Хайде спирайте вече изкуственото дишане и фалирайте отбора. Някои други им взехте лиценза за много по-малко задължения.
@habibi тъп си като подуенско късокосместо говедо. Следвайки кравешката ти логика излиза, че китайското отборче, което наби Лефски преди седмица в контрола, ако ги срещне в наесен в квалификация за евро-азиатската идиотска лига не само ще набие държавното ви отборче, но и ще ви отнесе с разлика.
ЦСКА е жив, за ужас на всички
Мууууууу червения звяр се класира пък ние не мууууууу
Подуенските шпалираджии в действие, само това им остана да пляскат и се радват на делиорманските си приятелки.
Ах колко мъка има на този свят, подуенски и делиормански рев до небесата, мехлем за душата. Следващата година търг и за виваком арена, стига доносниците от ДС са ползвали базите безплатно.
bortiu, ти не си олигофрен, не, не си
Гъргоров алчното джудже за пари би продал и майка си.
Еничари, продали се за кило кренвирши на Домус ага.
Подчовеците от Гейарена-Виваcow са се превъзбудили под статията за Великия ЦСКА, потрайте още малко и останете влажни до 13-я кръг за да не ви заболи много от новите 2 тирета, които ще усетите да ви влизат.
И да не забравите накрая на сезона да направите шпалир отново :D
Ала-бала общи приказки, от билети ще печелели толкова, че да покрият увеличените разходи. Прах в очите на хората. Прозрачност няма да има, докато някой не излезе да каже, тези пари от нови заеми ли са или собственика, който и да е той (знаем че не е Спас) си е бръкнал в джоба.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Телюга, а козирка кога? А откраднатото сухото мляко от децата кога ще върнете? Кога говедо, говори?
бранко, скопено говедо, гледай си подуенския обор и не мучи под статиите на великия ЦСКА!
Мучите ли телета? Мучете, мучете, че идва новия сезон и новите три тирета :D
Слънчо тъпанара в случая си ти, както казваш всеки ВЕЧЕ говори езика, но преди 20 години не беше така.
За мен проблемът е в това, че се обявява чак сега, когато хората са си накупили билети за сектор А и сектор В, а ги пращат в сектора за гости. Защо не го казаха това преди да пуснат билетите в продажба питам аз, но и отговорът е ясен на всеки средно интелигентен фен.
Най ми е смешно когато коментират говеда, "забравили" уж как миналата година биха полицаите на мача с Пирин и разминали се дори с наказание!
Най-вероятно голяма част от тези билети са купени с цел препродажба на двойна цена, както беше преди 2 години. Да ама сега ги няма Реал и Ливърпул и искрено се надявам черноборсаджиите от Разград да се набутат заради лакомията си.
Абсолютна засада! Да не говорим, че и дузпата е спорна. Нов собственик, нова директива и съдиите са впрегнати в изпълнението й!
Много ясно, че няма да води отбора на Дучето и Фатмака. Ицо е истински армеец, завинаги един от нас!
Само бой за наглите "папараци", браво Ице!
Много си зле хейтърче, гадно ти е нали и болииии.
Браво Гриша, хейтърчетата по-долу знаят какво да духат.
#14 kopernikus Както казах живи и здрави да сте, по-добре при Гриша Ганчев отколкото при Дебелян и ДПС, ама няма как да го разбереш като са ти сложили чалмата вече :)
#7 kopernikus, нямам проблем със сините просто сте ми смешни как си избивате комплексите под статиите за ЦСКА. Заровили сте си главите в пясъка като щрауси и вместо да коментирате гредата във вашето око мучите до небесата за сламката в окото на ЦСКА. Живи и здрави да сте и да ни радвате още дълги години така както снощи. Пък за скандирането утре вечер не се притеснявай, гледай мача и ще чуеш какво скандира публиката, със сигурност няма да е името на Дебелян, вашият спомоществовател.
Колко жалко е да си левскар, не коментираш снощното унижение, а пропълзяваш като мишка и почваш да избиваш комплексите под статията за ЦСКА. По голямо припознаване от това здраве му кажи.
До 3-те говеда под мен, боли ли ви още от снощи или болката премина. Заради тази злоба сте обречени да ви бият като тъпан в Европа и вместо да си гледате смешното отборче и дебелия собственик и да мислите как да станете предишния Левски, вие пак гледате в чуждата паница. Затова си заслужавате униженията, които ви се случват от доста години на сам.
  • 1