Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Определено си тъпо говедо - написал си пет думи с десет грешки...
Един тъп влах се опитва да сглоби няколко изречения, какво да коментирам...
Въобще не ми пука какво е казало поредното дрогирано говедо. Съжалявам, че поради мястото на мача не можем да пеем: "КАК СЕ СТАВА ШАМПИОН НА ГОВЕЖДИЯ СТАДИОН"!
Не знам защо наричате комсомолския деятел Спас Русев бизнесмен. На запад го наричат комисионер. Да успокоя сините талибани - това не е лоша дума. Според тълковния речник комисионер означава:
1. Посредник на търговски сделки, който получава процент от печалбата.
2. Лице, което изпълнява търговски поръчки срещу възнаграждение. Комисионер на фирма.
• прил. комисионерски, комисионерска, комисионерско, мн. комисионерски.
Правете си изводите и не бързайте с фанфарите. между другото Жоро Марков също е доказан комисионер...
ЦСКА няма как да играе с Васил Левски, идиоти! ЦСКА ще играе с ПФК "Левски" 1914 и Ицо Стоичков знае, но като специалист ви отговаря, че трябва да се мисли мач за мач, разбрахте ли дебилчета!
Има ли един грамотен в това сайтче? Пише се "Левски" или Леевски, или Уефски, или в краен случай лефски! Така, както сте го написали ме обижда като българин, разбрахте ли селски смрадливи цървули!
Апостолът Васил Левски има изпълнителен директор? Знам, че сте неграмотни, но поне на 24 май намерете някой със средно образование. За да не се чудите къде сте сбъркали - пише се "Левски" или Уефски или Леевски - разбрахте ли, говеда! А този чичо, какво го цитирате, като че ли е класик на българската литература.
Стига сте ни занимавали с този екскремент!
Остава да изгоним "Лудогорец" и Леевски няма проблеми. Много ми е интересно дали някой гледа това "първенство". Платил съм си диемите заради английските мачове, не заради тия куци чалгари.Съмнявам се дали и журналистите го гледат. Е от време на време пишат по някоя простотия - за хлебеца, трябва да се папка...
Май ще запомним Гришо като специалист по застаряващи лелки. Явно не го бива по застаряващите чички...
Ти даже не си говедо, ти си малко синьо теленце, което ползва стойчовия като биберон...
Каква чест? Кой да обясни на тези лекета какво е чест? Боби ли или синчето му? Или може би някоя плеймейтка? Не ставайте смешни. За тези ла+нари трябва да се пише като за умрели - или добро или нищо...