Какво е тва видео бе гонг това е от без бутонки???
Ясно е че нямаше но от ъгъла от който съдята вижда изглежда така сякаш Боян спъва играча.Решера няма как да види че Преслав се спъва в ръката на Боян в опита си да играе с топката.Вижте и помощник съдята каде беше от другата страна.В реално време първия кадър се вижда какво имам впредвит.
Знаете кога да ги публикувате тези новини!
Да разбирам ли че Лудогорец реагираха на декларацията от вчера на Левски.За 24часа уредиха това наказание?
Какво е сезирала тая съдийска комисия те повторения не гледат ли.Там на стадиона в реално време ли са го преценили това наказание?
Когато Прохазка се мята на шпагат Анисе не е загубил равновесие.Каква вина има той че загуби единоборството и се надена на Прохазка.
Мн сте зле златан на крилото ли играе че Ройс ще го замества....
С.Стойлов се крие зад измислени конспираций.Отказва да поеме отговорност и хвърля слепи обвинения.Толкова храна се изсипа върху Левски от страна на медий че даже няма да коментирам исказването му че Левски контролира медийте....
Излагат се трябваше да напуснат терена! :D :D
Милицинерски друг път.Това вашия Тодор Живков го е измислил.Когато Левски на Гунди бие ЦСКА с 7:2 и тръгва мълвата отбора на народа би отбора на власта с 7:2,бай-Тошо казва я дай и тези да ги придърпаме към нас.Сините не са имали избор...но Левски няма милиционерски корени.
Сега станахте българи миналия сезон имахте мачове с по 10 чужденеца титуляри но тогава не ви пукаше беше важно титлата да вземете ...Да не говорим че ние имаме титуляри който са юноши...и не един и двама българи в първия отбор...