ЦСКА е жив, за ужас на всички
Мууууууу червения звяр се класира пък ние не мууууууу
Подуенските шпалираджии в действие, само това им остана да пляскат и се радват на делиорманските си приятелки.
Ах колко мъка има на този свят, подуенски и делиормански рев до небесата, мехлем за душата. Следващата година търг и за виваком арена, стига доносниците от ДС са ползвали базите безплатно.
bortiu, ти не си олигофрен, не, не си
Гъргоров алчното джудже за пари би продал и майка си.
Еничари, продали се за кило кренвирши на Домус ага.
Подчовеците от Гейарена-Виваcow са се превъзбудили под статията за Великия ЦСКА, потрайте още малко и останете влажни до 13-я кръг за да не ви заболи много от новите 2 тирета, които ще усетите да ви влизат.
И да не забравите накрая на сезона да направите шпалир отново :D
Ала-бала общи приказки, от билети ще печелели толкова, че да покрият увеличените разходи. Прах в очите на хората. Прозрачност няма да има, докато някой не излезе да каже, тези пари от нови заеми ли са или собственика, който и да е той (знаем че не е Спас) си е бръкнал в джоба.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Телюга, а козирка кога? А откраднатото сухото мляко от децата кога ще върнете? Кога говедо, говори?
бранко, скопено говедо, гледай си подуенския обор и не мучи под статиите на великия ЦСКА!
Мучите ли телета? Мучете, мучете, че идва новия сезон и новите три тирета :D
Слънчо тъпанара в случая си ти, както казваш всеки ВЕЧЕ говори езика, но преди 20 години не беше така.
За мен проблемът е в това, че се обявява чак сега, когато хората са си накупили билети за сектор А и сектор В, а ги пращат в сектора за гости. Защо не го казаха това преди да пуснат билетите в продажба питам аз, но и отговорът е ясен на всеки средно интелигентен фен.
Най ми е смешно когато коментират говеда, "забравили" уж как миналата година биха полицаите на мача с Пирин и разминали се дори с наказание!
Най-вероятно голяма част от тези билети са купени с цел препродажба на двойна цена, както беше преди 2 години. Да ама сега ги няма Реал и Ливърпул и искрено се надявам черноборсаджиите от Разград да се набутат заради лакомията си.
Абсолютна засада! Да не говорим, че и дузпата е спорна. Нов собственик, нова директива и съдиите са впрегнати в изпълнението й!
Много ясно, че няма да води отбора на Дучето и Фатмака. Ицо е истински армеец, завинаги един от нас!
Само бой за наглите "папараци", браво Ице!
Много си зле хейтърче, гадно ти е нали и болииии.
Браво Гриша, хейтърчетата по-долу знаят какво да духат.
#14 kopernikus Както казах живи и здрави да сте, по-добре при Гриша Ганчев отколкото при Дебелян и ДПС, ама няма как да го разбереш като са ти сложили чалмата вече :)
#7 kopernikus, нямам проблем със сините просто сте ми смешни как си избивате комплексите под статиите за ЦСКА. Заровили сте си главите в пясъка като щрауси и вместо да коментирате гредата във вашето око мучите до небесата за сламката в окото на ЦСКА. Живи и здрави да сте и да ни радвате още дълги години така както снощи. Пък за скандирането утре вечер не се притеснявай, гледай мача и ще чуеш какво скандира публиката, със сигурност няма да е името на Дебелян, вашият спомоществовател.
Колко жалко е да си левскар, не коментираш снощното унижение, а пропълзяваш като мишка и почваш да избиваш комплексите под статията за ЦСКА. По голямо припознаване от това здраве му кажи.
До 3-те говеда под мен, боли ли ви още от снощи или болката премина. Заради тази злоба сте обречени да ви бият като тъпан в Европа и вместо да си гледате смешното отборче и дебелия собственик и да мислите как да станете предишния Левски, вие пак гледате в чуждата паница. Затова си заслужавате униженията, които ви се случват от доста години на сам.
Говеждата мъка се вижда под всяка тема за ЦСКА ... безценно.
Говеждата мъка се вижда под всяка тема за ЦСКА ... безценно.
  • 1