@Coyg1886 Вероятно има брат близнак, който е със същото име и е играл за Иран :)
@CTEoloAH
За да се изъпни това ти предлоложение е необходимо и двата отбора да са в първата шестица, а това не е много сигурно, че ще стане. Освен това откъде знаеш кой на кое място ще се е класирал след редовният сезон, че си сигурен, че числото от Требич ще е домакин.
За сведение на автора на тази топ новина Ната е наказан за два мача, наказание, което изтича след мача днес и затова не е в групата за мача с Монтана. Егати журналистката в този сайт.
blue_bear, съществената разлика е, че ако Левски (София) завърши на четвърто място и трябва да гостува на ЦСКА-София всички постъпления от продажби на билети ще отидат в касата на символичните домакини. Дано вече си разбрал разликата. Друг въпрос е, че ако в мача ЦСКА София - Локомотив Пд един от двата отбора победи, тогава загубилият ще остане четвърти при очакваната победа на Левски срещу Арда в Пловдив.
@anatoliy_f Преувеличил си, не са над 30 000, а са точно 19 879 присъстващи. Друг път бъди точен.
Я си припомни колко дузпи профукаха футболистите на Лудогорец през последните 9 месеца и тогава прави такива високопарни изказвания.
Голям шегаджия си наборе, г-н Петричев. Откога всяка неотсъдена дузпа носи автоматично три точки? Я си припомни колко дузпи и пуснаха
Цанко, познат, като брат на Христо Стоичков си е роден левскар. Анонимен, никому неизвестен, завиждащ и неуспял несретник, псевдо футболист - ЛЕВСКАР отвсякъде.