ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ МАЙКА ВИ ДА ЕБА МРЪСНА ТУРСКА ЕВТИНА ПРАВИТЕЛСТВЕНА НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА ТЪКМО СЕ ПОИЧИСТИ А ГРУПА ОТ БОКЛУЦИ ВЪН ЦСКА ВЪН БЕЗ ЦСКА Е ПО ИНТЕРЕСНО. ХЕГЕМОН ХЕГЕМОН АКО НЕ БЕШЕ ДС ПРЕДИ 35-40 Г !!! същата работа и при левски !!!
венци шестака 50 хиляди платил на риека а тези 50 хиляди ги взе докато играеше в берое.Той за това за берое не играеше чак толкова добре и не се хвърляше за голвое и т.н щото имаше пари а,сега като извади 50 хиляди играе в левски вкарва голове щото тря да си избие парите отново хаха ама не е сигурно левски ква заплата ше му предложат може би над 11 хиляди евро !! в берое земаше 9-10 в левски над 11 е левски имат милиони няма как. ЗВЕЗНДА СЕЛЕКЦИЯ ЗИМАТА сега лятото отново едни 12-13 млн европ така че няма как !! НЯМА КУПА НЯМА ТИТЛА САМО СИНЯ ТИШИНА АХАХАХ СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ
ххах смяяях майка ви да еба и кучета мастии сини късмета ще спре да ви покрива аахха що не вкарахте 5 на лудогорец а? ТОЯ СЕЗОН миналия по миналия !! докато домуса иМА КИнти уефски : няма кУПА НЯМА ТИТЛА САМО СИНЯ ТИШИНА АХХАХ СМЯЯХ
МАМАМИЦАТА ВИ МРЪСНА ШОПСКИ БОКЛУЦИ ДОЛНА ИЗМИКЯРСКА. БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ !!
ей червени сини жълти всякакви боклуци събирани от кол и въже. Няма нищовъв вас особено в ЦСКА кухарска работа !! МАЧА НА сезона за чорбата дето от лятото я има я няма !! Така че, цска си получи заслуженото в група преди много време трябваше да е там. Левски-цска МУТРЕНСКИ ОТБОРИ НА ДС !! пари на ДС И БГ НАРОД това са цска и левски особено левски !!!! НО и чорбата не са никак назад в тази класация. ШЕСТАЦИ ОТБОРИ ТОВА Е 6 ВОЛТА !!
aahah ей съдията си хващат дърмите и пътя пенди травис.Топката излиза макенджиев го закача с левия си крак а топката вече е на аут линията зад вратата и никола попов му подсказа.АКо не беше никола попов да му подскаже никва дузпа Ей умрялковци и левски трябваше да бъде с 9 човека не с 10!! мминев и нар колко пъти ги пожали а? Ей нещасници ШОПСКИ ще го духате вие яко0 ми
така си е не е като преди 13-17 години !! докато не се махне бърни и н дойде някой които каже връщаме всичко п остару му както преди 10 г големи болиди,двигатели,без никакви ограничение във нищо ,нито каллификацията нитосъстезанието,нито разработката на болидите,нито првилата да са ограничаващи и т.н двигатели над 1000 кс !!! Това може да стане след 2019 година !! Ще видим до 2018 може да ме откажат да гледам формула1 не знам какво ще стане !!
АТАКА ТАКА ЗЕЛЕНИТЕ В АТАКАААА ВРЕМЕ Е ЗА НОВО 3-1
за мен причината е късмет и липсата на малко повече класа и умение в атака . В Защита да можеда нарапвихме 2 пъти 0-0 0-0 но,не пуснахме голове !!
ааа и вие ли в тая телевизия полудявате а? ахехех смяяяяяяяяяях
ЗА този мръсен долен скапан съдия не искам ида чувам много пъти ряза той берое срещу черно море ни ряза срещу лок осф ни ряза и всофия и в стз. Така,че много си прав тука ама много 5 жълти акртона за берое,иса,делев,стивън,елиаш и иво даже червен еее прекали с червения !!
шанса на берое беше в 08:30 точно там просто късмет... От тази минута започнаха изританите топки от джоман и елиаш към делев и той сам срещу 3-4 защитника не се справяше ШАНС НИКЪВ НЯМАШЕ спас. После вече андонов и божилов се опитаха да направят нещо но,джоман и елаиш си знаеха своето место по земя и по крилата да подаваттопките те отново по въздух зиритвания и така нищо не стана. Стивън бе сменен защото си изкара жълт картон и май с топката игра точки 2-3 път и нямашеудар,пас нищо от негова страна. Морел мислех че ще влезне но ,уви не влезна !! морел и като нападател може след време да играе !!!
хаехех така си е но има време да не бързаме до мача с левски трябва да сме пред тях пред уефски !! има време до мача с тях през март месец или в началото на април ще е мача !! Май месец последният ни мач е тука със тях !!
Това че сърмата игра кофти в левски не означава че и в берое ще играе кофти от треньор до треньор разлика от земята до небето!! в контролите сърмата игра добре според мен ще видим в неделя срещу славия най-вероятно ще е титуляр за сметка на елиаш сигурно !!
СЪМНЯВАМ СЕ ДА ДОЯТ ТЕ АТЛЕТИК ИЛИ ЮВЕТО дано доят и цена 2 лв билет смятай ше има над 17 хиляди човека на стадиона !!
не е далеч краят не ерата МЕРЦЕДЕС !! НЕ Е !!
ххаах иска иска да играе иска защото го изгониха ахах беше най-добър в берое в левски също беше добър но левски се отнасят гадно със всички но ще им го върнат тъпкано на сините говеда !!
ДА ГО ПРОБВА МОЖЕ И ДА ГО ЗЕМЕ но мисля че няма да е грешка ако го вземем !!!!
Мисля че тук срещу пирин и гостуването ни на славия трябва да ги вземем и 2-та мача 6 точки най-лесните си мачове ако не можем да вземем .....
Тука се съглася със теб защотот е така : Венци беше казал: На гонзо ще му говоря 2 дни за левски колко много е навредил на българския футбол и гонзо ще стой със зяпнала уста и ще ме гледа!! В Турция когато бяха го каза май !! Изказване на венци стефанов. И е Прав !!!!!!! Левски искат това : На нас не ни вземайте 7 т ама на литекс ги изхвърлете от А група за да станем ние от левски шампионо но, в същото време ние сме , спазването на правилата !?е Еми ма***ата ви ГОВЕЖДА СМРАДЛИВА или умрете или АУТ !! това е самата истина !! левски си имат лоби в бфс и то се усеща доста ГАДНО !!! от левски мътят водите !!! ааа :@ свински работи !!
този дърт изкукуригал старец ще махне най-хубавата псита защото е алчен за пари дига таксите на всички писти и за това някой отпаднаха дърт изкукуриган малоумник тъп да се махка вече ааа !!
ахехе е какт да очаквате ТЕСЛИ БЕ ЧОВЕКО НАЛИ БФС Е ВАШО АХХЕЕХ ДИЛЯН Е ВАШ ЧОВЕК АХМЕД ДОГАН АХАХ много янсо бобката кирил даат кинти и вие също иво тотонев как тесли смяях ама труците ще ви го набият едно хубу другата седмица мхм или поне хикс 0-0 1-1
ХАХАЕХ еми това че левски няма теренкакво да направим ние ?А ахха нали имат милиони да си направят говеждото си е говеждо то като левски имат много пари ама нямат акъл не знаят какво,как,къде и как точно да си управляват парите и за какво трябва и, не трябва да ги харчат '' Говежда работа !!
хахха коса изненадва така си е той венци тази форма игра голове навици характер на футболист дисциплина хубчев му ги изгради !! така че вие говедата ще му ги развалите ще го научите като г. костадинов да рита като катър това е !! ще го развалите за съжаление !!
ПРАВ си прааав си лобито ви е много яко и стабилно знаем знаем щом имаш политически натиск за иваждането на литекс значи дилян певски натиска яко0 яко0 и цветан василев мошеници с парите на бг народа от ктб отбор направили смешниците селски ахха смяях виваком спасчо русев ми той а? аххаах и той едно поставено личице мижатурка долна аахха говеда говеда това че имате пари не означава че сте умни и че можете да направите отбор,АКО ЩЕ И МЛИОНИТЕДА ИМАТЕ СЛЕД КАТО НЯМАТЕ МОЗЪК НЯМА ДА ИМАТЕ И ОТБОР ГА**Ш
ахех това да н ие проблеми физическата поготовка ахех ще я навакса до контролата на 11 февраури ще е наваксал тука за 3-4 дни липински ще го вкара въ пътя с по 3-4 пъти тренировки на ден ще видиш как даже и ще ги задмине хоох Ткатическ итря бачкаме хубзи и бързо отиграване на топката с по едно докосване както ти каза и, както макенджиев лятото каза, обиптивам се да променим този дефанзивен стил на игра всяка година го правим леко по офанзивен леко или по-малко !! Дано ще видим
ахеха аа ей го човека каза ви го тка си е лудогорец до сега да чухте и видяхте да се раздели със 5-6 човека на полусезон или след края на сезона? Берое да чухте да се раздели със 6 играчи? вярно през 2015 взе 7-8 нови обиграха се смазаха се както и да е левски зема секи път по 6-7 нови и реват еми ГОВЕЖДА работа говежд манталитет и мислене това е за това ще сте на този хал Б**луци шопски.
и ти кво каза? нищо ново това е коментар,мнение расъждения от последните 10 г !? дай акжи нещо ново виваком спас русев все ваши хора дилян пеевски акжете му дайте малко факани кинти да иместим турците от рязанград ахаххех смяяяяяяяяях смяяяяяяяяяяях и отново смяяяяяяяях домус ага .Сега нали вие имате пари купвете и вие играчи фукате се само левски тва левски онова дайте да видим !?
василеска жена в мъжко тяло трансексуален тип жена в мъжко тяло слушай сега виждам че си хейтър и прост човек комплексите другаде вие от село подуене с вашите смешни декларации и изказвание сте много жалки и венци това че беше във форма в берое и бележеше, не означава че и в левски ще бележи Ме**ис ограничен. Вие жените и кашоните тря се хващате отдолу ахехеха смяяяяяяяяяяяях смяяяяяяях :D :D :D :D :D 1
аахХАХЕХЕХ смяях венци отиде при синтие говеда .отва че венци в берое вкара 7 гола за 1 сезон а за цели 3 вакра към 25-30 гола някъде не означава че и в левски щевкара толкова идва сега но няма да е в форма малоумници подуенски !! хахха които е дошъл от берое сте го опрапастили и прецакали мхм от нас си пазарувате чеесто последните 2-3 години зехиров го искате ама няма !! ;)
  • 1