БГ матряла е такъв, все пак тая седмица бяха тичали вече момчетата, не може пак :) Другия път да си знае Хубчев, с два отбора.
Кефи ме как съдиите са виновни, че дават дузпа, ама съдиите не са виновни, че отменят два чисти гола на Черно Море :)

И как се слагат отборите, срамота! Те и ПСЖ така се сложиха, Домуса ги е черпил кренвирши! И Судува така, решиха, че не им трябват милионите от УЕФА и направиха равен, вместо да бият с 5:0. Пък на Хайдук Ганчев сигурно им е платил по 10 хиляди лева на калпак да играят с всички сили срещу Левски!

Много жалки коментари ейй. Да сте живи и здрави, децата ви тръгват на училище без да са видели Левски или ЦСКА шампион.
Къде да са, като капитана и вратаря се контузиха? И като Хубчев отказва да чете новините, че Кафу и други все по-качествени от нашите дървета, имат български гражданства. Между другото Йозил се ожени за мис Турция наскоро :)
Като изключим "източниците на дарик радио" предишните статии винаги са били от чуждестранни медии, в Италия писаха за Лацио, в Португалия писаха за не знам къде... На дребните души и през ум не им минава, че Домусчиев може да не иска на всяка цена да се отърве от него срещу колкото там му подхвърли някой!

Ако Кафу и Вандерсон бият Копенхаген и още някой (и заработят 3-4 милиона) или пък ги вкарат пак в ШЛ и им изработят още 20 милиона евра догодина, ще му липсват ли на Домусчиев тия 6 милиона още?

Звучите като тъщата "ейй, виж, просто момче беше, обикновено, ама сега живее в Испания! Успя в живота!" , нищо че мие чинии :)
Този ли беше последния останал цесекар в отбора? Евала, Ганчев! После говорете, че Лудогорец нямал идентичност...
Говорих за Жоао Пауло от Ботев :) Според мен много умно постъпиха като пуснаха Безяк и другите да си тръгнат без трансферна сума, показаха, че са добър партньор. Като добавим и това, че играят редовно в Европа, имат база, са в супер добри позиции да правят трансферни удари.
Факт е, че си купиха един от най-добрите нападатели в БГ за 250к евро. Лудогорец разбира от бизнес, не говорят празни приказки.

Оказва се, че за 5 години Домуса събра играчи, всеки от които струва колкото един БГ отбор... Сега е момента да кеш-аутне и да си купи Левски и ЦСКА с парите от Кафу и Вандерсон :)
Хахахаха! Целенасочена атака! Могъщият отбор на Локомотив Горна Оряховица може да ви затрудни на всеки един стадион!
Ахаа, сега разбирам какъв ви е проблема с Лудогорец! Уевски и ЦСКА падат от тях, значи няма справедливост! СМЕЕЕЕЕХ, смех. С колко точки изостанахте миналата година, с колко изоставате сега? И то с една победа срещу резервите на Лудогорец от септември, когато те се пазиха за истинския футбол.

Вие отпадате от Марибор и обяснявате, че били класен и стойностен отбор, а се смеете на отбора, отстранил Виктория Пилзен и Цървена Звезда? И то защото имат само толкова точки, колкото Базел и съвсем малко по-добра позиция?!

Говоря за Уевски, защото ЦСКА не остана... Нищо левскари, Топчо ще ви поведе!
Аз питам, но не ми се отговаря :)
Къде са симпатичните нови българи от Лудогорец, начело с Кафу? Или всички други нападатели в списъка са по-добри, че той ни е излишен?
ХАХАХАХААА

Ми как да има, като Марибор за цялата година сигурно имат 6 гола в Словения, а Барса играха точно 5 минути за 5 гола преди няколко години.

Как мислиш, дали играчите, които бият Челси с 3:0 преди седмица и излизат пределно мотивирани да играят за голова разлика, могат да вкарат на ЦСКА или Левски 6-7 гола? Когато играеш с първия в Англия, на техния стадион и не си във форма, кофти неща ти се случват.
  • 1