Дано дои мисля си че ще се окаже добър. Предвид факта че ферарио взема играчи директно без да карат проби т.е играчи в кондиционо състояние.Душан пернич нещо не ми хареса как варда да видим. Дано е по добър от макенджиев по висок е от макенджиев но ще видим. !!
хахах оха спаско вчера ви закопа какво говори отписал е титлата значи ясно той и люпко ви изкара кирливите ризи сега започва пропадането на левски рано или късно късмета ще спре да ви покрива и ще ви свърши късмета б*****и мафиотски корумпирани хаха
Илиян илиев ще е най-вероятно !! ще видим любо не го иска никаде повече от 6 месеца не се е здържал. като треньор не става нищо не е постигнал като треньор !! Като стоичков като треньор !!! така сточио стоев лежерна работа тежка гимия,димитър васев хубси 2,херо треньор без собствено мнение !! зависим както и май стоичо стоев, а илиян илиев беше в берое знаем всички какво постигна с берое ЛЕ купа така че става !!. Илиян илиев офанзивен стил хлафова линия-напдаение преса мощна в защита малко левашка работа смешни,детски голове !
АХХА СМЕШНИК трябва ли да давам пари? не хахах аз съм фен не съм спонсор ахах ти като знаеш толкова много колко си намерил а? имаш ли право да коментираш? ходииш ли намачовете на берое? а нещасник няма ми казваш какво да правя и какво не и какво съм намерил ,и какво не разбра ли? ДА НЕ ТИ СТАНЕ ГЛАВАТА СИНЯ И МЕКА !! п*****зз . Берое е на феновете не е на треньора,ръководството или на боико борисов и т.н !!
JAA GENAUU JEE haha :D GENAU !! време беше сега е важно да видим кои ще е или липински до нова година или ние феновете да изберем треньор ?
ахехх мм да прав си на 1000% битчед време беше този даси хваща пътя какар че той не трябваше да иедва изобщо това е самата истина май месец не тряше да идва това е !!! ПАРАШУТИСТ БЕЙКО БОРИСОВ ни го прати копеле скапано сега иска да махне тец 2 от берое заради 120 млн вредни емисии
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
БАЙ БАЙ САШКО ЕТАПА НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЯ НЯМА САШКО ВЪВ БЕРОЕ АХХХА КВО ЗАГЛАВИЕ БРАВО ХААХ ЯК0О0О АЙДЕ ОТИВАЙ В ЛЕВСКИ КАРЛОВО,БИСТИРШКИТЕ ТИГРИ,МОНТАНА ПИРИН БЛ 3-ТО 4-ВЪРТО РАЗРЯДНИ ОТБОРИ БАТ БОЙКО СЕГА АМИГООС АМИГООСС !! ко като ти е кум а? айде не искаме да те чуваме и виждаме повече тук в стара загора повече да не си стъпил НЕКАДЪРНИИИККК аутаа !!АЙДЕ ! :@ УУУУУУУУ 6 загуби,5 победи 11 пуснати гола 8 вкарани ба** и майката м***а съборена айде б****к некадърен чао0
Айде краино време е утре като прочетем сутринта в сайта на берое че са го изгонили и всички ще им олекне !!!
ОСТАВКА АМ скоро няма да е щото бат бойко стой зад гърба на парашутиста и така . но нищо отнова година градус поема берое. Информацията е на 10000% сигурна преди са пише по медите знаех така че ... Градус иван и луда андрееви !! 2017 януари ! И сашко тъпото е АУТ АМА до коледа не знам !?
ОХАА да ми е гадже сяка вечер ше я карам ше карам влака хаха як0о. Ше има извади го по навътре. Ше и дамда пуши цигарата колко повече пуши толкова по дълга става ахах. аха Да ми падне . по 6-7 пъти нА ДЕН ше пуши цигарата и ше карам влака !! най-трудните пози за сваляне на кила ахха
Ментето сашко тъпото вън от берое. Мапуку ако не прави скандали и не се скара с никой на терена мисля че може да покаже друо лице това което от ерата хубси не видяхме. Просто без скандали,сериозно отношение на терена и извън него и така !! .
НЕМА ПО УБАВ това предлага пазара като търсим. Улисе диало от мали беше добър вариант на 23 г този от верея адама как беше дет го изгониха не е лош и той черен и той, нищо давид манга и карлос охене и те черни и той черен са разбират с манга много добре ! :D :D
Да видим може се окаже грешна информацията на иво стефанов че подписва с берое мжое да е с ботев пд но иво щом е бил на летището той опасен иво има инфо от всякъде !! ахха :D Вре са навсякъде ама така е тря си заработи и оправдае заплатата !!
Е В БЕРОЕ всички възраждат кариерите си този дано подпише и дано сее променил да видим друго лице ред,дисциплина,голове най-вече !! имали голове всичко е окей майка !!
Не знам ко стаа вече подигравки ли и аз не знам. Може в ботев пд да е не е берое? НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ОЩЕ НИЩО? Бадема не е подписал още с берое !?
Ръководството само щеизгони димитров загуба от ботев пд и левски иайе чао така че оставка и това е всичко е ясно с сашко етапа да отива при юношите там !! Толкова просто щеизчакаме времето само ще покаже че ръководството напправи грешка нои те самите са грешка която трябва ние феновете да поправим !! на ботев пд имонтана сигурно няма да има хора има няма 30-60 човека я има толкова я няма
ОСТАВКА ОСТАВКА КРАЙ англедахме се на всякакви глупости и изпълнение от сашко етапа вънка. Просто трябва като ивайло петев в левски да го съблечем и това е . ще напарвя някой глупост неска без да искам и ще отида на тренировката !! Просто ВЪЪЪЪЪЪЪН УВОЛНЕНИЕЕ :@ :@ ОСТАВКА. Бойко борисов те докара и живко тодоров ни си стягай багажа на тренировката неска ще ти бъде донесена оставката само се подписваш и чао !!
Хмм за едно няма нищо мапуку го изгонили от турския отбора заради хвърляне на тениската след края на мача май нещо се скарал с треньора и за това так духал скъсали договора повече в труция няма да играе еми така ще да е !! в ботев може да е същата в берое няма да се върне поне за сега мапуку, зависи ако направим хикс загуба срещу цска и черно море и изгонят александър димитров смени се треньора може да се озове в берое този не знам !!
оХааа хубайчко този бартчед раазказа за треньора ахах айде треньора ще го уволнян само да го прочетат това нещо хохо майко мила този яко0 го нарисува и нагласни хубайчката майко мила охоохох !!
ай честито ново попълнение дано ерезултатен и срещу дунав дано играе !! и на дунав и цецка да шибне по 2 шайбички !!
Май почвате вашите съчинения никаде не пише че ще разширят вип зоната,нови тоалетни и т.н а? пак си съченявате п***и м***и внимавайте ей дразните със тъпите си евтени коментари !!
Еми дано заслужаваме в стара загора нова трибуна и нова спорна зала в казански дано дано 2017 чакаме с нетърпение. Колко хиляди ще събира трубуната не знам дано е над 3-4 хиляди !!
ДА брат му радослав цонев, борислав нали отиде в лече в изпадналите в италия !! Резерва ще е ако дойде в берое кохей като и този испанеца според мен ще са доста силни в атакуващ план както и ако ганаеца подпише !! Ганаеца не играе лошо ддз неска в контролата ще се види. За мен трябва 3-4 контроли от лятната подготовка и тогава се виждат кои играчи стават и кои не . КОнтролата и официалните мачове са истинския тест тренировките не дават чак толквоа реална представа за нещата !!
чувал съм я но за тези братя думата не важи !!!
Ако ходиш на тренировките и ги гледаш не знам за мен цонев ще е резерва на том,кохей като,маркитос,охене и панайотов така че ще видим иска да дигне конкуренцията в средата на терена нападатели чисти 2-ма и повече халфове и халфовете ще играят като нападатели без типичен нападател ще играем което е добре до някъде.За мен халфовете са по креативни и експлозивни от ц.нападатели, нападателя чака само в наказателно да вкара гол !!
Хмм кое му е талантливото? Ритане блъснае секири рендера в краката осакатяване на играчи и т.н? това ли му е талантиливото син тип минал през левски е животно и рита рендета и секири това е !! това играят в левски спас гусев не разбира от футбол и е засплепен от това кеото вижда от играта на левски ! в берое не се играе грубо !!
хаехх май ще стой резерва. маркитос и охене мисля че те ще подпишат и ще са доста силни както и давид манга които ще влезне в форма но испанеца ще бдъе конкурентен и салим керкар се възтоновява и ще му бъде даден шанс което е ултра як0о и трябва да остане . Имаме силна халфова линия с маркитос,охене и кохей като панайотов ще разцъкваме и ще държим топката !!
Този и ганаеца да подписват след утрешната контрола борислав цонев мисля че е излишен ще той резерв аи през зимата ще трябва да си ходи ахахех така че . Не испанеца,ганаеца да подписват и да вкарат на сините и червените шопски животни и давид манга да стане реализатор !!
Поринцип хубави думи рано или късно ще се случи това с титлата все някога но както и да е тря да е в убиственаформа по 2 гола на мач да бележи ще има много работа преди него но си мисля че манга и мапуку биха били доста добър колектив.Харесвам нападателите от африка защото физически са много яки и защитниците им е трудно срещу тях.мапуку с тоя гръб няма моци боци коци хаха праеше ги ЛЕШ майка лешш !!
хмм този гнаеца м исе вижда с по добрата визитка този на 29 г нещо ддз ама този 23 г ганаец добряк ми св вижда че ще е техничен бърз ау ала бала ахха да видим
  • 1