много черногледо изказване.Айде у..............
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
чл. 4.08 от Правилника на УЕФА гласи: „… ако един клуб не е допуснат до състезанието неговото място се заема от следващия в класирането в националното първенството, при условие, че той отговаря на условията за участие. В този случай, списъкът с имащите право на участие за клубните шампионати съответно се коригира…“

Къде видяхте да са спазени правилниците бе влашки олигофрени?
ти си сляп ми се струва.ако Тунде беше в засада при удара на Роман, но нито е играл с топката нито е влиял на играта.
Не знам кой завижда на отбор пребит като вол у чуждо зеле.Всички им се смеят и тъгуват същевременно.Щом това е цвета на българския клубен футбол значи сме на кота минус 6.
Разбираш го футбола -личи си.
Изобщо не е сгрешена тактиката. Ти какво искаш да се окопаят здраво 90 минути и да паднат с един гол. Ефекта е същия но по този начин може да се научи много повече.Всички се смееха на Мъри че тръгнал да играе срещу Барса и паднал с 5:0 Браво на Дерменджиев така се гради силен отбор с игра срещу силните,така ще се види кой става и кой не. Ман Сити паднаха с 4 и какво от това?
От парче като него дето служи като пазач на трети батальон в Марица(Симеоновград)и станал "бизнесмен" след пандиза благодарение на??????никой не знае но не е от много ум в собствената глава-какво изказване очаквате да чуете?
Няма шанс. Просто мен не са ме гледали.
Да сте "живи и здрави" и най-вече шефа на сайта ви. Мамицата ви боклуци.ЛЕВСКИ е само един.
спореТ мен си абсолютна свиня -неграмотна и проста.
Баце такива глупости си написал,които н
Абе педал нещшастен стига си грухтял глупости.Аз не помня да е имало Левски на кучето ,па Левски на котката,па Левски на някой друг и да съм се чудел кой отбор да припозная.Слушал съм му на кучето глупостите. той бил"истинския"президент на Левски.Ама кой го е избрал за такъв,кога са го избрали никой не знае.Но на вас припознавачите това ви е в кръвта да вярвате на всякакви малоумници. Затова и се вързахте на гаврата със шейховете.
Каква истина бре.Напиши в гугъл"обединяват Левски и цска" и ще разбереш кога са обединени.Грухчовците в това са силни да манипулират и да подменят историята.
Ей грухтящ лъжец. Левски и Спартак ги обединяват два месеца след мача завършил с резултата 7:2 за Левски. Това дори малоумник като теб може да го провери.Какви мощни хибриди те бият по кухата глава.Сменявай дилърите. В Гей сектор ви продават явно менте.
ted50 ще ме прощаваш но това което си написал:„лудогорец има ВЕЧЕ много повече фенове от софийските отбори„ е голяма глупост.Това че хората отишли на стадиона да гледат Реал,ПСЖ,Арсенал не означава че са фенове на Лудогорец.
Много глупости са изписани в коментарите. Абе хора разберете че футбола е бизнес а не само забавление за зрителите.Нямало българи в отбора а колко франсета имаше в ПСЖ?Левскар съм но ме е яд за Лудогорци.Време беше някой отбор да пробие да покаже на другите че дявола не е толкова черен,но самонадеяността на Моци ги прецака.А и третия гол стана пак с негово (без)участие.
И кой го казва?
Сам дали ли си вярваш ама предвид умствения багаж на припознавач,може.Освен да спукате топката от блъскане друго едва ли.
С тази игра освен да спукате топката,припознавачо.
Съдебната ни система „изобщо“ не е корумпирана.
ГМО си ти бе капут нещастен.Баща ти скопения нерез те е събирал с лъжичка по чаршафите,та дано излезе някое прасенце а то взело че се пръкнало цяло свинище.
Ще е хубаво за този "видовден" да картотекирате и оркестъра на Гриша Ганчев,та да ви свири по време на мача дунавското хоро.
Че кво толкова? Те Етрополе,Литекс се прекръстват та един Зенит да не може.
Да си чувал думата ирония?
Някой вас да ви е спрял да гласувате? Нали уж бяхте сърца милиони.
Кой крив,кой прав ще се изясни в съда. Интересното е,че двамата бити са задържани и са давали показания в полицията но третия учасник в скандала не е задържан.Затова хората са озлобени към всеки малко или повече известен.Защото у нас е като в Зимбабве, имаш ли пари и убийство ще ти се размине
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Вие американчетата нв взимате допинг ли? Айде не нам.
дано ни се падне зимбру за да измием срама на тройчо.
  • 1