Бала, изобщо не си на ясно с каквото и да е в този отбор, говориш небивалици.
@stefstan в един смисъл съм съгласен, но да, в Грац няма никакъв смисъл да ходи.
Скаутите на Каляри спяха ли като дадоха такива пари за него? Или пак се перат пари, абсолютно разбираемо е да иска да се докаже в отбора, който е избрал.
бербо започна да се обажда навсякъде неподготвен
този нешо кат нашио венци стефанов
Няма значение кои фенове са. Левски до края на сезона трябва да е без фенове и солидна глоба, някой можеше и да не е жив. Иначе вината си е на мвр-то!
Божинка, от къде до къде
Намерете си някой гимназист да ви пише статиите, че ставате за смях.
Изрази като "прецакаха" нямат място в сериозна медиа.
съдейки по качеството на някои от другите спортни медии, това явно няма никакво значение за четящите
Добре, възможно ли е една от най-посещаваните спортни медии да направи грешка при превода, че става въпрос за трансферната сума, а не заплатата?
През първият му сезон имаше слухове за интерес от по-добри отбори. Ако играе с по-добри играчи би могъл да разгърне потенциала си повече.Успех на Чочев!
Като привърженик на отбора искам да каже, че това е невероятна тъпотия. Какво се очаква от протест там, УЕФА да махне наказанието?
Последните години не се сещам за един успешен трансфер от Сериа А към Висшата лига. Балотели, Йоветич, Куардадо, Ламела... Интересно как още купуват играчи от Италия, но явно скаутите имат своите доводи за това.
Нищо такова няма да се случи
Та кво остава извън терена,шматка
Ама ти смени Попов, щото нз си кой ти е казал, че е бил изморен
"Имах една оферта от Швейцария и една от Холандия. Влязохме в комуникация, но отказах заради прекалено голямата разлика във финансовото възнаграждение. За мен най-важното е да играя. И отборите, за които става дума, не бяха, как да го кажа..."

хем иска да играе, хем финансово нещата не били ок, хем отборите не били топ.

достатъчно.
Този махленски чалга селекционер ми стана ясен, щом на първата му пресконференция Божинов го прекъсна, взе думата и реши да раздава справедливост. Петев има успехи единствено поради някакви невероятни стечения на обстоятелствата.И като се казва, " с тези футболисти - толкова"/не съм сигурен, че е точен цитатата/ си спомнете как губихме с 4-1 от Кипър и как, когато дойде Пенев вдигна летвата до толкова, че да мечтаем за класиране " с тези футболисти", след което го изгониха, защото сме губели шансове за класиране(нещо което Пенев е създал като възможност).
ами щом така казва Михайлов, явно са част от бфс :D
прочетете си заглавието и след това текста в него.
последно божинов вкарал ли е два гола или е вкарал вторият гол?
наздраве
Съгласен съм с коментара на kakasia до една степен. Митрев се представи на високо ниво, но въпросът е неуместен, тъй ако не се лъжа Михайлов и Стоянов са контузени, а ако Михайлов не беше, то той щеше да е титуляр при всеки случай. Петев е посредствен треньор - на всеки е ясно, това особено важи..ако тази новина, че е Попов е сменен, защото Рангелов е казал на Попов, че е изморен е вярна.

Един селекционер на такъв отбор трябва да има освен лидерски качества, но и характер, извинете този човек говори небивалици.
Отборът ни играе добре, когато не е обременен, тогава решава да се доказва и не мисля, че този успех срещу Азерите е провокиран от идеи и мотивация на Петев.

Смятам, че журналистите трябва остро да натиснат президента на БФС, както целият изпълком.
И не, не е вярно, че този отбор няма качества и потенциал !
Ръкодството под Пенев го доказва.